Maaltijdservice Baasrode

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Baasrode voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Baasrode? Door gebruik te maken van onze tool bekijkt u probleemloos alle organisaties in de buurt! Een warme maaltijdservice, of een dagvers maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: de mogelijkheden zijn enorm. Te bestellen vanaf €5,30 per maaltijd. Flink uitpakken met Rundergehaktbal met vleesjus, gekookte aardappelen rode kool met appel en Hollandse hachee, rodekool met appeltjes en gekookte aardappelen? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Er is gelukkig een alternatief. Via de maaltijddienst in Baasrode hebt u toegang tot vers bereidde gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteDendermonde
Waarom bestellen?100% vers bereid
Postcode9200
Prijs per gerecht€6,34
Populaire maaltijdGegrilde paprika

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Baasrode

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten die actief zijn in Baasrode. Bijvoorbeeld landelijke leveranciers als 15Gram en/of 0. Echter, ook heel lokaal zien we verscheidene partijen en speciale eetpunten. Iedere organisatie wordt gekenmerkt door een eigen manier van bereiding en procedures rondom bestellen en betaling. Aan de hand van de maaltijdservice-vergelijker kunt u de services snel en makkelijk naast elkaar bekijken. Het selecteren van de beste aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo een stuk gemakkelijker. Eerst eens proberen? Begin dan met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Spelen er bepaalde voorkeuren als o.a. eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Baasrode? Er is gelukkig een alternatief. Meer en meer traiteurs en cateraars zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met de meest verse ingrediënten. Vervolgens wordt het eten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door dit proces blijven voedingsstoffen en smaak gegarandeerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • 100% dagvers
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Vitamines en mineralen blijven zo erg lang goed. 10 weken lang eetbaar. Elke week een bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Baasrode. Een prima oplossing voor bijv. chronisch zieken die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Normaal geregeld via een plaatselijk restaurant.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Veel organisaties beschikken over een premium boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Zo haalt u snel verse of handige boodschappen als wilde tomaten mix of havermoutpap. Vaak kosteloos bezorgd wanneer u dat wil.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Baasrode vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Baasrode? Of neigt u meer naar gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor senioren? Of prefereert u een instelling die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit talloze maaltijdservices die voldoen aan uw situatie voedingspatroon. U kunt denken aan Dieet Vol Au Vent Puree en Runderstoofpot Champignonsaus Sperziebonen Puree? Op maaltijdbutler.be ontdekt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Dendermonde. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Bij veel aanbieders is er een proef-mogelijkheid. U kan gezonde bereide gerechten met lekker veel groenten en zonder conserveringsmiddelenproeven. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er geldt geen doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Baasrode voor ouderen wijken nogal af. De prijs per maaltijd is afhankelijk van zaken als het bedrijf, het aanbod in gerechten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin is beschikbaar vanaf €5,15.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Zalmfilet Dillesaus Boontjes Kriel is verkrijgbaar vanaf €4,7.
 • Een thuisbezorgde daghap als Chili con carne, gehakt, rijst is beschikbaar vanaf €6,35.
De maaltijden kan men aanvullen met onder andere Bloemkoolsoep, een gezonde salade en niet te vergeten een toetje als Kaas om het feest compleet te maken. Is uw budget niet toereikend? Wellicht kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Dendermonde voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Geliefde bereide maaltijden

 • Heldere vermicellisoep
 • Varkens-groenteschotel
 • Vier-groentenstamppot
 • Kipfilet mosterdsaus
 • Schnitzel pepersaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Baasrode bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Ga eerst na wat voor thuismaaltijd aansluit op uw leefpatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de professionele maaltijdservices en kies er een. Kijk goed na het gerechten-aanbod, de wijze van bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De professionele services hanteren een scherp geprijsd proefpakket. Denk dan aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Hierdoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met goede maaltijd-verzorgers.

 4. Een vaste leverdag

  Genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kan men snel en simpel een nieuwe menulijst invullen. Meestal kan dit via de telefoon, met behulp van de menulijst, of online. De thuismaaltijden worden veelal tot in de keuken geleverd via een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst met pakweg 30 gerechten. Als we het hebben over diepvries hebt u de keuze uit 90+ vaste vaste gerechten. Bij de tafeltje dekje service is er vaak één maaltijd per dag. In sommige gevallen is zelf mixen en combineren ook een optie.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer services werken met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als o.a. Zalm in vissaus, wortelen een aardappelpuree of Tartaartje met uiensaus, snijbonen en gebakken aardappelblokjes. Op die manier zijn er voor alle bejaarden bezorgmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen aanbieder.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis als men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Met behulp van een speciale menukaart kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De seniorenmaaltijden worden in de meeste gevallen door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers: elke 3/4 dagen. In het geval van vriesvers: maandelijks.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een gewoon goede maaltijd bevordert uw algehele gesteldheid. Een warme schotel in de avond wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel ouderen of invaliden eten volgens een bepaald dieet. Hierdoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan lactosevrij, gemalen, glutenvrij, natriumarm of misschien vegetarisch, eiwitrijk, veganistisch, vloeibaar: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Baasrode. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij een situatie als coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen & slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit