Maaltijdservice Saint-André

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Saint-André voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Saint-André? Geholpen door deze website doorzoekt u eenvoudig alle organisaties in de buurt! Warme gerechten, of vriesverse maaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: u bepaalt het helemaal zelf. En dat al vanaf €4,00 p.p. Smullen van Aardappelpuree of Varkenshaas, botergroenten, gebakken aardappelen? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er is een oplossing! Door middel van de maaltijddienst in Saint-André geniet u van smaakvolle gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLuik
GemeenteDalhem
RecensieWeinig retouren
Postcode4606
Gemiddelde kosten€5,99
Geliefde maaltijdGehaktschijf met appelcompote

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Saint-André

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die bezorgen in Saint-André. Neem bijv. erkende bedrijven als HelloFresh en/of Delimeal. Maar ook lokaal bestaan er verscheidene leveranciers en restaurants. Elke organisatie hanteert een eigen assortiment en voorwaarden. Middels maaltijdbutler.be kunt u de services snel en makkelijk met elkaar vergelijken. Uitkomen bij een goede dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier een stuk gemakkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Kijk dan eerst naar een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u speciale voorkeuren zoals o.a. gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Saint-André? Er is een oplossing! Veel cateraars en traiteurs zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met uitsluitend verse groenten. Vervolgens worden ze gekoeld naar onder 5⁰C. Zo blijven voedingswaarden gewaarborgd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven optimaal behouden. Voor meerdere maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is niet altijd nodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Porties ruim voldoende
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Saint-André. Perfect voor bijv. hulpbehoevenden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Veelvuldig geregeld via een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Verscheideneaanbieders hebben daarnaast een praktische boodschappendienst voor bejaarden. Hiermee koop u moeiteloos nuttige boodschappen zoals snoepjes of krentenbrood. Doorgaans gratis bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Saint-André vergelijken

Liefhebber van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Saint-André? Of heeft u liever gezonde en lekkere koelverse bezorgmaaltijden? Of neigt u meer naar een aanbieder gericht op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit vele thuismaaltijden die voldoen aan uw omstandigheden voedingspatroon. Genieten van de lekkerste gerechten als Scharrolletjes Dugléré Saus Erwten Spinazie Puree of Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool? Via onze vergelijker achterhaalt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en nabij Dalhem. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Vaak is er een proef-mogelijkheid. U kan smaakvolle bereide gerechten met verse producten en weinig zout testen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De maaltijden worden bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. U zit niet vast aan een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Saint-André voor ouderen variëren nogal. De prijs per maaltijd komt tot stand door onderdelen als het bedrijf, herkomst ingrediënten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Gemalen Gehakt Met Prei En Aardappelpuree is beschikbaar vanaf €6,35.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees kunt u al bestellen vanaf €5,3.
 • Een daghap aan huis als Kipfilet Provencaal, Groentemix Met Krieltjes kunt u al bestellen vanaf €6.
De recepten is niet het enigste: Wat te denken van Witte tomatensoep, iets te drinken en om het compleet te maken Hangop achteraf. Is uw budget niet toereikend? Mogelijk kan u dan hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Dalhem voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Dalhem
 • Centrale postcode: 4606

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Macaronischotel bolognese
 • Kipstukjes in mosterdsaus
 • Volkoren macaronischotel
 • Cordon Bleu met groenten
 • Asperge beenham schotel

Steden in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Saint-André regelen

 1. Inventariseer wensen

  Achterhaal eerst wat voor type kant-en-klaar maaltijd in lijn is met uw wensenlijstje. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de aangeraden maaltijd-bedrijven en bepaal uw voorkeuren. Kijk goed na het aanbod, de bestel en bezorgopties, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Begin met het proefpakket

  De belangrijkste dienstverleners verstrekken een voordelig proefpakket. Bijvoorbeeld 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Door hier gebruik van te maken kunt u laagdrempelig kennismaken met geschikte verstrekkers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Beviel het proefpakket? Mooi, dan kan men elke dag een nieuwe menulijst invullen. Gewoonlijk doet u dat via een speciaal telefoonnummer, door de menukaart in te vullen, of met de tablet. De bezorgmaaltijden worden veelal tot in de keuken geleverd via een lokaal gezicht / bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij de koelverse variant, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met grofweg 15 menu’s. Binnen het diepvries-segment kunt u meestal kiezen uit 70+ blijvende menu’s. Rondom tafeltje dekje is er sprake van een daghap, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is vers op maat een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijdservices gebruiken een speciale categorie met dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Veg. Balletjes Italiaanse Saus, Volkoren Penne of Kipfilet met kippenjus, spinazie en aardappelpuree. Handig, want zo zijn er voor iedereen warme maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats in het geval u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door middel van de menulijsten kan men eenvoudig – op meerdere manieren – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De kant-en-klaar maaltijden worden gewoonlijk door een regionale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers: wekelijks. Bij vriesverse maaltijden om de 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een voedzame maaltijd is cruciaal voor uw energie en levenslust. Een dagelijkse warme schotel is daarbij van groot belang. Diverse bejaarden of mensen met een beperking eten volgens een strikt dieet. Daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met glutenvrij, gemalen, zoutarm, lactosevrij en niet te vergeten veganistisch, vloeibaar, koolhydraatarm, vegetarisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Saint-André. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst als er iets speelt als glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken of kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit