Maaltijdservice Montignies-Sur-Sambre

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Montignies-Sur-Sambre voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Montignies-Sur-Sambre? Via www.maaltijdbutler.be vergelijkt u overzichtelijk alle bedrijven die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdservice, of een dagvers maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: de mogelijkheden zijn enorm. Dit kan al vanaf €4,80 per maal. Aanschuiven voor Rundvlees in Aziatische kokossaus, Sajour lodeh en nasi goreng of Penne pesto, kip, groene groenten? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er is een oplossing! Middels de maaltijdendienst in Montignies-Sur-Sambre profiteert u van uitstekende maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieHenegouwen
GemeenteCharleroi
ReactieVoor mij de uitkomst
Postcode6061
Gemiddelde kosten€6,44
Geliefde maaltijdZalm in botersaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Montignies-Sur-Sambre

We zien meer en meer maaltijdendiensten in en rondom Montignies-Sur-Sambre. Bijvoorbeeld populaire bedrijven als Vlotter en/of Prego. Maar ook lokaal kan men kiezen voor uitstekende partijen en wijkrestaurants. Elk bedrijf wordt bestempeld door een eigen assortiment en voorwaarden. Via maaltijdbutler.be kan u de organisaties overzichtelijk op een aantal punten vergelijken. Een keuze maken voor de best passende aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zo een beetje makkelijker. Zijn er nog twijfels? Begin dan met een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u maaltijdvoorkeuren zoals onder andere veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Montignies-Sur-Sambre? Ook dan bent u welkom! Legio traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met 100% verse ingrediënten. Daarna wordt de maaltijd snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door deze handeling blijven structuur en smaak gewaarborgd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Vers van het land
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en ingevroren via de shock-freeze methode. Belangrijke voedingsstoffen blijven optimaal behouden. Weken lang goed te houden. Elke week bestellen is dus niet noodzakelijk.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Kleine en grote porties
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Montignies-Sur-Sambre. Een prima oplossing voor bijv. gehandicapten die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. In de regel geregeld via een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verscheideneleveranciers voorzien in een praktische boodschappendienst voor bejaarden. In dat geval krijgt men gelijk broodnodige boodschappen als druiven of druiven. In algemene zin gratis bezorgd met de maaltijden.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Op een vast moment in de week
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Montignies-Sur-Sambre vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Montignies-Sur-Sambre? Of bent u meer op zoek naar echt 100% verse koelverse seniorenmaaltijden? Of prefereert u een organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit vele soorten maaltijden die rijmen met uw voorkeuren en mogelijke allergieën. Neem nu Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin of Boereworst Rode Kool Aardappel Peterselie? Aan de hand van deze website vergelijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de omgeving Charleroi. Onze tip: begin met een proefpakket. Doorgaans kan men voor aantrekkelijke prijzen complete bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig koolhydraten testen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De gerechten worden geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Montignies-Sur-Sambre voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die wordt gerekend hangt namelijk af van zaken als de aanbieder, herkomst ingrediënten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees wordt al bezorgd vanaf €5.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Omelet Met Hollandaisesaus Broccoli En Puree is beschikbaar vanaf €3,55.
 • De daghap voor ouderen als Rundergehaktbal met jus, witlof à la crème en gekookte aardappelen bestelt u vanaf €7,25.
Het eten kan uitgebreid worden. Bestel ook Witte tomatensoep, een extra rauwkostsalade en iets lichts zoals Vanille ijs om het feest compleet te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Doorgaans kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Charleroi voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Kipfilet in piri piri saus
 • Kipfilet in piri piri saus
 • Groentesoep met balletjes
 • Kippensoep met vermicelli
 • Kibbeling met kruidendip

Plaatsen in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Montignies-Sur-Sambre bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Achterhaal eerst wat voor opwarmmaaltijd aansluit op uw wensen. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk aangesloten leveranciers en kies er een. Controleer goed het aanbod, keuze in bezorgdagen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Een proefpakket nemen

  De meeste maaltijd-verzorgers geven een voordelig proefpakket. U moet dan denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zodoende kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met voordelige maaltijdservices.

 4. Bezorgafspraken maken

  Genoten van de proefmaaltijd? Dan kan men overzichtelijk weer nieuwe gerechten bestellen. Meestal doet u dit door even te bellen, door gerechten in te vullen, of met de tablet. De (warme) maaltijden wordt doorgaans geleverd aan huis door een lokaal gezicht / bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Binnen het koelverse segment is er vaak een menulijst van zo’n 15 gerechten. In het aanbod van diepvries kunt u meestal kiezen uit 80+ vaste menu’s. Bij tafeltje dekje krijgt men een vaststaand menu per dag. Soms is zelf samenstellen ook mogelijk.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdverstrekkers komen u tegemoet met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. ZoalsVegetarische cordon bleu met vegetarische jus, aardappelpuree, gemengde groenten en Kalkoenfilet champagnesaus, jonge wortel, spinazie, aardappelgratin. Zo kan iedereen genieten van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er geldt geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen in het geval u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door het invullen van een speciale menukaart kunt u snel en simpel – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De maaltijden voor ouderen worden vaak door een vaste bezorgdienst iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat 2 wekelijks. Binnen het vriesverse segment elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een verse maaltijd draagt bij aan uw algehele gesteldheid. Een verse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Veel bejaarden of invaliden eten volgens een bepaald dieet. Op basis daarvan onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Denk aan lactosevrij, natriumarm, glutenvrij, gemalen of misschien vegetarisch, veganistisch, koolhydraatarm, vloeibaar: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Montignies-Sur-Sambre. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij bijvoorbeeld een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit