Maaltijdservice Ramskapelle

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ramskapelle voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Ramskapelle? Aan de hand van deze pagina achterhaalt u eenvoudig alle bedrijven in de buurt! Een warme maaltijdservice, of microgolf-maaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: u kunt alle kanten op. Al beschikbaar vanaf €4,70 per maal. Ouderwets genieten van Kip satésaus. Atjar ananas. Nasi goreng en Asperge beenhamschotel met kip? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door de maaltijdendienst in Ramskapelle krijgt u vers bereidde gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteKnokke-Heist
ReactieOndersteuning via telefoon
Postcode8301
Prijs per maaltijd€6,22
Geliefde maaltijdWisselmenu Asperge Brabanconne

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Ramskapelle

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de omgeving van Ramskapelle. Denk dan aan erkende services als HelloFresh en/of Delimeal. Ook binnen de gemeente ontwikkelen zich verscheidene leveranciers en vrijwilligersorganisaties. Elke leverancier levert een “eigen” menu en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Middels onze tool kunt u dus de aanbieders op uw gemak tegen elkaar afzetten. Een keuze maken voor de best passende leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor een stuk gemakkelijker. Eerst eens proberen? Kijk dan eerst naar een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval bepaalde voorkeuren als bijv. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Ramskapelle? Er is een oplossing! Een aanzienlijk deel van de traiteurs voor ouderen zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Later worden ze direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Hierdoor blijven voedingsstoffen en smaak gewaarborgd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • 100% dagvers
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven gewaarborgd. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ramskapelle. Perfect voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Er is geen verdere handeling nodig. Vaak geregeld via een plaatselijk restaurant.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verschillende leveranciers hebben ook een praktische boodschappendienst voor bejaarden. Zodoende haalt u moeiteloos de boodschappen zoals dieetproducten of roomboter. Dikwijls gratis afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Ramskapelle vergelijken

Zoekt u een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Ramskapelle? Of neigt u meer naar gezonde en lekkere koelverse bezorgmaaltijden? Of houdt u juist van een service die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden diverse thuismaaltijden die kloppen met uw situatie voedingspatroon. U kunt denken aan Kaasburger Met Spinazie En Puree en Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree? Op deze pagina vindt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de regio Knokke-Heist. Bestel eerst eens een proefpakket. Bij veel aanbieders kunt u tegen een zeer scherpe prijs gezonde bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen uitproberen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ramskapelle voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die wordt gerekend wordt gevormd door onderdelen als de leverancier, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Lasagne Met Linzen Tomaat & Quorn is er al voor €6,45.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Dieet Kalfsworst Bloemkool Aardappelen bestelt u vanaf €3,55.
 • Een thuisbezorgde daghap als Eieromelet in kaassaus is er al vanaf €7,5.
Het eten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Roomsoep, een gezonde salade en om het compleet te maken Tartufo om mee af te sluiten. Beschikt u niet over voldoende geld? Doorgaans kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Knokke-Heist voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Geliefde bereide maaltijden

 • Uiensoep
 • Rundergehakt, witlof, aardappelpuree
 • Andijvie stamppot met een gehaktbal
 • Spitskoolschotel en aardappelpuree
 • Stamppot Hete bliksem met stroop

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ramskapelle bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Achterhaal eerst wat voor seniorenmaaltijd in lijn is met uw leefpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de populaire bezorgdiensten en bepaal uw voorkeuren. Let goed op het type maaltijden, de wijze van bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  De professionele services hebben een goedkoop of gratis proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Hierdoor kunt u op een prettige manier kennismaken met aantrekkelijke aanbieders.

 4. Bezorgafspraken maken

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dat is fijn, nu kan men dagelijks opnieuw bestellen. Dikwijls kan dit telefonisch, door de menukaart in te vullen, of via de iPad. De bezorgmaaltijden worden standaard geleverd door een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu met grofweg 30 menu’s. Binnen het diepvries-segment hebt u de keuze uit 50 – 100 vaste menu’s. Bij tafeltje dekje heeft u te maken met een daghap, zonder keuze. Meer en meer is vers op maat een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer dienstverleners gebruiken een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. ZoalsVegetarische omelet, gekookte aardappelen, sperziebonen of Speklapjes met jus, rode bieten met zilveruitjes en aardappelpuree. Op die manier kan iedereen gebruik maken van seniorenmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met de organisatie waar u klant bent.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd indien u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door het invullen van de unieke menukaart / lijst kan men eenvoudig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De bezorgmaaltijden worden in de regel door een eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Koelvers: elke week 2 keer. Bij vriesverse maaltijden 1 of 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Gezond en vers eten vormt het fundament van een vitaal en energiek lichaam. Een dagelijkse warme schotel is daarbij van groot belang. Diverse bejaarden of mensen met een beperking eten volgens een strikt dieet. Mede daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis. Het betreft lactosevrij, glutenvrij, gemalen, zoutarm of misschien vegetarisch, vloeibaar, eiwitrijk, koolhydraatarm: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Ramskapelle. Is er sprake van een laag inkomen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: perfect bij een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen en slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit