Maaltijdservice De Haan

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in De Haan voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in De Haan? Door gebruik te maken van maaltijdbutler.be vergelijkt u probleemloos alle organisaties die bij u thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een vriesverse gerecht die u gemakkelijk zelf opwarmt: u bepaalt het helemaal zelf. Te bestellen vanaf €5,00 per persoon. Genieten van Kipgehaktballetjes in jus met stamppot prei of Schnitzel champignonsaus? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Via de maaltijddienst in De Haan beschikt u over gezonde maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteDe Haan
ReactieWekelijks nieuwe gerechten
Postcode8420
Prijs per gerecht€5,81
Maaltijd-topperSpinaziestamppot

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in De Haan

We zien meer en meer maaltijdendiensten die bezorgen in De Haan. Denk dan aan belangrijke services als Ekomenu en Intermarché. Ook binnen de gemeente kunt u terecht bij interessante leveranciers en zorginstellingen. Elk bedrijf wordt gekenmerkt door een eigen aanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Aan de hand van onze vergelijker kan u daarom de services snel en makkelijk op een aantal punten vergelijken. Het uitzoeken van de best passende verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve wat minder gecompliceerd. Zijn er nog twijfels? Begin dan met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van allergieën of dieetwensen als o.a. gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in De Haan? Ook dan bent u welkom! Steeds meer traiteurs in België worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd verse producten. Daarna worden de ingrediënten snel teruggekoeld. Zo blijven smaak en vitamines gegarandeerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Ambachtelijk bereid
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Structuur en smaak blijven gewaarborgd. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in De Haan. Een uitkomst voor bijv. gehandicapten waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Het eten wordt warm bezorgd. Veelvuldig geregeld via een lokale zorginstelling.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Verscheidenebedrijven faciliteren daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hierdoor bestelt men probleemloos de supermarktartikelen als ontbijtkoek of runderrookvlees. Veelal kosteloos bezorgd op een vast tijdstip.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Tot in de keuken geleverd
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in De Haan vergelijken

Incidenteel eens genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in De Haan? Of neigt u meer naar echt 100% verse koelverse thuismaaltijden? Of heeft u liever een instelling die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit allerlei bezorgmaaltijden die rijmen met uw wensenlijstje en voedingsadvies. Wat dacht u van Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree of Zuurkoolstamppot Met Rookworst In Mosterdsaus? Verderop bekijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en nabij De Haan. Bekijk goed het proefpakket. Doorgaans kunt u tegen een zeer scherpe prijs complete bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig kunstmatige toevoegingen beoordelen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De gerechten worden geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Zij werken vaak niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in De Haan voor ouderen zijn erg wisselend. Het uiteindelijke tarief hangt af van elementen als het bedrijf, het totale assortiment, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Blinde Vink Puree Met Prei is beschikbaar vanaf €5,2.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Hamburger Bbq Saus Appelmoes Gebakken Aardappel is beschikbaar vanaf €5,05.
 • Een warme daghap voor senioren als Gehaktballetjes in uienjus is er al vanaf €6,3.
Het diner kan men aanvullen met onder andere Uiensoep, een extra rauwkostsalade en niet te vergeten een toetje als Aardbeien mousse achteraf. Zijn kosten voor u een probleem? Doorgaans kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente De Haan voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Beste bereide maaltijden

 • Groentesoep
 • Kerriesoep
 • Macaroni
 • Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst
 • Rode bieten met een speklap en jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in De Haan aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Bedenk eerst wat voor type opwarmmaaltijd past bij uw gesteldheid. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk meest gekozen maaltijdservices en kies er een. Bekijk met name het assortiment, de wijze van bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Start met een proefpakket

  De professionele maaltijd-verzorgers hanteren een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Daardoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met professionele maaltijdservices.

 4. Maaltijden afnemen

  Beviel het proefpakket? In dat geval kan men zonder problemen een nieuwe bestelling plaatsen. Meestal is dat mogelijk via de telefoon, door de menukaart in te vullen, of via internet. De menu’s worden altijd bezorgd tot in de keuken via een persoonlijke bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij de koelverse variant, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met circa 30 menu’s. Spreken we over diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 80+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Via het tafeltje dekje principe krijgt men een vast weekmenu. Bij sommige aanbieders is zelf uw menu samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle services komen u tegemoet met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. ZoalsVarkenssaucijsje met mosterdjus, witte rijst, sperziebonen of Twentse gehaktbal met vleesjus, aardappelpuree, snijbonen. Hiermee ontvangt men altijd goede opwarmmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw bezorger.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er geldt geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd als u een bestelling heeft doorgegeven. Aan de hand van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men direct en zonder moeite – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de levering?

De maaltijden voor ouderen worden in algemene zin door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers spreken we van om de 3 dagen. Bij vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Gezond en vers eten vormt het fundament van uw energie en levenslust. Elke dag een warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel senioren of invaliden hebben bepaalde dieetwensen. Hierdoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis. Dit heeft te maken met zoutarm, glutenvrij, lactosevrij, natriumarm en ook veganistisch, koolhydraatarm, eiwitrijk, vloeibaar: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen De Haan. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch bij een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat als slikken & kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente