Maaltijdservice Assebroek

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Assebroek voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Assebroek? Door gebruik te maken van deze pagina achterhaalt u snel en simpel alle bedrijven in uw eigen gemeente. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of koelverse gerechten die alleen maar even de microgolf in hoeven: u kunt alle kanten op. Te bestellen vanaf €3,50 per maaltijd. Aan tafel voor Varkensstoofvlees Andijvie En Krielaardappelen of Kalkoenfiletstukjes met champignonroomsaus, rode bietjes en gekookte aardappelen? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door de maaltijdendienst in Assebroek hebt u toegang tot gezonde gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteBrugge
RecensieWeinig klachten
Postcode8310
Prijs per maaltijd€6,23
Vaak gekozen maaltijdAsperge beenhamschotel met kip

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Assebroek

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de omgeving van Assebroek. We hebben het over interessante bezorgers als Traiteur Goossens en/of Intermarché. Ook binnen de gemeente kunt u terecht bij verschillende aanbieders en sociale voorzieningen. Elke aanbieder biedt een eigen type maaltijd en bestelvoorwaarden. Middels deze pagina kan u daardoor de aanbieders gemakkelijk tegen elkaar afzetten. Een keuze maken voor een relevante dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve wat overzichtelijker. Zijn er meerdere opties? Kijk dan eerst naar eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Is er sprake van bepaalde wensen zoals gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Assebroek? Er is gelukkig een alternatief. Meer en meer traiteurs in België zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Vervolgens worden de ingrediënten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Zo blijven voedingswaarden onaangeroerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Meest verse ingrediënten
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct middels de shock-freeze procedure ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven in goede conditie. Maanden lang op te slaan. Continue bestellingen plaatsen hoeft dan ook vaak niet.

 • Lang houdbaar
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Assebroek. Perfect voor bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Normaliter op touw gezet door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verschillende organisaties bieden ook een praktische boodschappendienst voor chronisch zieken. Hierdoor haalt u direct belangrijke boodschappen als desem bol grof en pate’s. Meestal zonder extra kosten bezorgd door de vaste bezorger.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Alles aan huis bezorgd
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Assebroek vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Assebroek? Of houdt u juist van een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor ouderen? Of zoekt u een service die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden een groot aantal thuismaaltijden die in lijn zijn met uw wensen en voedingsadvies. U kunt denken aan Dieet Rundsvlees Spruiten Kookaardappelen of Dieet Kippenworst Spinazie Puree? Aan de hand van deze website vergelijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de regio Brugge. Bestel eerst eens een proefpakket. Dikwijls kan men voor aantrekkelijke prijzen vers bereidde bereide gerechten met min. 200 gram groenten en zonder ongezonde toevoegingen beoordelen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorger. U zit niet vast aan een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Assebroek voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die wordt gerekend is afhankelijk van aspecten als het bedrijf, het totale assortiment, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Runderstoofpotje Stroganoff Snijbonen Krieltjes kunt u al laten bezorgen vanaf €6,1.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Dieet Gentse Waterzooi wordt al bezorgd vanaf €4,2.
 • De daghap voor ouderen als Stamppot boerenkool is er al vanaf €7,45.
De recepten is vaak uit te breiden met o.a. Preisoep, een extra rauwkostsalade en voor de volledigheid een Kwark als nagerecht. Beschikt u niet over voldoende geld? In sommige gevallen kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Brugge voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Beste bereide maaltijden

 • Kiptajine
 • Snijbonenstamppot met slavink en jus
 • Spitskoolschotel met aardappelpuree
 • Rundergehaktbal met jus en hutspot
 • Groenteburger, prei, aardappelen

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Assebroek aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Kijk eerst na welk type maaltijdservice matcht met uw leefpatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk beschikbare maaltijd-bedrijven en maak een keuze. Let met name op het assortiment, de wijze van bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Probeer het proefpakket

  De belangrijkste leveranciers geven een extra goedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zo kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met goede aanbieders.

 4. Wekelijks bestellen

  Beviel het proefpakket? Dan kan men gelijk nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders kan dit door te bellen, via de papieren bestellijst of via de iPad. Uw bestelling wordt standaard geleverd door een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu van zo’n 20 gerechten. In het aanbod van diepvries is er een keus te maken uit 90+ vaste maaltijden. Rondom tafeltje dekje treft men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf mixen en combineren ook mogelijk.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke leveranciers hebben een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Kippenboutje in tuttifrutti, babyworteltjes en gefrituurde aardappelpartjes of Rundersukade met vleesjus, gekookte aardappelen, stoofpeertjes. Handig, want zo kan iedereen genieten van seniorenmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw leverancier.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd op het moment dat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Via de welbekende bestellijst kunt u wekelijks zelf – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De maaltijden worden meestal door een eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelverse maaltijden elke 3/4 dagen. Binnen het vriesverse segment 1 – 2 keer per 4 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een verse maaltijd helpt mee aan een goede balans en energie. Een verse warme schotel is essentieel. Veel senioren of mensen met een beperking volgen een dieet of hebben een allergie. Om die reden kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Denk aan glutenvrij, gemalen, zoutarm, natriumarm en ook eiwitrijk, vloeibaar, koolhydraatarm, veganistisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Assebroek. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Wat voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect als u te maken heeft met een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen & slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit