Maaltijdservice Oostkerke

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Oostkerke voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Oostkerke? Door gebruik te maken van de maaltijdservice-vergelijker vergelijkt u overzichtelijk alle firma’s in uw regio! Een warme maaltijdservice, of een vriesvers maaltijd die u zelf moet opwarmen: u bepaalt het helemaal zelf. Al beschikbaar vanaf €4,75 per keer. Smullen van Gepaneerde kipnuggets of Speklapjes met jus, rode bieten met zilveruitjes en aardappelpuree? Maar is zelf koken geen optie meer? Er is een oplossing! Door de maaltijdendienst in Oostkerke smult u weer van verse maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteDamme
ReactieIk ben minder afhankelijk
Postcode8340
Prijs per gerecht€6,28
Geliefde maaltijdKip tikka massala, basmatirijst

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Oostkerke

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die bezorgen in Oostkerke. U kunt denken aan landelijke bezorgers als Delimeal en Ekomenu. Maar ook in de buurt kunt u terecht bij interessante instellingen en speciale eetpunten. Iedere leverancier wordt gekenmerkt door een heel eigen type maaltijd en bestelvoorwaarden. Dankzij de maaltijdservice-vergelijker kunt u de leveranciers op uw gemak tegen elkaar afzetten. Het kiezen van een geschikte aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende wat overzichtelijker. Twijfelt u nog? Profiteer nu van een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er in uw geval voorkeuren als o.a. vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Oostkerke? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Nogal wat traiteurs in België passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Nadien wordt de maaltijd snel teruggekoeld. Door dit proces blijven smaak en voedingswaarden gegarandeerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Ambachtelijk bereid
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en ingevroren via de shock-freeze methode. Vitamines en mineralen blijven in goede conditie. Maximaal 3 maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is geen verplichting.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Oostkerke. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Normaliter geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verschillende bezorgers voorzien in een premium boodschappendienst voor gehandicapten. Op die manier krijgt men snel de supermarktartikelen als schouderham en allesreiniger. Gewoonlijk gratis afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Alles aan huis bezorgd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Oostkerke vergelijken

Zoekt u een uitstekende diepvriesmaaltijd in Oostkerke? Of prefereert u een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor senioren? Of prefereert u een bedrijf die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn velerlei type aanbieders die matchen met uw gesteldheid en mogelijke diëten. Wat te denken van Dieet Gehaktballetje Tomaat Prinsessen Aardappelen en Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree? Op maaltijdbutler.be achterhaalt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de regio Damme. Overweeg ook altijd het proefpakket. Vaak kunt u tegen een zeer scherpe prijs vers bereidde bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig zout testen. U kunt via verschillende manieren bestellen. Het eten wordt bezorgd door uw eigen bezorger. Aanbieders werken niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Oostkerke voor ouderen verschillen onderling enorm. Het tarief voor een maaltijd is afhankelijk van factoren als de aanbieder, de grootte van de keuken, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kippenworst Spinazie Puree is er al vanaf €6,5.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Dieet Visfilet Portugese Wijze Pasta Groenten kan je kopen vanaf €4,75.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree kunt u al laten bezorgen vanaf €5,85.
Het diner is niet het enigste: Wat te denken van Consommé, een gezonde salade en iets lichts zoals Griesmeelpap om het af te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Doorgaans kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Damme voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Linzensoep
 • Paëlla
 • Sucadelapje, bladspinazie, krieltjes
 • Spinazie à la crème met champignons
 • Stamppot Boerenkool met rookworst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Oostkerke aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Bedenk eerst wat voor categorie seniorenmaaltijd in lijn is met uw wensen. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de aangeraden maaltijddiensten en geef de voorkeur door. Let goed op het aanbod, de bestel en bezorgopties, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De belangrijkste verstrekkers hanteren een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Typische acties zijn 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Door hier gebruik van te maken kunt u zonder hoge kosten kennismaken met gespecialiseerde services.

 4. Een vaste leverdag

  Genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kunt u elke dag opnieuw bestellen. In veel gevallen doet u dit door even te bellen, door gerechten in te vullen, of met de computer. De gerechten worden veelal aan huis gebracht via een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst met ruwweg 25 gerechten. Spreken we over diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 80+ blijvende gerechten. Rondom tafeltje dekje is er sprake van een vaststaand menu per dag. Steeds vaker is zelf een maaltijd samenstellen een speciale feature.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, de meeste maaltijdservices bieden een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. ZoalsKoolvis Hollandaisesaus, worteltjes en aardappelpuree en Kip tikka massala, basmatirijst. Zo zijn er voor alle ouderen thuismaaltijden voor senioren! Vragen? Neem contact op met uw bezorger.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, leveranciers werken niet met een vast abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd nadat men deze ook zelf besteld heeft. Via de menulijsten kunt u iedere week zelfstandig – op meerdere manieren – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De opwarmmaaltijden worden vaak door een vaste bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers spreken we van wekelijks. Bij vriesverse maaltijden om de 2 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met verse ingrediënten helpt mee aan uw algehele gesteldheid. Elke dag een warme schotel is daarbij een voorwaarde. Veel bejaarden of beperkten eten volgens een strikt dieet. Hierom onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld gemalen, zoutarm, lactosevrij, glutenvrij of juist koolhydraatarm, vloeibaar, vegetarisch, eiwitrijk: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Oostkerke. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: handig bij een situatie als coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit