Maaltijdservice Beaufays

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Beaufays voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Beaufays? Geholpen door www.maaltijdbutler.be doorzoekt u snel en simpel alle firma’s die maaltijden thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of een dagvers gerecht die u gemakkelijk zelf opwarmt: u kunt alle kanten op. En dat al vanaf €4,00. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Risotto, roomsaus boschampignons, kip of Tagliatelle Ham Champignon Kaassaus? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door de maaltijdendienst in Beaufays hebt u toegang tot ambachtelijke gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieLuik
GemeenteChaudfontaine
Waarom bestellen?Veel keuze in regio
Postcode4052
Gemiddelde prijs€6,32
Vaak bestelde maaltijdRabarbercompote

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Beaufays

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die actief zijn in Beaufays. Bijvoorbeeld veel gekozen services als 15Gram en/of Carrefour. Ook in deze plaats zelf ontstaan er uitstekende partijen en wijkrestaurants. Elke optie onderscheidt zich door z’n eigen aanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Via de maaltijdservice-vergelijker kan u daardoor de firma’s rustig naast elkaar zetten. Een keuze maken voor de best passende verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende een stuk eenvoudiger. Zijn er nog twijfels? Bestel in dat geval een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Bestaan er specifieke wensen zoals onder andere eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Beaufays? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Flink wat traiteurs en cateraars worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd verse producten. Hierna worden ze gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door dit proces blijven structuur en smaak gewaarborgd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Altijd volledig vers
 • Vol van smaak
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken shock-freeze ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven zo intact. Weken lang goed te houden. Iedere 7 dagen inkopen doen is niet altijd nodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Beaufays. Een uitkomst voor bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Dikwijls op touw gezet door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Diverse services hanteren ook een premium boodschappendienst voor chronisch zieken. Zodoende krijgt men eenvoudig nuttige boodschappen zoals zoetwaren en scharreleieren. In algemene zin gratis afgeleverd met de maaltijden.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Tot in de keuken geleverd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Beaufays vergelijken

Af en toe profiteren van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Beaufays? Of neigt u meer naar een blijvende oplossing als koelverse bezorgmaaltijden? Of houdt u juist van een lokale organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er is de keuze uit een hoop type aanbieders die matchen met uw wensen en voedingsadvies. Denk maar aan Hutsepot Met Rookworst En Spek of Kabeljauw Garnaal-Bieslook Saus Venkeltomaatpuree? Op deze pagina treft u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Chaudfontaine. Bestel eerst eens een proefpakket. Steeds vaker is er een proef-mogelijkheid. U kan gezonde bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig zout testen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Het eten wordt bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Zij werken vaak niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Beaufays voor ouderen wijken nogal af. De prijs voor een gerecht komt tot stand door zaken als de leverancier, het productieproces, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel wordt al bezorgd vanaf €6,05.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie kunt u al laten bezorgen vanaf €5,15.
 • Een warme dagschotel als Chili con carne, gehakt, rijst is beschikbaar vanaf €7,15.
Een verse maaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Paprikasoep, een gezonde salade en een toetje als Yoghurt na. Heeft u een laag inkomen? Wellicht kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Chaudfontaine voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Heldere uiensoep
 • Runderstoofpotje
 • Wrap kip madras
 • Pasta carbonara
 • Spekpannenkoek

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Beaufays aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Check als eerst welk soort ouderenmaaltijd in lijn is met uw wensen. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de aangeraden maaltijdvoorzieningen en kies een geschikte. Let goed op het type maaltijden, de manier van bezorging, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Start met een proefpakket

  De grote aanbieders werken met een goedkoop of gratis proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Hierdoor kunt u op een prettige manier kennismaken met voordelige maaltijdservices.

 4. Maaltijden afnemen

  Was de proefbestelling goed? Zo ja, dan kan men dagelijks een nieuwe bestelling doorgeven. Vaak doet u dit per telefoon, met behulp van de menukaart, of via de website. Uw bestelling wordt standaard aan huis gebracht via een lokaal gezicht / bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu met circa 25 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan kan men kiezen uit 100+ blijvende menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan treft men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf uw bord samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Praktisch alle maaltijdservices komen u tegemoet met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Bijvoorbeeld Vegetarische cordon bleu met vegetarische jus, aardappelpuree, gemengde groenten en Runderlapje, stoofperen, aardappelpuree, bieslook. Hiermee zijn er voor alle ouderen thuismaaltijden voor senioren! Vragen? Neem contact op met uw bezorger.

Is er een minimale afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd nadat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Met behulp van de welbekende bestellijst kunt u wekelijks zelf – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de bezorging?

De kant-en-klaar maaltijden worden normaliter door een eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers spreken we van elke 3/4 dagen. Het vriesverse aanbod 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een voedzame maaltijd bevordert een vitaal en energiek lichaam. De warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Sommige ouderen of hulpbehoevenden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Hierom zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Bijvoorbeeld zoutarm, gemalen, lactosevrij, natriumarm of vloeibaar, koolhydraatarm, eiwitrijk, vegetarisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Beaufays. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig bij bijvoorbeeld een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen en slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit