Maaltijdservice Achêne

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Achêne voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Achêne? Middels deze website ontdekt u overzichtelijk alle aanbieders in de buurt! Warme gerechten, of een koelvers gerecht die u zelf moet opwarmen: u maakt zelf de keuze. Nu al voor €4,40 per gerecht. Aanschuiven voor Groentesoep of Kipfilet met kippenjus, rodekool met appeltjes en aardappelpuree? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er is een oplossing! Via de maaltijddienst in Achêne profiteert u van complete maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieNamen
GemeenteCiney
ReactieVoor ieder wat wils
Postcode5590
Prijs per maaltijd€5,38
Nummer 1-maaltijdVarkenssaucijs in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Achêne

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de regio van Achêne. Neem erkende services als Viangro of Lidl. Maar ook lokaal zijn er allerlei instellingen en vrijwilligersorganisaties. Elke service wordt gekenmerkt door een heel eigen keuken en procedures rondom bestellen en betaling. Geholpen door onze tool kunt u dus de leveranciers probleemloos op een aantal punten vergelijken. Een keuze maken voor een geschikte leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan een stuk eenvoudiger. Eerst kijken of het wat is? Bestel in dat geval een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u allergieën of dieetwensen als bijv. vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Achêne? Dat hoeft niet erg te zijn! Veel traiteurs voor bejaarden zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd kakelverse ingrediënten. Later worden de ingrediënten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Met deze techniek blijven vitaminen en mineralen gegarandeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak, geur en mineralen gaan zo niet verloren. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Achêne. Perfect voor bijv. gehandicapten die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. In veel gevallen gedaan door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Meerdere firma’s faciliteren daarnaast een praktische boodschappendienst voor gehandicapten. Zo koop u snel de supermarktartikelen als leverworst of wilde tomaten mix. Dikwijls kosteloos afgeleverd door uw eigen bezorger.

 • Direct alles in huis
 • Alles aan huis bezorgd
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Achêne vergelijken

Zoekt u een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Achêne? Of heeft u liever vers bereidde koelverse seniorenmaaltijden? Of houdt u juist van een bedrijf die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit flink wat bezorgmaaltijden die voldoen aan uw wensenlijstje en voedingsadvies. Genieten van de lekkerste gerechten als Kip Op Grootmoeders Wijze en Vlaamse Karbonaden Met Appelmoes En Aardappelen? Op deze pagina vergelijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Ciney. Onze tip: begin met een proefpakket. In veel gevallen kunnen ouderen via een proefbox vers bereidde bereide gerechten met lekker veel groenten en zonder conserveringsmiddelentesten. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De menu’s worden bezorgt door een persoonlijke bezorger. Zij werken vaak niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Achêne voor ouderen verschillen onderling enorm. Het tarief voor een maaltijd hangt namelijk af van aspecten als de maaltijdservice, de grootte van de keuken, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Visfilet Portugese Wijze Pasta Groenten wordt al bezorgd vanaf €6,35.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Kalkoenblanket Oude Wijze Broccoli is er al voor €4,4.
 • Een daghap aan huis als Visfilet, worteltjes doperwten mix en aardappelpuree kunt u al laten bezorgen vanaf €7,3.
De gerechten is vaak uit te breiden met o.a. Koude vruchtensoep, een extra rauwkostsalade en om het compleet te maken Brownie als afsluiter. Beschikt u niet over voldoende geld? Soms kan men een subsidie of regeling treffen met de gemeente Ciney voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

 • Provincie: Namen
 • Gemeente: Ciney
 • Hoofdpostcode: 5590

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Varkensvlees in saus
 • Pannenkoekenschotel
 • Gekookte aardappels
 • Runderlever in saus
 • Slavink in uienjus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Achêne aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Trek eerst na welke vorm van een bezorgmaaltijd past bij uw eisen. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de beschikbare maaltijdservices en bekijk de beschikbaarheid. Let goed op het assortiment, keuze in bezorgdagen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Proefpakket bestellen

  De belangrijkste leveranciers bieden een voordelig proefpakket. Denk dan aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Daardoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met professionele leveranciers.

 4. Wekelijks bestellen

  Was het proefpakket naar wens? Vervolgens kan men gemakkelijknieuwe gerechten bestellen. Dikwijls kan dit via de telefoon, door gerechten in te vullen, of email / internet. De seniorenmaaltijden worden in algemene zin geleverd aan huis door een vertrouwde bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met plusminus 30 gerechten. Binnen het diepvries-segment kunt u meestal kiezen uit 100+ vaste menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan gebruikt men een speciaal dagmenu. Bij sommige aanbieders is zelf ingrediënten combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, de meeste dienstverleners hanteren een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Bijvoorbeeld Kipfilet mosterdsaus en Zweedse gehaktballetjes met tuinbonen en rösti rondjes. Zo krijgt iedereen geschikte opwarmmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met de organisatie waar u klant bent.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, leveranciers werken niet met een vast abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd op het moment dat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Aan de hand van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u wekelijks zelf – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Hoe werken de leveringen?

De maaltijden voor ouderen worden gewoonlijk door een lokale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden elke 3/4 dagen. Bij vriesvers: elke 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten is van belang voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagelijkse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel senioren of gehandicapten hebben bepaalde dieetwensen. Mede daardoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Denk aan glutenvrij, zoutarm, gemalen, natriumarm of wellicht vegetarisch, veganistisch, koolhydraatarm, eiwitrijk: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Achêne. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: ideaal bij coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen & slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit