Maaltijdservice Moerkerke

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Moerkerke voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Moerkerke? Door middel van onze vergelijker treft u probleemloos alle organisaties in uw regio! Maaltijden warm bezorgd, of opwarmmaaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: u kunt alle kanten op. Verkrijgbaar vanaf €4,45 per gerecht. Ouderwets genieten van Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree of Varkensreepjes Zoetzure Saus Met Groenten En Rijst? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Via de maaltijddienst in Moerkerke beschikt u over smaakvolle maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteDamme
RecensieIk ben weer zelfstandig
Postcode8340
Gemiddelde kosten€6,27
Nummer 1-maaltijdViergroentenstamppot, gehaktbal

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Moerkerke

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in Moerkerke. Neem erkende bedrijven als Traiteur Goossens en/of Smartmat. Ook in de gemeente zelf zijn er prima partijen en restaurants. Elke aanbieder onderscheidt zich door z’n eigen manier van bereiding en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Middels deze website kunt u derhalve de leveranciers snel en makkelijk naast elkaar bekijken. Het kiezen van een degelijke aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve een beetje makkelijker. Zijn er nog twijfels? Begin dan met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er bepaalde voorkeuren zoals o.a. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Moerkerke? Dat is niet erg! Een aanzienlijk deel van de traiteurs en cateraars kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Hierna worden de ingrediënten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Daardoor blijven voedingsstoffen en smaak onaangeroerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Meest verse ingrediënten
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken ingevroren via de shock-freeze methode. Mineralen, vitamines en smaak gaan zo niet verloren. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Moerkerke. Een uitkomst voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Geschikt voor directe consumptie. Normaal op touw gezet door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Meerdere bedrijven hebben ook een bruikbare boodschappendienst voor chronisch zieken. Daarmee krijgt u snel de boodschappen zoals sinaasappels of halfvolle vanille yoghurt. Veelal gratis mee bezorgd door de vaste bezorger.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Moerkerke vergelijken

Liefhebber van een handige diepvriesmaaltijd in Moerkerke? Of houdt u juist van de meest verse koelverse bezorgmaaltijden? Of houdt u juist van een aanbieder die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit flink wat opties die aansluiten bij uw gesteldheid en mogelijke allergieën. Zelf maaltijden online bestellen als Kip Op Grootmoeders Wijze of Dieet Kalfsworst Rode Kool Aardappel? Hieronder vindt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de streek Damme. Bestel eerst eens een proefpakket. Doorgaans is er een proef-mogelijkheid. U kan heerlijke bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig zout beoordelen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Het eten wordt bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Moerkerke voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die u betaalt hangt namelijk af van aspecten als de aanbieder, het totale assortiment, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Kippenbout Appelmoes Aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €4,75.
 • Vriesverse maaltijd als Dieet Vlaamse Stoverij Appelmoes Aardappelen wordt al bezorgd vanaf €3,9.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Kipfilet mosterdsaus kan je kopen vanaf €5,95.
De recepten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Bruinebonensoep, een gezonde salade en iets lichts zoals Taart om het feest compleet te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan men hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Damme voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Erwtensoep
 • Pilav
 • Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst
 • Stoofpotje peer, rundvlees en puree
 • Maaltijdsalade met kip en avocado

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Moerkerke regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Achterhaal eerst wat voor seniorenmaaltijd past bij uw leefpatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk gespecialiseerde bezorgservices en selecteer er een. Let goed op het aanbod, de bestel en bezorgopties, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De populaire verstrekkers bieden een scherp geprijsd proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Daardoor kunt u laagdrempelig kennismaken met gespecialiseerde services.

 4. Bezorgafspraken maken

  Beviel het proefpakket? Dan kunt u eenvoudigopnieuw bestellen. Dikwijls is dat mogelijk door te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of met de tablet. De maaltijden voor ouderen worden in algemene zin aan huis gebracht via een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst met circa 20 gerechten. Als we het hebben over diepvries kunt u meestal kiezen uit 50 – 100 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij de tafeltje dekje service is er sprake van een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf een maaltijd samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle services voorzien in een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Onder andere Lekkerbekje en Jachtschotel, rode kool, aardappelpuree. Hierdoor kan iedereen gebruik maken van opwarmmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er is geen sprake van een vast abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats in het geval men deze ook zelf besteld heeft. Middels de welbekende bestellijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijden inplannen.

Hoe werkt de bezorging?

De opwarmmaaltijden worden gewoonlijk door uw persoonlijke bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Binnen het koelverse segment elke 3/4 dagen. Binnen het vriesverse segment 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Gezond en vers eten helpt mee aan uw lichamelijke gezondheid. De warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Diverse ouderen of mensen met een beperking volgen een dieet of hebben een allergie. Om die reden zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. We hebben het over glutenvrij, zoutarm, lactosevrij, gemalen of misschien koolhydraatarm, vegetarisch, veganistisch, vloeibaar: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Moerkerke. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: praktisch bij bijvoorbeeld glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit