Maaltijdservice Sint-Pauwels

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sint-Pauwels voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Sint-Pauwels? Dankzij deze pagina treft u snel en simpel alle organisaties die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdservice, of kant-en-klaar maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: u kunt alle kanten op. Al te verkrijgen vanaf €4,60 per keer. Flink uitpakken met Gebakken heek in botersaus. Gesmoorde prei. Gekookte aardappelen en Gebakken witvis? Maar lukt zelf koken niet meer? Er kan meer dan u denkt! Door de maaltijdendienst in Sint-Pauwels profiteert u van gezonde gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteSint-Gillis-Waas
RecensieVol vitaminen en mineralen
Postcode9170
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,31
Vaak bestelde maaltijdGewokte spinazie

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Sint-Pauwels

We zien meer en meer maaltijdendiensten die actief zijn in Sint-Pauwels. Bijvoorbeeld interessante leveranciers als Foodbag of 0. Echter, ook heel lokaal zien we uitstekende instanties en sociale voorzieningen. Elke optie levert een eigen manier van bereiding en procedures rondom bestellen en betaling. D.m.v. deze pagina kan u daarom de bedrijven eenvoudig naast elkaar zetten. Een keuze maken voor een degelijke aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve leuker en makkelijker. Zijn er meerdere opties? Begin dan met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er speciale voorkeuren als onder andere lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Sint-Pauwels? Er kan meer dan u denkt! Meer en meer traiteurs voor senioren zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met de meest verse ingrediënten. In de volgende stap wordt het gerecht snel teruggekoeld. Door dit proces blijven structuur en smaak intact. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • 100% dagvers
 • Rijke smaak en beleving
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven in goede conditie. Maanden lang op te slaan. Wekelijks een bezorger aan huis is geen verplichting.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sint-Pauwels. Perfect voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. U kunt meteen aanschuiven! Dikwijls afgehandeld door een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • 100% vers
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Veel bezorgers bieden ook een praktische boodschappendienst voor senioren. Daarmee haalt u probleemloos nuttige boodschappen zoals desem bol spelt en appelstroom. Vaak kosteloos bezorgd door de vaste bezorger.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Sint-Pauwels vergelijken

Houdt u van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Sint-Pauwels? Of neigt u meer naar gezonde en lekkere koelverse maaltijden? Of neigt u meer naar een bedrijf die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit velerlei opwarmmaaltijden die voldoen aan uw voorkeuren en mogelijke allergieën. Genieten van de lekkerste gerechten als Medaillon Champignonsaus Groenten Gebakken Aard. of Kalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen? Aan de hand van deze website vergelijkt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de streek Sint-Gillis-Waas. Onze tip: begin met een proefpakket. Vaak kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling smaakvolle bereide gerechten met veel voedingsstoffen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uittesten. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De gerechten worden bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Aanbieders werken niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sint-Pauwels voor ouderen variëren nogal. De prijs die wordt gerekend hangt af van bijvoorbeeld de organisatie, de mate van versheid, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Macaroni Ham Kaassaus wordt al bezorgd vanaf €4,6.
 • Diepvriesmaaltijd als Gemalen Kip In Cremesaus Met Broccoli En Puree is beschikbaar vanaf €4,45.
 • Een daghap aan huis als Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees bestelt u vanaf €5,8.
De avondmaaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Kerriesoep, een stukje fruit en om het compleet te maken Yoghurt om het feest compleet te maken. Heeft u een laag inkomen? Mogelijk kan u dan vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Sint-Gillis-Waas voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Nasi Indisch rundvlees
 • Verse komkommersalade
 • Rundvlees in tijmsaus
 • Venkelsoep met dille
 • Verse waldorfsalade

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Sint-Pauwels regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Check als eerst wat voor type kant-en-klaar maaltijd klopt met uw omstandigheden. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk professionele maaltijd-bedrijven en kies er een. Kijk goed na de versheid van ingrediënten, de manier van bezorging, en recensies van andere klanten.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De populaire leveranciers stunten met een voordelig proefpakket. Bijvoorbeeld 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Door hier gebruik van te maken kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met professionele verstrekkers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kunt u elke dag een nieuwe bestelling doorgeven. Gewoonlijk kan dat via telefoon, door de menukaart in te vullen, of met de computer. De kant-en-klaar maaltijden worden doorgaans bezorgd tot in de keuken via een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u gerechten kiezen op een lijst met om en nabij de 15 gerechten. Binnen het diepvries-segment is het aanbod gelimiteerd tot 90+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan gebruikt men een vaststaand menu per dag. Soms is zelf uw bord samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel leveranciers hebben een ruim assortiment dieetmaaltijden. Zoals bijv. Rundertartaartje met jus. Sperziebonen. Gekookte aardappelen en Penne Vier Kazen Spinazie & Tomaat. Hierdoor zijn er voor iedereen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats op het moment dat men deze ook zelf besteld heeft. Door gebruik te maken van de menulijsten kunt u iedere week zelfstandig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De maaltijden worden normaliter door een vaste bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelverse maaltijden 2 wekelijks. Bij vriesvers spreken we van maandelijks.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een maaltijd met voldoende groenten vormt het fundament van uw lichamelijke gezondheid. De warme schotel is daarbij een voorwaarde. Diverse bejaarden of hulpbehoevenden hebben bepaalde dieetwensen. Hierom onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. We hebben het over glutenvrij, natriumarm, zoutarm, lactosevrij of juist eiwitrijk, veganistisch, koolhydraatarm, vegetarisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Sint-Pauwels. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect als er iets speelt als coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen en/of slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit