Maaltijdservice Serinchamps

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Serinchamps voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Serinchamps? Met behulp van onze tool doorzoekt u eenvoudig alle bezorgers die bij u thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of een koelverse maaltijd die nog even in de microgolf moeten: de mogelijkheden zijn enorm. En dat al vanaf €5,20 per persoon. Smullen van Kalkoenfilet, sinaasappelsaus, appelcompote, krieltjes en Huisgemaakte rundergehaktbal in jus? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er kan meer dan u denkt! D.m.v. de maaltijddienst in Serinchamps geniet u van smaakvolle gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieNamen
GemeenteCiney
ReactieGeen abonnement nodig
Postcode5590
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,45
Vaak bestelde maaltijdGehaktschijf met appelcompote

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Serinchamps

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten die actief zijn in Serinchamps. Denk aan interessante firma’s als Foodbag en Meal-Story. Echter, ook heel lokaal ontwikkelen zich interessante initiatieven en restaurants. Iedere service hanteert z’n eigen manier van bereiding en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Dankzij onze tool kan u de bedrijven op uw gemak op een aantal punten vergelijken. De keuze maken voor een relevante aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier wat overzichtelijker. Twijfelt u nog? Ga dan eerst voor een aantrekkelijk proefpakket! Spelen er specifieke wensen als o.a. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Serinchamps? Ook dan bent u welkom! Meer en meer traiteurs en cateraars zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met de meest verse ingrediënten. Daarna worden deze producten gekoeld en goed verpakt. Door deze handeling blijven smaak en voedingswaarden ongeschonden. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Met verse producten bereid
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Structuur en smaak blijven zo erg lang goed. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week een bezorging is hier niet aan de orde.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Eenvoudig op te warmen
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Serinchamps. Ideaal voor bijv. senioren die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Gerechten zijn direct op te eten. Normaliter verzorgd door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • 100% vers
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Veel organisaties faciliteren daarnaast een nuttige boodschappendienst voor chronisch zieken. Zo koop men direct de boodschappen zoals katenspek of desem bol grof. Meestal kosteloos bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Alles aan huis bezorgd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Serinchamps vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Serinchamps? Of geeft u de voorkeur aan de meest verse koelverse maaltijden voor senioren? Of houdt u juist van een instelling die zich focust op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit verscheidene leveranciers die aansluiten bij uw wensenlijstje voedingspatroon. Wat te denken van Boereworst Rode Kool Aardappel Peterselie of Boereworst Met Wortelstamppot? Op deze pagina vergelijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en nabij Ciney. Let ook goed op het proefpakket. In veel gevallen kunnen ouderen via een proefbox voedzame bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder ongezonde toevoegingen uitproberen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De menu’s worden bezorgt door uw eigen bezorger. Zij werken vaak niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Serinchamps voor ouderen variëren nogal. De prijs per maaltijd heeft te maken met o.a. de organisatie, het aanbod in gerechten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie bestelt u vanaf €4,95.
 • Een vriesverse maaltijd als Ardeensgebraad Italiaansesaus Gebak. Roseval Aard. is verkrijgbaar vanaf €3,6.
 • Een thuisbezorgde daghap als Runderstooflapje met jus, bloemkool met bechamelsaus en gekookte aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €5,6.
De maaltijden is vaak uit te breiden met o.a. Chinese tomatensoep, een lekker bijgerecht en een dessert als Yoghurtijs om mee af te sluiten. Heeft u moeite met de financiën? Wellicht kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Ciney voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

 • Provincie: Namen
 • Gemeente: Ciney
 • Hoofdpostcode: 5590

Beste bereide maaltijden

 • Gebonden mosterdsoep
 • Draadjesvlees in jus
 • Gestoofde spitskool
 • Rode kool met appel
 • Gestoofde peertjes

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Serinchamps aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Onderzoek allereerst welk soort thuismaaltijd past bij uw gesteldheid. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de aangesloten maaltijddiensten en bepaal uw voorkeuren. Let goed op het maaltijd-aanbod, keuze in bezorgdagen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Een proefpakket nemen

  De bekende leveranciers hebben een spotgoedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zo kunt u op een prettige manier kennismaken met voordelige maaltijd-verzorgers.

 4. Elke week een levering

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kan men wekelijks nog een bestelling doen. Bij veel aanbieders doet u dit telefonisch, via de papieren bestellijst of via de iPad. De maaltijden worden doorgaans thuisbezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met ongeveer 20 gerechten. Kiest u voor diepvries dan is het assortiment beperkt tot 75 – 125 vaste menu’s. Bij tafeltje dekje treft men een daghap, zonder keuze. Soms is zelf een maaltijd samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle maaltijd-verzorgers bieden een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Denk aan Naturel-pannenkoek en Kabeljauwfilet met vegetarische jus, witte rijst, doperwten. Handig, want zo zijn er voor alle bejaarden seniorenmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, leveranciers werken niet met een vast abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis als u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door middel van een handige bestellijst kan men eenvoudig – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De microgolf-maaltijden worden gewoonlijk door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Het koelverse aanbod elke week 2 keer. In het geval van vriesvers: 2 keer per maand.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten helpt mee aan uw lichamelijke gezondheid. Een warme schotel in de avond ligt hieraan ten grondslag. Veel ouderen of mensen met een beperking eten volgens een strikt dieet. Hierom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden voor thuis. Dit heeft te maken met glutenvrij, gemalen, natriumarm, lactosevrij en niet te vergeten vegetarisch, koolhydraatarm, vloeibaar, eiwitrijk: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Serinchamps. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden wanneer er sprake is van een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit