Maaltijdservice Sijsele

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sijsele voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Sijsele? Door gebruik te maken van deze website doorzoekt u gemakkelijk alle services die aan huis leveren. Warme gerechten, of een diepvries maaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: u kunt alle kanten op. En dat al vanaf €4,95 per maal. Ouderwets genieten van Macaronischotel bolognese of Koolschotel met gehakt en spek en krielaardappels met peterselie? Maar is zelf koken geen optie meer? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Middels de maaltijdendienst in Sijsele smult u weer van vers bereidde gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteDamme
RecensieVoor mij de uitkomst
Postcode8340
Maaltijd prijs€6,29
Populaire maaltijdKip, worteltjes, aardappelpuree

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Sijsele

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de omgeving van Sijsele. Neem landelijke bedrijven als 15Gram en/of Ekomenu. Maar ook lokaal ontstaan er prima leveranciers en vrijwilligersorganisaties. Elke optie heeft zo zijn eigen manier van bereiding en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Via deze website kan u de bezorgdiensten op uw gemak op een aantal punten vergelijken. Het uitzoeken van de best passende maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve wat minder gecompliceerd. Moeite met kiezen? Bestel in dat geval eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u te maken met maaltijdvoorkeuren als bijv. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Sijsele? Dat is niet erg! Veel traiteurs voor bejaarden worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, vol verse producten en veel groenten. Vervolgens worden de ingrediënten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door dit proces blijven voedingsstoffen en smaak ongeschonden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct middels de shock-freeze procedure ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven zo erg lang goed. Maximaal 3 maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is dan ook overbodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sijsele. Ideaal voor bijv. gehandicapten die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. In de regel verzorgd door een plaatselijk restaurant.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • 100% vers
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

De meeste organisaties hanteren ook een handige boodschappendienst voor gehandicapten. Hierdoor haalt u gelijk verse of handige boodschappen als toetjes en kaas extra belegen blaarkop. Gewoonlijk gratis mee bezorgd op een vast tijdstip.

 • Direct alles in huis
 • Tot in de keuken geleverd
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Sijsele vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Sijsele? Of heeft u liever de meest verse koelverse maaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een leverancier die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden talloze opties die kloppen met uw wensenlijstje en menu voorkeuren. Neem nu Dieet Vol Au Vent Puree of Tagliatelle Ham Champignon Kaassaus? Onderstaand achterhaalt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Damme. Let ook goed op het proefpakket. In veel gevallen kan men voor aantrekkelijke prijzen heerlijke bereide gerechten met lekker veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen keuren. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er geldt geen abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sijsele voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die wordt gerekend wordt gevormd door onderdelen als de leverancier, het productieproces, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Tomatensoep Met Balletjes wordt al bezorgd vanaf €4,55.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Boerenkool Met Kalfsgehaktbal is verkrijgbaar vanaf €3,95.
 • Een daghap aan huis als Kabeljauw Garnaal-Bieslook Saus Venkeltomaatpuree kan je kopen vanaf €5,95.
Een verse maaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Soto, een extra salade en een toetje als Pêche melba als nagerecht. Heeft u moeite met de financiën? Wellicht kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Damme voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Top-5 bereide maaltijden

 • Kerriesoep
 • Vissoep
 • Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst
 • Kip in kerriesaus, doperwten, rijst
 • Penne pesto, kip, groene groenten

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Sijsele bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Stel eerst vast wat voor soort thuismaaltijd rijmt met uw voedingspatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk professionele maaltijdservices en kies een geschikte. Let met name op het aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De grote maaltijd-verzorgers verstrekken een voordelig proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Hierdoor kunt u laagdrempelig kennismaken met bepaalde maaltijd-verzorgers.

 4. Wekelijks bestellen

  Genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kunt u probleemloos nog een bestelling doen. Gewoonlijk kan dat door even te bellen, via een menulijst, of email / internet. Het eten wordt veelal geleverd aan huis door een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij de koelverse variant, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst van zo’n 30 menu’s. In het aanbod van diepvries is er een keus te maken uit 75 – 125 vaste menu’s. Met een tafeltje dekje is er vaak een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Meer en meer is vers op maat een speciale feature.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke services bieden een speciale categorie met dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Stoofpotje peer, rundvlees en puree en Kippenvlees in kerriesaus. Daardoor zijn er voor alle ouderen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw bezorger.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis nadat u deze besteld heeft. Aan de hand van de welbekende bestellijst kan men eenvoudig – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling doorgeven.

Hoe werkt de bezorging?

De opwarmmaaltijden worden in de regel door een lokale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers spreken we van 2 wekelijks. In het geval van vriesvers: maandelijks.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een voedzame maaltijd bevordert uw lichamelijke gezondheid. Een verse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Sommige senioren of mensen met een beperking hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Daarom ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. We hebben het over lactosevrij, zoutarm, glutenvrij, gemalen of wellicht eiwitrijk, vloeibaar, koolhydraatarm, vegetarisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Sijsele. Heeft u moeite met de financiën? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch als u te maken heeft met coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken of kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit