Maaltijdservice Vlissegem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Vlissegem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Vlissegem? Door gebruik te maken van maaltijdbutler.be vergelijkt u probleemloos alle firma’s die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of een opwarmmaaltijd die nog even in de microgolf moeten: er is veel mogelijk. Nu al voor €5,05 per maal. Smullen van Bami goreng speciaal, kip in satésaus en Gebraad Kruidige Saus Schorseneren Béchamel Kriel? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er is een oplossing! Door de maaltijdendienst in Vlissegem profiteert u van smaakvolle maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteDe Haan
RecensieLuxe en erg lekker
Postcode8421
Gemiddelde menuprijs€6,41
Vaak bestelde maaltijdRundersaucijs in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Vlissegem

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de buurt van Vlissegem. Neem bijv. interessante partijen als Marley Spoon en/of Okay. Echter, ook heel lokaal bestaan er verscheidene initiatieven en verswinkels. Iedere service levert zijn eigen productaanbod en voorwaarden. Aan de hand van deze pagina kan u de bedrijven snel en makkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Een keuze maken voor de best passende service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan een beetje makkelijker. Zijn er meerdere opties? Bestel dan een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er menu-voorkeuren zoals vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Vlissegem? Er is gelukkig een alternatief. Nogal wat traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met uitsluitend verse groenten. Later wordt de maaltijd direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door deze handeling blijven structuur en smaak beschermd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken shock-freeze ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen raken niet bedorven. Maanden lang op te slaan. Elke week bestellen hoef je niet te doen.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Vlissegem. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Veelvuldig geregeld via een plaatselijk restaurant.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Een aantal organisaties beschikken over een praktische boodschappendienst voor gehandicapten. Zo bestelt men snel broodnodige boodschappen als afwasmiddel of roomboter. Vaak gratis afgeleverd tot in de keuken.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Tot in de keuken geleverd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Vlissegem vergelijken

Liefhebber van een complete diepvriesmaaltijd in Vlissegem? Of heeft u liever echt 100% verse koelverse opwarmmaaltijden? Of houdt u juist van een organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er is de keuze uit velerlei maaltijdservices die aansluiten bij uw eisen en diëten/allergieën. Wat te denken van Varkensreepjes Zoetzure Saus Met Groenten En Rijst of Omelet Met Hollandaisesaus Broccoli En Puree? Onderstaand bekijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de regio De Haan. Let ook goed op het proefpakket. Vaak kunt een voor een lage prijs complete bereide gerechten met veel groenten en zonder conserveringsmiddelentesten. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De maaltijden worden geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Vlissegem voor ouderen lopen zeer uiteen. Het uiteindelijke tarief hangt af van o.a. de leverancier, herkomst ingrediënten, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Spaghetti Carbonara kunt u al laten bezorgen vanaf €5,2.
 • Diepvriesmaaltijd als Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen bestelt u vanaf €4,4.
 • Een daghap aan huis als Schnitzel champignonsaus is er al vanaf €6,45.
De maaltijden is vaak uit te breiden met o.a. Harira, een gezonde salade en iets fris zoals Soesje na. Heeft u een laag inkomen? In sommige gevallen kunt u hulp aanvragen bij de gemeente De Haan voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Wokgroenten
 • Gele rijst
 • Kipfilet
 • Rundvlees, rode kool, aardappelpuree
 • Speklapjes met jus en preistamppot

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Vlissegem bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Trek eerst na welke vorm van een thuismaaltijd in lijn is met uw omstandigheden. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk professionele aanbieders en maak een keuze. Check vooral de voedingswaarden, de manier van bezorging, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Een proefpakket nemen

  De grote dienstverleners stunten met een scherp geprijsd proefpakket. Denk dan aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Mede daarom kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met gespecialiseerde maaltijdservices.

 4. Een vaste leverdag

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dan kunt u gemakkelijkopnieuw bestellen. In veel gevallen doet u dat telefonisch, door de menukaart in te vullen, of met de tablet. De maaltijden worden veelal tot in de keuken geleverd via een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst van zo’n 15 maaltijden. Als we het hebben over diepvries hebt u de keuze uit 80+ vaste menu’s. Met een tafeltje dekje gebruikt men een vaststaand menu per dag. Steeds vaker is zelf mixen en combineren een speciale feature.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Praktisch alle dienstverleners hebben een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als o.a. Gestoofde vis met bieslooksaus, ratatouille en witte rijst of Rundvlees hoy sin. Thaise groentecurry. Nasi goreng. Op die manier kan iedereen gebruik maken van thuismaaltijden voor senioren! Vragen? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats als u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Via een speciale menukaart kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De maaltijden worden meestal door uw eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. Het vriesverse aanbod elke 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een maaltijd met verse ingrediënten is van belang voor een vitaal en energiek lichaam. Een dagverse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel senioren of mensen met een beperking hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Om die reden bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan lactosevrij, glutenvrij, natriumarm, gemalen of misschien veganistisch, vloeibaar, koolhydraatarm, vegetarisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Vlissegem. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect in het geval van glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen of slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit