Maaltijdservice Zuienkerke

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Zuienkerke voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Zuienkerke? Aan de hand van de maaltijdservice-vergelijker ontdekt u moeiteloos alle bezorgers in uw regio! Een warme maaltijdvoorziening, of koelverse maaltijden die nog even in de microgolf moeten: u maakt zelf de keuze. Al te verkrijgen vanaf €5,05 p.p. Flink uitpakken met Appelcompote met vanille of Runderlapje in jus? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Dat hoeft niet erg te zijn! Dankzij de maaltijdendienst in Zuienkerke geniet u van smaakvolle gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteZuienkerke
RecensieUitgebreid assortiment
Postcode8377
Gemiddelde kosten€5,79
Populaire maaltijdEieromelet in kaassaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Zuienkerke

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de omgeving van Zuienkerke. Denk dan aan populaire bezorgers als Ekomenu en Vlotter. Ook in deze plaats zelf ontstaan er verscheidene initiatieven en slagerijen. Iedere optie wordt gekenmerkt door een eigen assortiment en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Via de maaltijdservice-vergelijker kan u de services overzichtelijk op een rijtje zetten. Het kiezen van een geschikte leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve een stuk eenvoudiger. Eerst kijken of het wat is? Ga dan eerst voor een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er menu-voorkeuren zoals lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Zuienkerke? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Best veel cateraars en traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, vol verse producten en veel groenten. Hierna wordt het gerecht gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Met deze techniek blijven smaak en vitamines gegarandeerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Vers van het land
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven zo intact. Voor meerdere maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen hoef je niet te doen.

 • Maandenlang te bewaren
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Zuienkerke. Een redding voor bijv. gehandicapten die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Er is geen verdere handeling nodig. Normaliter georganiseerd door een plaatselijk restaurant.

 • Vanuit de pan op het bord
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Meerdere organisaties hanteren ook een handige boodschappendienst voor chronisch zieken. Hierdoor haalt men eenvoudig praktische of verse producten als afwasmiddel of appelstroom. Dikwijls kosteloos afgeleverd tot in de keuken.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Alles aan huis bezorgd
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Zuienkerke vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Zuienkerke? Of geeft u de voorkeur aan de meest verse koelverse maaltijden voor senioren? Of heeft u liever een leverancier gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden allerlei thuismaaltijden die kloppen met uw situatie en menu voorkeuren. Wat dacht u van Kipfilet Provencaal, Groentemix Met Krieltjes of Dieet Visfilet Dillesaus Groenten Aardappelen? Onderstaand achterhaalt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de omgeving Zuienkerke. Onze tip: begin met een proefpakket. Meestal kunt u tegen een zeer scherpe prijs vers bereidde bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig vet beoordelen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorger. U zit niet vast aan een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Zuienkerke voor ouderen wijken nogal af. Het uiteindelijke tarief hangt af van zaken als de aanbieder, herkomst ingrediënten, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Varkensreepjes Zoetzure Saus Met Groenten En Rijst vindt u vaak al vanaf €5,9.
 • Een vriesverse maaltijd als Dieet Kippenwit Mosterdsaus Prinsessen Aardappelen is er al voor €5.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Kipfilet, appelmoes gekruide gebakken krieltjes kan je kopen vanaf €6,2.
De gerechten is vaak uit te breiden met o.a. Hot pot, een extra rauwkostsalade en voor de volledigheid een Yoghurt achteraf. Zijn kosten voor u een probleem? Doorgaans kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Zuienkerke voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Geliefde bereide maaltijden

 • Kip Andorra
 • Erwtensoep
 • Paëlla
 • Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst
 • Rode bieten met een speklap en jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Zuienkerke regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Onderzoek allereerst wat voor type opwarmmaaltijd in overeenkomst is met uw situatie. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk meest gekozen maaltijddiensten en kies er een. Bekijk met name het soort gerechten, de bestel en bezorgopties, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Begin met het proefpakket

  De bekende maaltijdservices hebben een goedkoop of gratis proefpakket. Typische acties zijn 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met bekende maaltijdservices.

 4. Wekelijks bestellen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kan men supersnel opnieuw bestellen. Dikwijls doet u dat door even te bellen, via de papieren bestellijst of online. De seniorenmaaltijden worden in algemene zin bezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u gerechten kiezen op een lijst met pakweg 20 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan hebt u de keuze uit 75 – 125 vaste maaltijden. Met een tafeltje dekje is er sprake van een vaststaand menu per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf samenstellen een mogelijkheid.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Zeker. Landelijke dienstverleners voorzien in een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Denk aan Aardappelpuree of Gebakken krieltjes. Hierdoor kan iedereen gebruik maken van seniorenmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd nadat u deze besteld heeft. Met behulp van een handige bestellijst kunt u snel en simpel – met de papieren lijst, online of telefonisch – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De kant-en-klaar maaltijden worden gewoonlijk door uw eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers is dat elke week 2 keer. Binnen het vriesverse segment 2 keer per maand.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een verse maaltijd stimuleert uw energie en levenslust. Een verse warme schotel is daarbij cruciaal. Sommige ouderen of hulpbehoevenden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Hierdoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Het betreft natriumarm, gemalen, zoutarm, lactosevrij of juist vloeibaar, veganistisch, vegetarisch, eiwitrijk: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Zuienkerke. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Enkele voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij een situatie als glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente