Maaltijdservice Braibant

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Braibant voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Braibant? Door gebruik te maken van onze vergelijker vergelijkt u gemakkelijk alle leveranciers die aan huis leveren. Tafeltje dekje, of een diepvries maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: er is veel mogelijk. Te bestellen vanaf €4,75. Aan tafel voor Groentesoep Met Balletjes of Visschotel met wortel en gebakken aardappel? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er kan meer dan u denkt! D.m.v. de maaltijddienst in Braibant smult u weer van smaakvolle maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieNamen
GemeenteCiney
RecensieVeel variëteit in gerechten
Postcode5590
Gemiddelde prijs€5,39
Vaak gekozen maaltijdGehakt in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Braibant

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de regio van Braibant. We hebben het over landelijke organisaties als Vlotter of Viangro. Ook in de gemeente zelf ontwikkelen zich tal van aanbieders en wijkrestaurants. Iedere aanbieder onderscheidt zich door een “eigen” assortiment en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Via deze pagina kan u de organisaties overzichtelijk tegen elkaar afzetten. Het uitzoeken van een goede leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zodoende wat overzichtelijker. Zijn er nog twijfels? Profiteer nu van een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval menu-voorkeuren zoals onder andere eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Braibant? Er is een oplossing! Veel cateraars en traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Daaropvolgend worden deze producten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Met deze techniek blijven smaak en voedingswaarden in topconditie. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • 100% dagvers
 • Heerlijke en smaakvol
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct shock-freeze ingevroren. Structuur en smaak blijven optimaal behouden. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Braibant. Ideaal voor bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Meestal geregeld via een meer lokale partij.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Veel services hebben daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor gehandicapten. In dat geval haalt men probleemloos belangrijke boodschappen als halfvolle melk of desembrood rogge. Doorgaans gratis afgeleverd wanneer u dat wil.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Alles aan huis bezorgd
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Braibant vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Braibant? Of neigt u meer naar de meest verse koelverse thuismaaltijden? Of neigt u meer naar een lokale organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn diverse opties die voldoen aan uw situatie en menu voorkeuren. Zelf maaltijden online bestellen als Kip Op Grootmoeders Wijze of Linzen Met Varkensvlees, Spek Wortelen Aardappel? Verderop vindt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en nabij Ciney. Onze tip: begin met een proefpakket. Gewoonlijk kunnen ouderen via een proefbox smaakvolle bereide gerechten met veel groenten en weinig koolhydraten testen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er is geen sprake van een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Braibant voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die u betaalt komt tot stand door onderdelen als de maaltijdservice, het productieproces, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Rundstong Madeirasaus Puree wordt al bezorgd vanaf €6,1.
 • Vriesverse maaltijd als Dieet Visfilet Portugese Wijze Pasta Groenten is er al voor €3,8.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Runderstoofpotje Stroganoff Snijbonen Krieltjes is beschikbaar vanaf €7,25.
Het eten is vaak uit te breiden met o.a. Bosintang, een lekker bijgerecht en iets fris zoals Tartufo achteraf. Heeft u een laag inkomen? Soms kan men een subsidie of regeling treffen met de gemeente Ciney voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

 • Provincie: Namen
 • Gemeente: Ciney
 • Centrale postcode: 5590

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Venkelsoep met dille
 • Aspergesoep met zalm
 • Verse waldorfsalade
 • Gegrilde kippenpoot
 • Runderlapje in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Braibant regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Ga eerst na wat voor type seniorenmaaltijd matcht met uw voedingspatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk meest gekozen leveranciers en bekijk de beschikbaarheid. Bekijk met name de voedingswaarden, op welke manieren u kunt bestellen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De grote verstrekkers stunten met een extra goedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Op basis daarvan kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met aantrekkelijke verstrekkers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Beviel het proefpakket? Dat is fijn, nu kan men gemakkelijkopnieuw bestellen. Dikwijls kan dit via telefoon, met behulp van de menulijst, of via de iPad. De (warme) maaltijden wordt meestal geleverd door een lokaal gezicht / bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu met circa 15 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 90+ blijvende menu’s. In het geval van tafeltje dekje kiest u voor een speciaal dagmenu. Soms is zelf ingrediënten combineren een optie die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, heel veel maaltijdservices komen u tegemoet met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als o.a. Kervelroomsoep of Zalmfilet in zoete mosterdsaus. Zo kan iedereen gebruik maken van seniorenmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw leverancier.

Is er een minimale afname?

Nee, er geldt geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd op het moment dat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Via de standaard bestellijst kunt u snel en simpel – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De maaltijden worden in de regel door uw eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers spreken we van elke week 2 keer. Bij vriesverse gerechten maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een gewoon goede maaltijd bevordert uw vitaliteit en gezondheid. Een dagelijkse warme schotel is daarbij cruciaal. Diverse bejaarden of mensen met een beperking hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Op basis daarvan onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. We hebben het over glutenvrij, natriumarm, zoutarm, lactosevrij of wellicht koolhydraatarm, eiwitrijk, vegetarisch, vloeibaar: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Braibant. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch wanneer er sprake is van een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en/of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit