Maaltijdservice Embourg

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Embourg voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Embourg? Geholpen door deze website vindt u overzichtelijk alle bedrijven in de buurt! Een warme maaltijdvoorziening, of kant-en-klaar maaltijden die u zelf moet opwarmen: u maakt zelf de keuze. Te bestellen vanaf €4,20 per gerecht. Smullen van Lekkerbekje met tomatensaus en een rijst-groenteschotel of Veg. Balletjes Italiaanse Saus, Volkoren Penne? Maar lukt zelf koken niet meer? Er is gelukkig een alternatief. D.m.v. de maaltijddienst in Embourg ontvangt u gezonde gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLuik
GemeenteChaudfontaine
RecensieAandacht en passie
Postcode4053
Maaltijd prijs€6,33
Vaak gekozen maaltijdPrei a la creme

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Embourg

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in Embourg. Denk aan grote bedrijven als Delhaize of Wink. Ook in de gemeente zelf zijn er verschillende aanbieders en wijkrestaurants. Iedere organisatie biedt z’n eigen aanbod en voorwaarden. D.m.v. deze website kan u de bezorgdiensten gemakkelijk op een rijtje zetten. De keuze maken voor een degelijke bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan een stuk gemakkelijker. Zijn er meerdere opties? Kijk dan eerst naar een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u specifieke wensen als lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Embourg? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Een groot aantal traiteurs passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Nadien worden deze producten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Om die reden blijven smaak en vitamines ongedeerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Kleur, smaak en geur raken niet bedorven. Weken lang goed te houden. Continue bestellingen plaatsen is dan ook overbodig.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Embourg. Een goede vervanger voor bijv. chronisch zieken die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Dikwijls georganiseerd door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Diverse organisaties faciliteren daarnaast een extra boodschappendienst voor chronisch zieken. Zodoende krijgt u moeiteloos verse of handige boodschappen als dranken of kwark. Normaliter zonder bezorgkosten wanneer u dat wil.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Op een vast moment in de week
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Embourg vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Embourg? Of geeft u de voorkeur aan echt 100% verse koelverse seniorenmaaltijden? Of heeft u liever een instelling die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er is de keuze uit flink wat bezorgmaaltijden die overeenstemmen met uw voorkeuren en mogelijke diëten. Wat te denken van Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree en Dieet Wortelstamppot Met Rundsstoverij? Onderstaand ontdekt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de streek Chaudfontaine. Bekijk goed het proefpakket. Doorgaans kunnen ouderen via een proefbox uitstekende bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder conserveringsmiddelenuittesten. U kunt via verschillende manieren bestellen. Het eten wordt geleverd door uw eigen bezorger. Er geldt geen doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Embourg voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die wordt gerekend hangt namelijk af van elementen als de aanbieder, het soort maaltijd, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Penne Vier Kazen Spinazie & Tomaat wordt al bezorgd vanaf €6,3.
 • Diepvriesmaaltijd als Scharrolletjes Dugléré Saus Erwten Spinazie Puree vindt u vaak al vanaf €4,25.
 • Een warme dagschotel als Gemengde groenteschotel is er al vanaf €6,9.
Een verse maaltijd kan men aanvullen met onder andere Miyeok guk, een gezonde salade en iets lichts zoals Banaan ijs om het af te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Dan kunt u mogelijk een subsidie of regeling treffen met de gemeente Chaudfontaine voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Lasagna bolognese
 • Gestoofde wortel
 • Forel met venkel
 • Macaronischotel
 • Kipvink in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Embourg aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Stel eerst vast welke vorm van een maaltijdservice past bij uw wensen. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de professionele aanbieders en bekijk de beschikbaarheid. Achterhaal altijd eerst het type maaltijden, de bestel en bezorgopties, en de klantwaardering.

 3. Proefpakket bestellen

  De professionele maaltijdservices verstrekken een voordelig proefpakket. Vaak gaat het om 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Op basis daarvan kunt u laagdrempelig kennismaken met bekende verstrekkers.

 4. Een vaste leverdag

  Beviel het proefpakket? Vervolgens kunt u gemakkelijkweer nieuwe gerechten bestellen. Gewoonlijk doet u dat via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menukaart, of email / internet. De (warme) maaltijden wordt in algemene zin geleverd aan huis door een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan is er doorgaans een keuze menulijst met plusminus 30 gerechten. In het aanbod van diepvries hebt u de keuze uit 70+ vaste menu’s. Via het tafeltje dekje principe is er sprake van een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij meer en meer leveranciers is vers op maat ook een optie.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Praktisch alle maaltijdservices komen u tegemoet met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Gehakt, prei, aardappelpuree en Kip Dragonsaus Groene Groenten En Aardappelpotje. Hiermee ontvangt men altijd goede kant-en-klaar maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw maaltijdservice.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd op het moment dat men deze ook zelf besteld heeft. Aan de hand van de welbekende bestellijst kunt u snel en simpel – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er geleverd?

De maaltijden worden meestal door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week bezorgd. Koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers: maandelijks.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Verse voeding bevordert uw lichamelijke gezondheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij een voorwaarde. Diverse bejaarden of mensen met een beperking volgen een dieet of hebben een allergie. Hierdoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden voor thuis. Bijvoorbeeld gemalen, lactosevrij, zoutarm, glutenvrij of juist veganistisch, vegetarisch, koolhydraatarm, eiwitrijk: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Embourg. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch bij bijvoorbeeld een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken en kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit