Maaltijdservice Chênée

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Chênée voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Chênée? Via de maaltijdservice-vergelijker treft u snel en simpel alle aanbieders in uw regio! Tafeltje dekje, of een thuismaaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: het kan allemaal. Verkrijgbaar vanaf €4,35. Aan tafel voor Runderstooflapje met jus. Rodekool met appeltjes. Aardappelpuree of Halskarbonade met mosterdjus en rode bieten, gekookte aardappelen? Maar lukt zelf koken niet meer? Dat hoeft niet erg te zijn! Door de maaltijdendienst in Chênée profiteert u van de lekkerste gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieLuik
GemeenteLiège
BeoordelingGemakkelijk contact
Postcode4032
Gemiddelde menuprijs€6,27
Vaak bestelde maaltijdChicken Lunges

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Chênée

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in en rondom Chênée. U kunt denken aan belangrijke leveranciers als HelloFresh of Traiteur Goossens. Ook binnen de gemeente zien we prima partijen en vrijwilligersorganisaties. Iedere aanbieder hanteert z’n eigen manier van bereiding en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Geholpen door www.maaltijdbutler.be kan u de leveranciers overzichtelijk op een aantal punten vergelijken. Het kiezen van een relevante verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan leuker en makkelijker. Moeite met kiezen? Begin dan met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval maaltijdvoorkeuren als onder andere zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Chênée? Dat is niet erg! Een aanzienlijk deel van de traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd verse producten. Vervolgens wordt het eten gekoeld en goed verpakt. Daardoor blijven voedingswaarden optimaal behouden. Het is 1 week houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven gewaarborgd. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen is hier niet aan de orde.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Porties ruim voldoende
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Chênée. Een goede vervanger voor bijv. ouderendie geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Normaal afgehandeld door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Mogelijke subsidie
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Veel bezorgers faciliteren daarnaast een premium boodschappendienst voor senioren. Zodoende koop men probleemloos de supermarktartikelen als halfvolle vanille yoghurt en roomboter. Meestal zonder extra kosten bezorgd met de maaltijden.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Tot in de keuken geleverd
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Chênée vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Chênée? Of heeft u liever een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden? Of zoekt u een bedrijf met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit relatief veel maaltijdservices die voldoen aan uw gesteldheid en eventuele voedingsvoorschrift. Neem nu Runderstoofpotje Stroganoff Snijbonen Krieltjes en Vlaamse Karbonaden Met Appelmoes En Aardappelen? Verderop vindt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de omgeving Liège. Onze tip: begin met een proefpakket. Vaak kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling voedzame bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig zout proeven. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorger. Zij werken vaak niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Chênée voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs voor een gerecht hangt af van o.a. de aanbieder, het aanbod in gerechten, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Linguine Zalm Met Erwten & Courgette kunt u al bestellen vanaf €5,75.
 • Een vriesverse maaltijd als Penne Pesto Kip Wokgroenten kunt u al laten bezorgen vanaf €4,75.
 • Een warme dagschotel als Varkenslapje met mosterdjus, andijvie en gekookte aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €5,65.
De maaltijden is vaak uit te breiden met o.a. Witlofsoep, een extra salade en niet te vergeten een toetje als Appelmoes als afsluiter. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Liège voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Liège
 • Hoofdpostcode: 4032

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Gegrilde paprika
 • Bruine bonensoep
 • Aardappelgratin
 • Chicken Lunges
 • Nasi kip saté

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Chênée aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Check als eerst wat voor soort seniorenmaaltijd rijmt met uw situatie. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk populaire bezorgservices en bepaal uw voorkeuren. Check vooral de voedingswaarden, de bestel en bezorgopties, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De belangrijkste maaltijdservices verstrekken een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U kunt denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Hierdoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met gespecialiseerde maaltijd-verzorgers.

 4. Een vaste leverdag

  Was het proefpakket naar wens? Dan kan men zonder moeite weer nieuwe gerechten bestellen. Meestal kan dit via telefoon, via de papieren bestellijst of online. De thuismaaltijden worden veelal bezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan profiteert u van een menukaart met grofweg 25 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan kunt u kiezen uit 70+ vaste vaste gerechten. In het geval van tafeltje dekje gebruikt men één maaltijd per dag. In sommige gevallen is zelf uw bord samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel dienstverleners hanteren een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als o.a. Gehaktbal in jus, broccoli bloemkoolmix en gekookte aardappelen of Varkenssaucijsje met mosterdjus, gebakken aardappelen, bloemkool. Hiermee kan iedereen gebruik maken van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw maaltijdservice.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd wanneer u zelf een bestelling geplaatst heeft. Met behulp van de menulijsten kan men op eigen houtje – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De gerechten worden vaak door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Binnen het koelverse segment om de 3 dagen. Bij vriesverse maaltijden om de 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een maaltijd met voldoende groenten is cruciaal voor uw lichamelijke gezondheid. Een verse warme schotel is daarbij van groot belang. Veel bejaarden of beperkten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierdoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Bijvoorbeeld lactosevrij, glutenvrij, gemalen, natriumarm en ook vloeibaar, koolhydraatarm, eiwitrijk, vegetarisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Chênée. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst als er iets speelt als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken en kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit