Maaltijdservice Ciney

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ciney voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Ciney? Dankzij de maaltijdservice-vergelijker ontdekt u eenvoudig alle firma’s in de buurt! Een warme maaltijdvoorziening, of dagverse gerechten die nog even in de microgolf moeten: de mogelijkheden zijn enorm. Al beschikbaar vanaf €5,50 per maal. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Kabeljauw Garnaal-Bieslook Saus Venkeltomaatpuree of Twentse gehaktbal met vleesjus, aardappelpuree, snijbonen? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Geholpen door de maaltijddienst in Ciney geniet u van verse gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieNamen
GemeenteCiney
RecensieSociaal betrokken
Postcode5590
Prijs per gerecht€6,24
Nummer 1-maaltijdTortellini met gehakt en kaas

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Ciney

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de omgeving van Ciney. Neem bijv. grote organisaties als Dienstenthuis.be of Colruyt. Ook binnen de gemeente zijn er verschillende leveranciers en slagerijen. Elke optie hanteert zijn eigen manier van bereiding en procedures rondom bestellen en betaling. Aan de hand van maaltijdbutler.be kan u de aanbieders rustig naast elkaar bekijken. Het selecteren van een relevante leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook een stuk eenvoudiger. Twijfelt u nog? Profiteer nu van een aantrekkelijk proefpakket! Bestaan er speciale voorkeuren zoals o.a. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Ciney? Er kan meer dan u denkt! Een aanzienlijk deel van de traiteurs zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met uitsluitend verse groenten. Vervolgens worden ze gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Zo blijven voedingswaarden ongeschonden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Heerlijke en smaakvol
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken ingevroren via de shock-freeze methode. Kleur, smaak en geur blijven in goede conditie. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ciney. Vaak toegepast door bijv. senioren die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Vaak verzorgd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Warm thuisbezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

De meeste bezorgers beschikken over een nuttige boodschappendienst voor bejaarden. Hierdoor bestelt men moeiteloos de supermarktartikelen als druiven en chocolade. Vaak kosteloos afgeleverd tot in de keuken.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Op een vast moment in de week
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Ciney vergelijken

Houdt u van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Ciney? Of heeft u liever vers bereidde koelverse seniorenmaaltijden? Of houdt u juist van een instelling die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er is de keuze uit veel verschillende type aanbieders die rijmen met uw wensen en diëten/allergieën. Genieten van de lekkerste gerechten als Kalkoen Sinaassaus Appelmoes Geb. Aardappelkubus of Gentse Waterzooi? Onderstaand achterhaalt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Ciney. Let ook goed op het proefpakket. Steeds vaker kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling complete bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig koolhydraten uittesten. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Zij werken vaak niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ciney voor ouderen verschillen onderling enorm. Het tarief voor een maaltijd is afhankelijk van o.a. de aanbieder, de grootte van de keuken, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Hamburger Viergroentenstamppot vindt u vaak al vanaf €4,6.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree bestelt u vanaf €4.
 • Een warme daghap voor senioren als Kipfilet met kippenjus, spinazie en aardappelpuree bestelt u vanaf €6,3.
De maaltijden kan men aanvullen met onder andere Kokos-bonensoep, een extra salade en een toetje als Chocolademousse na. Heeft u weinig financiële middelen? Doorgaans kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Ciney voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

 • Provincie: Namen
 • Gemeente: Ciney
 • Postcodegebied: 5590

Top-5 bereide maaltijden

 • Champignonsoep met rundvlees
 • Stamppot spinazie a la creme
 • Koolvisfilet in mosterdsaus
 • Poffertjes met poedersuiker
 • Heldere boerengroentesoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ciney regelen

 1. Inventariseer wensen

  Trek eerst na welk soort bezorgmaaltijd in overeenkomst is met uw gesteldheid. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk populaire bezorgdiensten en geef de voorkeur door. Achterhaal altijd eerst de voedingswaarden, op welke manieren u kunt bestellen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  De meeste aanbieders bieden een voordelig proefpakket. U kunt denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zo kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met alle dienstverleners.

 4. Bestellingen plaatsen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kan men gelijk nieuwe gerechten bestellen. Gewoonlijk doet u dat via een speciaal telefoonnummer, via de papieren bestellijst of met de computer. De thuismaaltijden worden vaak bezorgd middels een regionale bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart met gemiddeld 30 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 50 – 100 vaste vaste gerechten. Met een tafeltje dekje treft men een vast weekmenu. In sommige gevallen is zelf gerechten samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, steeds meer aanbieders werken met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Varkensfiletlapje met vleesjus, gekookte aardappelen, bloemkool of Kalfssaucijsje met mosterdjus, aardappelpuree, andijvie à la crème. Handig, want zo kan iedereen genieten van thuismaaltijden voor senioren! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er geldt geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd indien u zelf een bestelling geplaatst heeft. Met behulp van de welbekende bestellijst kan men direct en zonder moeite – op meerdere manieren – de gerechten inkopen.

Hoe verloopt de levering?

De gerechten worden gewoonlijk door uw eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers: elke week. Het vriesverse assortiment om de 2 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Verse voeding is van belang voor uw lichamelijke gezondheid. Een dagverse warme schotel is essentieel. Sommige senioren of invaliden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Op basis daarvan zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis. Denk aan gemalen, zoutarm, glutenvrij, lactosevrij en niet te vergeten vloeibaar, vegetarisch, koolhydraatarm, eiwitrijk: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Ciney. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst in het geval van een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat als slikken & kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente