Maaltijdservice Pessoux

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Pessoux voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Pessoux? Met behulp van deze website doorzoekt u eenvoudig alle bezorgers die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of een opwarmmaaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: er is veel mogelijk. Al beschikbaar vanaf €4,95 per persoon. Aan tafel voor Varkensfiletlapje met vleesjus, gekookte aardappelen, bloemkool of Zuurkoolstamppot? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door de maaltijdendienst in Pessoux krijgt u ambachtelijke maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieNamen
GemeenteCiney
ErvaringProfessionele keuken
Postcode5590
Prijs per gerecht€5,44
Populaire maaltijdRundersaucijs in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Pessoux

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die actief zijn in Pessoux. Neem veel gekozen organisaties als Home Cuisine en/of 15Gram. Ook in de gemeente zelf bestaan er tal van leveranciers en sociale voorzieningen. Elke aanbieder heeft zo zijn eigen manier van bereiding en bestel- en bezorgmogelijkheden. Geholpen door deze website kunt u de bezorgers rustig op een aantal punten vergelijken. Uitkomen bij de best passende service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook leuker en makkelijker. Moeite met kiezen? Ga dan eerst voor eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval maaltijdvoorkeuren als onder andere lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Pessoux? Dat is niet erg! Een groot aantal traiteurs voor ouderen kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met de meest verse ingrediënten. Hierna worden ze snel teruggekoeld. Daardoor blijven vitaminen en mineralen in topconditie. Het is 1 week houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken ingevroren via de shock-freeze methode. Kleur, smaak en geur blijven gewaarborgd. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week bestellen is hier niet aan de orde.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Pessoux. Vaak toegepast door bijv. senioren die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Veelvuldig gedaan door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Een aantal firma’s beschikken over een praktische boodschappendienst voor bejaarden. In dat geval koop u moeiteloos belangrijke boodschappen als abrikozenjam of vers fruit. Vaak kosteloos afgeleverd wanneer u dat wil.

 • Direct alles in huis
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Pessoux vergelijken

Zoekt u een heerlijke diepvriesmaaltijd in Pessoux? Of bent u meer op zoek naar een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor senioren? Of bent u meer op zoek naar een aanbieder met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er is de keuze uit relatief veel leveranciers die voldoen aan uw gesteldheid en voedingsadvies. Genieten van de lekkerste gerechten als Rundstong Madeirasaus Puree of Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree? Via onze vergelijker vindt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de regio Ciney. Bestel eerst eens een proefpakket. Meestal kan men voor aantrekkelijke prijzen gezonde bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig vet proeven. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Uw bestelling wordt bezorgd door een persoonlijke bezorger. U zit niet vast aan een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Pessoux voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs is afhankelijk van aspecten als de leverancier, het soort maaltijd, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Koolvis Hollandaisesaus Preiroom Krielaardappel bestelt u vanaf €5,2.
 • Vriesverse maaltijd als Veg. Balletjes Italiaanse Saus, Volkoren Penne kunt u al laten bezorgen vanaf €5,5.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Drumsticks met vleesjus, wilde rijst, witte kool en kerriesaus wordt al bezorgd vanaf €6,75.
De avondmaaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Hot pot, een extra rauwkostsalade en een toetje als Taart na. Heeft u weinig financiële middelen? Doorgaans kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Ciney voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

 • Provincie: Namen
 • Gemeente: Ciney
 • Centrale postcode: 5590

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Klapstuk met hutspot
 • Varkenslapjes in jus
 • Spinazie a la creme
 • Raapstelen stamppot
 • Chinese wokschotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Pessoux aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Bedenk eerst wat voor type thuismaaltijd rijmt met uw eetpatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de aangesloten leveranciers en geef de voorkeur door. Let goed op het maaltijd-aanbod, de wijze van bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Proefpakket bestellen

  De bekende maaltijdservices bieden een zeer betaalbaar proefpakket. Bijvoorbeeld 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met voordelige dienstverleners.

 4. Maaltijden afnemen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Vervolgens kunt u probleemloos opnieuw bestellen. Meestal kan dit door te bellen, met behulp van de menukaart, of met de tablet. De menu’s worden in algemene zin thuisbezorgd middels een behulpzame bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst met pakweg 15 menu’s. Als we het hebben over diepvries kunt u kiezen uit 75 – 125 vaste vaste gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan heeft u te maken met één maaltijd per dag. Bij sommige aanbieders is zelf mixen en combineren een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, heel veel leveranciers gebruiken een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als o.a. Runderlapje in champignonsaus of Varkensgehaktbal met vleesjus, aardappelpuree, doperwten. Hierdoor kan iedereen gebruik maken van bezorgmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd in het geval u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Met behulp van de menulijsten kan men eenvoudig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de levering?

De maaltijden voor ouderen worden meestal door een eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelverse maaltijden 2 wekelijks. Bij vriesvers spreken we van om de 2 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een maaltijd met voldoende groenten is cruciaal voor uw algehele gesteldheid. De warme schotel is daarbij cruciaal. Veel bejaarden of gehandicapten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Hierom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om zoutarm, natriumarm, lactosevrij, gemalen en ook veganistisch, vegetarisch, koolhydraatarm, eiwitrijk: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Pessoux. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst als u te maken heeft met een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit