Maaltijdservice Gilly

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Gilly voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Gilly? Door gebruik te maken van de maaltijdservice-vergelijker vindt u snel en simpel alle aanbieders in uw eigen gemeente. Tafeltje dekje, of microgolf-maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: er is veel mogelijk. Te bestellen vanaf €5,10 p.p. Ouderwets genieten van Rundergehaktbal met vleesjus, gekookte aardappelen rode kool met appel of Pilav? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er kan meer dan u denkt! Door middel van de maaltijddienst in Gilly geniet u van gezonde maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieHenegouwen
GemeenteCharleroi
ReactieIk ben minder afhankelijk
Postcode6060
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,43
Vaak gekozen maaltijdKipmedaillons in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Gilly

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Gilly. We hebben het over interessante bedrijven als HelloFresh of Lidl. Maar ook lokaal kan men kiezen voor uitstekende instellingen en verswinkels. Iedere optie heeft weer een eigen manier van bereiding en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door gebruik te maken van www.maaltijdbutler.be kan u daardoor de services op uw gemak naast elkaar zetten. Het uitkiezen van een geschikte dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo wat overzichtelijker. Eerst kijken of het wat is? Bestel in dat geval een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval speciale voorkeuren zoals bijvoorbeeld kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Gilly? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Legio traiteurs voor bejaarden kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd verse producten. Daaropvolgend wordt het eten snel teruggekoeld. Met deze techniek blijven smaak en voedingswaarden gegarandeerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Meest verse maaltijden
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en ingevroren via de shock-freeze methode. Kleur, smaak en geur blijven optimaal behouden. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Eenvoudig op te warmen
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Gilly. Ideaal voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Normaliter geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Verschillende aanbieders voorzien in een handige boodschappendienst voor chronisch zieken. Daarmee bestelt u moeiteloos de boodschappen zoals kaas en muesli. Gewoonlijk gratis bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Gilly vergelijken

Houdt u van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Gilly? Of geeft u de voorkeur aan een wekelijkse bezorgde koelverse thuismaaltijden? Of zoekt u een organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit velerlei opwarmmaaltijden die overeenstemmen met uw wensenlijstje voedingspatroon. Zelf maaltijden online bestellen als Spaghetti Carbonara of Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin? Op deze pagina treft u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Charleroi. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Meestal is er een proef-mogelijkheid. U kan complete bereide gerechten met veel voedingsstoffen en zonder ongezonde toevoegingen testen. U kunt via verschillende manieren bestellen. Het eten wordt geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er geldt geen vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Gilly voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs voor een gerecht wordt samengesteld door o.a. de organisatie, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree vindt u vaak al vanaf €5,9.
 • Vriesverse maaltijd als Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree is er al voor €4,7.
 • De daghap voor ouderen als Fish-Sticks Tomatensaus Met Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €5,75.
Het eten is niet het enigste: Wat te denken van Minosoep, een lekker bijgerecht en voor de volledigheid een Dame blanche ijs als afsluiter. Zijn kosten voor u een probleem? Doorgaans kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Charleroi voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Geliefde bereide maaltijden

 • Rundvlees in basilicumsaus
 • Heldere boerengroentesoep
 • Kip kerrie ananas schotel
 • Tomatensoep met balletjes
 • Kabeljauw in kruidensaus

Plekken in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Gilly regelen

 1. Inventariseer wensen

  Trek eerst na welk type opwarmmaaltijd past bij uw leefpatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de aangesloten bezorgservices en kies er een. Bekijk met name het assortiment, bezorg- en betaalmogelijkheden, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De bekende maaltijdservices werken met een spotgoedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Mede daarom kunt u op een prettige manier kennismaken met bekende maaltijdservices.

 4. Maaltijden afnemen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Vervolgens kunt u elke dag opnieuw bestellen. Dikwijls doet u dit per telefoon, door gerechten in te vullen, of online. De maaltijden worden doorgaans bezorgd middels een vertrouwde bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij de koelverse variant, dan is er vaak een menulijst met gemiddeld 25 gerechten. Bij diepvries hebt u de keuze uit 70+ blijvende maaltijden. Bij de tafeltje dekje service krijgt men één maaltijd per dag. Soms is zelf ingrediënten combineren een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Zeker. Landelijke aanbieders hanteren een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als o.a. Zalm met bieslooksaus, snijbonen en gekookte aardappelen en Drumsticks met vleesjus, gekookte aardappelen, wortelen met peterselie. Hierdoor ontvangt men altijd goede warme maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Is er een minimale afname?

Nee, aanbieders hanteren geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd nadat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door het invullen van een speciale menukaart kunt u wekelijks zelf – digitaal, telefonisch of met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de levering?

De verse maaltijden worden in de regel door een eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Het koelverse aanbod 1 of 2 keer per week. Bij vriesvers spreken we van 1 – 2 keer per 4 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een goede maaltijd bevordert uw lichamelijke gezondheid. Een dagelijkse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Diverse senioren of gehandicapten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. Het gaat om gemalen, natriumarm, lactosevrij, zoutarm of wellicht koolhydraatarm, veganistisch, vegetarisch, vloeibaar: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Gilly. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Wat voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij een situatie als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen & slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit