Maaltijdservice Chaudfontaine

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Chaudfontaine voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Chaudfontaine? Via deze pagina vergelijkt u gemakkelijk alle firma’s die bij u thuisbezorgen. Warm geleverd, of vriesverse gerechten die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u bepaalt het helemaal zelf. Dit kan al vanaf €3,95 per keer. Genieten van Kippenbout in jus of Runderstoofpotje met stamppot hutspot? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er is gelukkig een alternatief. Via de maaltijddienst in Chaudfontaine beschikt u over smaakvolle maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLuik
GemeenteChaudfontaine
ErvaringSmakelijk en gezond eten
Postcode4050
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,13
Vaak bestelde maaltijdHutspot, rundvlees

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Chaudfontaine

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in en rondom Chaudfontaine. Denk dan aan populaire aanbieders als Home Cuisine en Delimeal. Echter, ook heel lokaal kan men kiezen voor verschillende instanties en slagerijen. Elke aanbieder wordt gekenmerkt door een eigen productaanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Aan de hand van www.maaltijdbutler.be kunt u dus de aanbieders gemakkelijk op een aantal punten vergelijken. Een keuze maken voor de best passende aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook wat aangenamer. Zijn er meerdere opties? Kijk dan eerst naar een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u te maken met specifieke wensen als bijvoorbeeld glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Chaudfontaine? Er kan meer dan u denkt! Best veel traiteurs voor bejaarden zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Later wordt de maaltijd snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Daardoor blijven geur, kleur en smaak ongeschonden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Meest verse ingrediënten
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Vitamines en mineralen blijven zo erg lang goed. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week een bezorging is niet altijd nodig.

 • Maandenlang te bewaren
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Chaudfontaine. Vaak toegepast door bijv. chronisch zieken die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaal geregeld via een lokale zorginstelling.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Diverse firma’s hebben ook een speciale boodschappendienst voor ouderen. Op die manier haalt u probleemloos de boodschappen zoals crackers en leverpastei. Normaliter gratis afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Op een vast moment in de week
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Chaudfontaine vergelijken

Liefhebber van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Chaudfontaine? Of prefereert u vers bereidde koelverse seniorenmaaltijden? Of zoekt u een service die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden vele bezorgmaaltijden die voldoen aan uw gesteldheid en voedingsadvies. Wat te denken van Kalfsblanket Oude Wijze Met Aardappelen Peterselie of Vlaamse Karbonaden Met Appelmoes En Aardappelen? Op maaltijdbutler.be bekijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Chaudfontaine. Let ook goed op het proefpakket. In veel gevallen kan men voor aantrekkelijke prijzen voedzame bereide gerechten met verse producten en weinig kunstmatige toevoegingen testen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De maaltijden worden bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Chaudfontaine voor ouderen wijken nogal af. De prijs per maaltijd wordt samengesteld door aspecten als de aanbieder, het aanbod in gerechten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree is beschikbaar vanaf €5,4.
 • Diepvriesmaaltijd als Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie is er al voor €5,15.
 • Een thuisbezorgde daghap als Varkensvlees, sperziebonen, aardappelpuree is er al vanaf €6,5.
Het eten is vaak uit te breiden met o.a. Courgettesoep, een stukje fruit en iets lichts zoals Poffertjes om het feest compleet te maken. Heeft u een laag inkomen? Wellicht kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Chaudfontaine voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Geliefde bereide maaltijden

 • Heldere vermicellisoep
 • Varkens-groenteschotel
 • Vier-groentenstamppot
 • Kipfilet mosterdsaus
 • Schnitzel pepersaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Chaudfontaine regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Achterhaal eerst welke vorm van een bezorgmaaltijd past bij uw gesteldheid. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de meest gekozen maaltijdvoorzieningen en kies er een. Check vooral het maaltijd-aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Bestel het proefpakket

  De populaire aanbieders verstrekken een goedkoop of gratis proefpakket. Typische acties zijn 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zo kunt u laagdrempelig kennismaken met bekende dienstverleners.

 4. Elke week een levering

  Beviel het proefpakket? Mooi, dan kunt u eenvoudigeen nieuwe bestelling doorgeven. Bij veel aanbieders doet u dit door even te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of via de iPad. De maaltijden voor thuis worden doorgaans aan huis gebracht via een lokale leverancier in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij koelverse gerechten profiteert u van een menukaart met pakweg 20 gerechten. Kiest u voor diepvries dan hebt u de keuze uit 50 – 100 vaste vaste gerechten. Rondom tafeltje dekje is er vaak één maaltijd per dag. Steeds vaker is zelf mixen en combineren ook een optie.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle dienstverleners komen u tegemoet met een ruim assortiment dieetmaaltijden. ZoalsReepjes varkensvlees in jus en Vegetarische omelet, aardappelpuree, wortelen met doperwten. Zo krijgt iedereen geschikte opwarmmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw leverancier.

Is er een minimale afname?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd wanneer men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door het invullen van een speciale menukaart kan men op eigen houtje – online, telefonisch of op papier – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De verse maaltijden worden normaliter door een eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden 2 wekelijks. Bij vriesverse gerechten 1 of 2 keer per maand.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een gewoon goede maaltijd vormt het fundament van een goede balans en energie. Een verse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige ouderen of invaliden eten volgens een strikt dieet. Hierom ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. Het betreft zoutarm, lactosevrij, natriumarm, glutenvrij of wellicht eiwitrijk, veganistisch, vegetarisch, vloeibaar: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Chaudfontaine. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Wat voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst als er iets speelt als coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken of kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente