Maaltijdservice Leignon

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Leignon voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Leignon? Middels onze tool achterhaalt u moeiteloos alle bezorgers die maaltijden thuisbezorgen. Warm geleverd, of een vriesvers maaltijd die nog even in de microgolf moeten: het kan allemaal. Dit kan al vanaf €4,65 p.p. Genieten van Gehaktschotel, prei à la crème, aardappelpuree, kaas of Pollak Botersaus Groentemix Aardappelkwartje? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Via de maaltijddienst in Leignon beschikt u over ambachtelijke gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieNamen
GemeenteCiney
ErvaringUitsluitend verse producten
Postcode5590
Gemiddelde prijs€5,43
Vaak bestelde maaltijdRundergehaktbal in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Leignon

We zien meer en meer maaltijdendiensten in Leignon. We hebben het over populaire bezorgers als Viangro en Colruyt. Ook in deze plaats zelf bestaan er verschillende initiatieven en wijkrestaurants. Iedere partij heeft zo een eigen aanbod en bestelvoorwaarden. Met behulp van onze tool kan u daarom de organisaties rustig op een aantal punten vergelijken. Het kiezen van een relevante dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier een beetje makkelijker. Eerst eens proberen? Bestel in dat geval een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er menu-voorkeuren zoals o.a. gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Leignon? Er is gelukkig een alternatief. Best veel traiteurs en cateraars kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Hierna worden de ingrediënten gekoeld naar onder 5⁰C. Daardoor blijven structuur en smaak in topconditie. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Altijd 200 gram groente
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding middels de shock-freeze procedure ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven optimaal behouden. Maanden lang op te slaan. Elke week een bezorging is hier niet aan de orde.

 • Lang houdbaar
 • Eenvoudig op te warmen
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Leignon. Een goede vervanger voor bijv. senioren die het eten niet meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Meestal op touw gezet door een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • Extra hulp mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Meerdere bezorgers hebben daarnaast een speciale boodschappendienst voor bejaarden. In dat geval krijgt men snel de supermarktartikelen als zuivelproducten en kruidenkaas. Meestal zonder bezorgkosten op een vooraf gekozen moment.

 • Direct alles in huis
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Leignon vergelijken

Liefhebber van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Leignon? Of neigt u meer naar de meest verse koelverse seniorenmaaltijden? Of heeft u liever een service gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit een groot aantal opwarmmaaltijden die in lijn zijn met uw omstandigheden en mogelijke diëten. Zelf maaltijden online bestellen als Kalkoenroulade Fine Champagne Saus Met Kroketten en Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree? Aan de hand van deze website bekijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en nabij Ciney. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Vaak kan men voor aantrekkelijke prijzen voedzame bereide gerechten met lekker veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen uitproberen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Uw bestelling wordt bezorgd door een persoonlijke bezorger. Er geldt geen abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Leignon voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs heeft te maken met zaken als de leverancier, de grootte van de keuken, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Gemalen Kip In Cremesaus Met Broccoli En Puree is er al vanaf €5,75.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Kippenwit Mosterdsaus Prinsessen Aardappelen kan je kopen vanaf €4,25.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Wokgroenten is beschikbaar vanaf €6,25.
De gerechten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Haaienvinnensoep, een extra rauwkostsalade en een toetje als Aardbeien ijs na. Heeft u weinig financiële middelen? Dan kunt u mogelijk vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Ciney voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

 • Provincie: Namen
 • Gemeente: Ciney
 • Postcodegebied: 5590

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Donkey Kicks Chicken
 • Rundersaucijs in jus
 • Indisch gehaktbrood
 • Varkensfilet in jus
 • Sucade Hollandaise

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Leignon regelen

 1. Inventariseer wensen

  Bedenk eerst wat voor thuismaaltijd past bij uw wensenlijstje. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk beschikbare aanbieders en kies er een. Let met name op de versheid van ingrediënten, op welke manieren u kunt bestellen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De belangrijkste dienstverleners verstrekken een zeer betaalbaar proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Op basis daarvan kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met professionele dienstverleners.

 4. Wekelijks bestellen

  Was het proefpakket naar wens? Zo ja, dan kan men gelijk een nieuwe menulijst invullen. Vaak doet u dat door even te bellen, door de menukaart in te vullen, of online. Het eten wordt altijd geleverd aan huis door een vriendelijke bezorgservice in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij de koelverse variant, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met circa 30 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan hebt u de keuze uit 70 – 150 vaste menu’s. In het geval van tafeltje dekje is er vaak een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Meer en meer is zelf ingrediënten combineren een mogelijkheid.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle services komen u tegemoet met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Onder andere Macaronischotel of Rundergehaktbal met hopjesjus. Blauwe bliksem met peer. Op die manier zijn er voor alle bejaarden gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis zodra men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door het invullen van de menulijsten kan men direct en zonder moeite – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De microgolf-maaltijden worden in de regel door een lokale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. In het geval van koelvers: wekelijks. Bij vriesvers spreken we van 1 – 2 keer per 4 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een voedzame maaltijd vormt de basis voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Een warme schotel in de avond wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige bejaarden of beperkten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Om die reden faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden voor thuis. Het gaat om lactosevrij, natriumarm, gemalen, glutenvrij of misschien vloeibaar, koolhydraatarm, veganistisch, eiwitrijk: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Leignon. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst in het geval van een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en/of kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit