Maaltijdservice Kemzeke

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Kemzeke voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Kemzeke? Geholpen door www.maaltijdbutler.be achterhaalt u overzichtelijk alle bezorgers die bij u thuisbezorgen. Warm geleverd, of een vriesverse gerecht die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: dat kunt u zelf beslissen. Al te verkrijgen vanaf €4,10 per persoon. Aanschuiven voor Heldere vermicellisoep of Gekruide speklap? Maar gaat het koken u moeilijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. D.m.v. de maaltijddienst in Kemzeke krijgt u smaakvolle maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteStekene
BeoordelingBelangrijke voedingsstoffen
Postcode9190
Gemiddelde menuprijs€6,32
Meest gekozen maaltijdGekruide speklap

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Kemzeke

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de regio van Kemzeke. We hebben het over veel gekozen firma’s als Colruyt en 0. Ook in deze plaats zelf ontstaan er allerlei partijen en verswinkels. Iedere aanbieder wordt gekenmerkt door een heel eigen menu en bestel- en bezorgmogelijkheden. Dankzij www.maaltijdbutler.be kan u de bedrijven gemakkelijk naast elkaar bekijken. Het uitkiezen van een relevante verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook een stuk gemakkelijker. Twijfelt u nog? Profiteer nu van een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Bestaan er maaltijdvoorkeuren als o.a. vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Kemzeke? Er is gelukkig een alternatief. Meer en meer traiteurs passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, vol verse producten en veel groenten. Hierna wordt het eten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Daardoor blijven voedingswaarden beschermd. Het is 1 week houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en shock-freeze ingevroren. Vitamines en mineralen blijven gewaarborgd. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Kemzeke. Een redding voor bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Doorgaans op touw gezet door een lokale zorginstelling.

 • Direct na bereiding geleverd
 • 100% vers
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Meerdere leveranciers hebben daarnaast een premium boodschappendienst voor bejaarden. Hierdoor krijgt men zonder moeite de supermarktartikelen als hagelslag of afwasborstel. Veelal kosteloos afgeleverd door uw eigen bezorger.

 • Direct alles in huis
 • Tot in de keuken geleverd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Kemzeke vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Kemzeke? Of zoekt u een blijvende oplossing als koelverse bezorgmaaltijden? Of prefereert u een aanbieder met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit diverse thuismaaltijden die voldoen aan uw situatie en mogelijke allergieën. Neem nu Gemalen Kip In Cremesaus Met Broccoli En Puree of Runderstoofpotje Stroganoff Snijbonen Krieltjes? Via onze vergelijker ontdekt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de gemeente Stekene. Overweeg ook altijd het proefpakket. Dikwijls kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling complete bereide gerechten met veel groenten en weinig koolhydraten keuren. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De gerechten worden bezorgd door uw eigen bezorger. Zij werken vaak niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Kemzeke voor ouderen variëren nogal. De prijs per maaltijd wordt gevormd door onderdelen als de aanbieder, de mate van versheid, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Runderstoofpotje Stroganoff Snijbonen Krieltjes is beschikbaar vanaf €5,95.
 • Vriesverse maaltijd als Gehaktsteak Aardappelgratin Met Broccoli kan je kopen vanaf €4,8.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Lamscurry met sperziebonen, pilav rijst is er al vanaf €7.
Een verse maaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Waterkerssoep, een extra rauwkostsalade en iets lichts zoals Boerenjongens mousse om mee af te sluiten. Heeft u moeite met de financiën? Mogelijk kan u dan een subsidie of regeling treffen met de gemeente Stekene voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Kick Through Spaghetti
 • Kruudmoes met gortepap
 • Gepaneerde kipnuggets
 • Verse rauwkostsalade
 • Pittige Thaise soep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Kemzeke aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Ga eerst na welk type thuismaaltijd klopt met uw gesteldheid. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk meest gekozen aanbieders en kies een geschikte. Achterhaal altijd eerst het aanbod, de bestel en bezorgopties, en de klantwaardering.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De belangrijkste dienstverleners hebben een extra goedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zodoende kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met gespecialiseerde maaltijd-verzorgers.

 4. Wekelijks bestellen

  Bevalt het proefpakket? Vervolgens kan men gemakkelijkeen nieuwe bestelling plaatsen. Steeds vaker doet u dat telefonisch, door gerechten in te vullen, of via internet. De seniorenmaaltijden worden gewoonlijk tot in de keuken geleverd via een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment krijgt u meestal te maken met een bestellijst met grofweg 15 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan kunt u kiezen uit 70+ vaste vaste gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan heeft u te maken met een vaststaand menu per dag. Bij sommige aanbieders is zelf uw bord samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, steeds meer maaltijdservices hanteren een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Bami, quorn, satésaus of Aardappelpuree. Op die manier ontvangt men altijd goede thuismaaltijden voor senioren! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats nadat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door middel van een speciale menukaart kunt u gemakkelijk – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er geleverd?

De seniorenmaaltijden worden in algemene zin door een regionale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Het koelverse aanbod elke week. Bij vriesvers is dat elke 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een gewoon goede maaltijd heeft invloed op een goede balans en energie. Een verse warme schotel is heel belangrijk. Veel ouderen of beperkten volgen een dieet of hebben een allergie. Hierom ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden voor thuis. Het betreft gemalen, lactosevrij, natriumarm, glutenvrij of misschien vloeibaar, koolhydraatarm, veganistisch, vegetarisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Kemzeke. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect bij een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen en slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit