Maaltijdservice Milmort

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Milmort voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Milmort? Geholpen door onze tool ontdekt u moeiteloos alle organisaties die aan huis leveren. Warme gerechten, of dagverse maaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: er is veel mogelijk. Nu al voor €5,35 per keer. Aan tafel voor Dieet Kippenbout Perziken Puree en Rundergehaktbal met jus, gemengde groenten en witte rijst? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Geen probleem! Via de maaltijddienst in Milmort geniet u van de lekkerste gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieLuik
GemeenteHerstal
ReactiePersoonlijke service
Postcode4041
Gemiddelde menuprijs€6,28
Maaltijd-topperAppelpannenkoek

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Milmort

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de regio van Milmort. Neem landelijke leveranciers als Marley Spoon of Smartmat. Maar ook in de buurt ontstaan er allerlei instellingen en zorginstellingen. Iedere leverancier heeft weer een eigen keuken en bestelvoorwaarden. Met behulp van onze tool kunt u de aanbieders snel en makkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitkiezen van een solide leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier een stuk gemakkelijker. Eerst eens proberen? Ga dan eerst voor een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er specifieke wensen als eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Milmort? Er kan meer dan u denkt! Veel traiteurs voor ouderen kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met uitsluitend verse groenten. Nadien worden deze maaltijden snel teruggekoeld. Door deze handeling blijven voedingswaarden intact. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Heerlijke en smaakvol
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct razendsnel ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak gaan zo niet verloren. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Kleine en grote porties
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Milmort. Vaak toegepast door bijv. senioren die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. U kunt direct de maaltijd nuttigen. In de regel gedaan door een meer lokale partij.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Meerdere services beschikken over een bruikbare boodschappendienst voor senioren. In dat geval haalt men moeiteloos de supermarktartikelen als jonge kaas of dieetproducten. Normaliter kosteloos bezorgd wanneer u dat wil.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Alles aan huis bezorgd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Milmort vergelijken

Zoekt u een heerlijke diepvriesmaaltijd in Milmort? Of neigt u meer naar een blijvende oplossing als koelverse seniorenmaaltijden? Of zoekt u een service gericht op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden vele thuismaaltijden die overeenstemmen met uw situatie en menu voorkeuren. Zelf maaltijden online bestellen als Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree of Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree? Aan de hand van deze website bekijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de streek Herstal. Bestel eerst eens een proefpakket. Dikwijls kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling voedzame bereide gerechten met verse producten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proberen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De menu’s worden geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. U zit niet vast aan een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Milmort voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs per maaltijd komt tot stand door bijvoorbeeld de maaltijdservice, het totale assortiment, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Blinde Vink Puree Met Prei is er al voor €4,6.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree wordt al bezorgd vanaf €5.
 • Een thuisbezorgde daghap als Kippensoep is beschikbaar vanaf €5,6.
Het eten kan men aanvullen met onder andere Soto, iets te drinken en niet te vergeten een toetje als Chocolade mousse als nagerecht. Heeft u te maken met geldproblemen? Dan kunt u mogelijk vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Herstal voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Herstal
 • Centrale postcode: 4041

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Hollandse hachee
 • Spinaziestamppot
 • Rabarbercompote
 • Een pizza hawai
 • Bami kip saté

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Milmort bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Bedenk eerst welk type maaltijdservice in overeenkomst is met uw voedingspatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk professionele aanbieders en geef de voorkeur door. Achterhaal altijd eerst de versheid van ingrediënten, keuze in bezorgdagen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Proefpakket bestellen

  De belangrijkste aanbieders geven een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U moet dan denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een prettige manier kennismaken met professionele maaltijdservices.

 4. Vaste levermomenten

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Zo ja, dan kan men wekelijks een nieuwe menulijst invullen. Bij veel aanbieders kan dit telefonisch, via de papieren bestellijst of met de computer. De gerechten worden vaak geleverd aan huis door een lokaal gezicht / bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu met grofweg 20 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 100+ blijvende gerechten. Rondom tafeltje dekje kiest u voor een vaststaand menu per dag. In sommige gevallen is zelf samenstellen een speciale feature.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, de meeste dienstverleners bieden een ruim assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Volkoren macaronischotel en Spaghetti Napoli. Handig, want zo krijgt iedereen geschikte seniorenmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw leverancier.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd indien men deze ook zelf besteld heeft. Aan de hand van de welbekende bestellijst kan men op eigen houtje – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De gerechten worden in algemene zin door een vaste bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelverse maaltijden om de 4 dagen. Bij vriesvers is dat 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met verse ingrediënten is cruciaal voor een vitaal en energiek lichaam. Elke dag een warme schotel is heel belangrijk. Sommige bejaarden of beperkten hebben bepaalde dieetwensen. Om die reden kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden voor thuis. U kunt denken aan gemalen, lactosevrij, zoutarm, natriumarm of vloeibaar, vegetarisch, koolhydraatarm, veganistisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Milmort. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect bij bijvoorbeeld een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit