Maaltijdservice Mespelare

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Mespelare voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Mespelare? Geholpen door onze vergelijker achterhaalt u probleemloos alle services die maaltijden thuisbezorgen. Warm geleverd, of een koelverse maaltijd die nog even in de microgolf moeten: u kunt alle kanten op. En dat al vanaf €4,95 per maaltijd. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Risotto, roomsaus boschampignons, kip en Stamppot zuurkool? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er is gelukkig een alternatief. Door middel van de maaltijddienst in Mespelare smult u weer van ambachtelijke gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteDendermonde
BeoordelingPersoonlijk en herkenbaar
Postcode9200
Gemiddelde kosten€6,36
Populaire maaltijdPasta kip madras

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Mespelare

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de omgeving van Mespelare. U kunt denken aan belangrijke organisaties als Ekomenu of Lidl. Maar ook lokaal ontwikkelen zich verscheidene partijen en slagerijen. Iedere organisatie heeft zo z’n eigen assortiment en voorwaarden. Aan de hand van deze website kan u de services probleemloos met elkaar vergelijken. Uitkomen bij een solide verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende wat minder gecompliceerd. Zijn er meerdere opties? Bestel in dat geval een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er bepaalde voorkeuren als vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Mespelare? Dat is niet erg! Steeds meer traiteurs in België zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met uitsluitend verse groenten. Later wordt het eten gekoeld en goed verpakt. Door deze handeling blijven vitaminen en mineralen gegarandeerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Ambachtelijk bereid
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven in goede conditie. Meerdere maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen is geen verplichting.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Eenvoudig op te warmen
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Mespelare. Vaak toegepast door bijv. ouderenwaarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaliter geregeld via een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct aanschuiven
 • Mogelijke subsidie
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Een aantal leveranciers hebben daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor chronisch zieken. Zodoende haalt u snel belangrijke boodschappen als grillworst of kaas extra belegen montbeliarde. In algemene zin zonder bezorgkosten door de vaste bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Mespelare vergelijken

Incidenteel eens genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Mespelare? Of neigt u meer naar de meest verse koelverse maaltijden? Of neigt u meer naar een service gericht op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn diverse type aanbieders die in lijn zijn met uw situatie en mogelijke allergieën. Neem nu Kippenbout Groentenkrans Met Puree of Lasagne Bolognese? Hieronder ziet u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Dendermonde. Onze tip: begin met een proefpakket. Doorgaans is er een proef-mogelijkheid. U kan uitstekende bereide gerechten met veel voedingsstoffen en zonder conserveringsmiddelenkeuren. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorger. U zit niet vast aan een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Mespelare voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs hangt af van bijvoorbeeld de organisatie, het aanbod in gerechten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Veg. Balletjes Italiaanse Saus, Volkoren Penne is verkrijgbaar vanaf €6.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Hamburger Witloof Aardappelen is beschikbaar vanaf €4,7.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Macaronischotel bolognese is beschikbaar vanaf €6,05.
De gerechten is niet het enigste: Wat te denken van Ossenstaartsoep, een lekker bijgerecht en een dessert als Aardbeien als nagerecht. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan u hulp aanvragen bij de gemeente Dendermonde voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Top-5 bereide maaltijden

 • Asperge beenham schotel
 • Visburger met groenten
 • Aardappelpannenkoeken
 • Klapstuk met hutspot
 • Spinazie a la creme

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Mespelare bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Bedenk eerst wat voor soort thuismaaltijd matcht met uw wensenlijstje. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de professionele maaltijdvoorzieningen en maak een keuze. Controleer goed het gerechten-aanbod, de wijze van bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  De belangrijkste maaltijdservices verstrekken een scherp geprijsd proefpakket. Vaak gaat het om 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Mede daarom kunt u laagdrempelig kennismaken met alle aanbieders.

 4. Wekelijks bestellen

  Bevalt het proefpakket? Dan kunt u overzichtelijk nog een bestelling doen. Steeds vaker doet u dat door even te bellen, door de menukaart in te vullen, of via de website. De maaltijden worden dikwijls aan huis gebracht via een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met pakweg 15 gerechten. Spreken we over diepvries, dan kunt u kiezen uit 80+ vaste vaste gerechten. Via het tafeltje dekje principe treft men een vast weekmenu. Bij sommige aanbieders is vers op maat een speciale feature.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke leveranciers bieden een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Rundvlees in jus of Kip op Brabantse wijze. Parijse worteltjes. Aardappelpuree. Hiermee krijgt iedereen geschikte gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw maaltijdservice.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis in het geval u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Met behulp van de menulijsten kan men eenvoudig – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De kant-en-klaar maaltijden worden normaliter door uw eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers spreken we van elke 3/4 dagen. Bij vriesvers is dat 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een goede maaltijd stimuleert uw lichamelijke gezondheid. Een dagverse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Sommige bejaarden of hulpbehoevenden eten volgens een bepaald dieet. Daarom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden voor thuis. We hebben het over glutenvrij, natriumarm, lactosevrij, gemalen of wellicht vloeibaar, koolhydraatarm, veganistisch, vegetarisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Mespelare. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal in het geval van een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en/of slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit