Maaltijdservice Sint-Kruis

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sint-Kruis voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Sint-Kruis? D.m.v. maaltijdbutler.be achterhaalt u moeiteloos alle organisaties in uw regio! Maaltijden warm bezorgd, of een thuismaaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: er is veel mogelijk. Te bestellen vanaf €5,30 per maaltijd. Aanschuiven voor Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst of Tongschar-zalmrol met hollandaisesaus, gekookte aardappelen, broccoli? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Met behulp van de maaltijdendienst in Sint-Kruis smult u weer van ambachtelijke gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteBrugge
ReactieWeinig retouren
Postcode8310
Prijs per maaltijd€6,24
Populaire maaltijdHete Bliksem met een speklapje

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Sint-Kruis

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de regio van Sint-Kruis. U kunt denken aan veel gekozen leveranciers als Delhaize en Colruyt. Maar ook in de buurt zien we allerlei initiatieven en wijkrestaurants. Iedere service biedt een “eigen” manier van bereiding en voorwaarden. D.m.v. www.maaltijdbutler.be kunt u dus de organisaties eenvoudig op een aantal punten vergelijken. Het uitkiezen van een degelijke maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor wat aangenamer. Moeite met kiezen? Bestel in dat geval een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er dieetwensen zoals bijv. glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Sint-Kruis? Dat hoeft niet erg te zijn! Veel traiteurs en cateraars houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met uitsluitend verse groenten. Daarna wordt de maaltijd teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door dit proces blijven structuur en smaak ongedeerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Met verse producten bereid
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen blijven in goede conditie. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week bestellen is hier niet aan de orde.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sint-Kruis. Een prima oplossing voor bijv. hulpbehoevenden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. In de regel afgehandeld door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • 100% vers
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Diverse leveranciers hebben ook een premium boodschappendienst voor gehandicapten. In dat geval bestelt u direct verse of handige boodschappen als boter of jam. Veelal gratis mee bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Direct alles in huis
 • Op een vast moment in de week
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Sint-Kruis vergelijken

Houdt u van een handige diepvriesmaaltijd in Sint-Kruis? Of zoekt u een wekelijkse bezorgde koelverse seniorenmaaltijden? Of zoekt u een organisatie die zich focust op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn verscheidene soorten maaltijden die passen bij uw uw voorkeuren en eventuele voedingsvoorschrift. Denk maar aan Zuurkoolstamppot Met Rookworst In Mosterdsaus of Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel? Op deze pagina vergelijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de streek Brugge. Let ook goed op het proefpakket. Meestal is er een proef-mogelijkheid. U kan ambachtelijke bereide gerechten met veel voedingsstoffen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen keuren. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De maaltijden worden geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Aanbieders werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sint-Kruis voor ouderen variëren nogal. Het uiteindelijke tarief hangt af van bijvoorbeeld de leverancier, de mate van versheid, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Kabeljauw Garnaal-Bieslook Saus Venkeltomaatpuree wordt al bezorgd vanaf €5,5.
 • Diepvriesmaaltijd als Kervelsoep kunt u al bestellen vanaf €3,65.
 • Een daghap aan huis als Visfilet, worteltjes doperwten mix en aardappelpuree wordt al bezorgd vanaf €5,5.
Het diner is vaak uit te breiden met o.a. Hot pot, een extra salade en iets fris zoals Baba au rhum om het af te maken. Heeft u een laag inkomen? Wellicht kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Brugge voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Snijbonen
 • Beef teriyaki. Tjap tjoy. Gele rijst
 • Viscurry. Sajour boontjes. Couscous
 • Babi saté, Tjaptjoy en witte rijst
 • Stamppot boerenkool met worst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Sint-Kruis aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Trek eerst na wat voor type ouderenmaaltijd rijmt met uw eisen. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk gespecialiseerde bezorgdiensten en bekijk de beschikbaarheid. Kijk goed na de voedingswaarden, keuze in bezorgdagen, en de klantwaardering.

 3. Een proefpakket nemen

  De meeste aanbieders geven een spotgoedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Mede daarom kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met aantrekkelijke verstrekkers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Bevalt het proefpakket? Mooi, dan kunt u supersnel een nieuwe bestelling doorgeven. Bij veel aanbieders is dat mogelijk door even te bellen, met behulp van de menukaart, of via de iPad. De bezorgmaaltijden worden gewoonlijk thuisbezorgd middels een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks keuzemenu met gemiddeld 30 gerechten. Kiest u voor diepvries dan kunt u meestal kiezen uit 70 – 150 blijvende menu’s. Via het tafeltje dekje principe gebruikt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Meer en meer is zelf ingrediënten combineren een speciale feature.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijdverstrekkers bieden een speciale categorie met dieetmaaltijden. Zoals bijv. Gehaktbal met kruidensaus. Witte kool met kerrie. Gebakken roty aardappelen en Verse rauwkostsalade. Handig, want zo krijgt iedereen geschikte kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd op het moment dat u een bestelling heeft doorgegeven. Met behulp van een speciale menukaart kunt u iedere week zelfstandig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Hoe werkt de bezorging?

De opwarmmaaltijden worden gewoonlijk door uw eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelverse maaltijden elke week 2 keer. Bij vriesvers spreken we van 1 – 2 keer per 4 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een maaltijd met voldoende groenten is cruciaal voor een goede balans en energie. Elke dag een warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige senioren of invaliden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Mede daardoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Dit heeft te maken met glutenvrij, natriumarm, gemalen, zoutarm of vegetarisch, vloeibaar, veganistisch, eiwitrijk: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Sint-Kruis. Heeft u moeite met de financiën? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect bij bijvoorbeeld een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en/of kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit