Maaltijdservice Oudegem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Oudegem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Oudegem? Aan de hand van www.maaltijdbutler.be doorzoekt u overzichtelijk alle bezorgers in uw eigen gemeente. Warm geleverd, of vriesverse maaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: u maakt zelf de keuze. Verkrijgbaar vanaf €5,60 p.p. Aanschuiven voor Kip Op Grootmoeders Wijze of Wokgroenten teriyaki? Maar gaat het koken u moeilijk? Geen probleem! Met behulp van de maaltijdendienst in Oudegem profiteert u van complete maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteDendermonde
BeoordelingLekkerste seizoensmaaltijden
Postcode9200
Prijs per gerecht€6,37
Geliefde maaltijdNasi babi ketjap

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Oudegem

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de regio van Oudegem. Denk dan aan belangrijke bezorgers als Delhaize en/of Yumbel. Ook binnen de gemeente zien we uitstekende partijen en slagerijen. Ieder bedrijf biedt zijn eigen assortiment en procedures rondom bestellen en betaling. Dankzij deze website kunt u derhalve de bezorgers eenvoudig tegen elkaar afzetten. Het selecteren van een goede verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo een stuk gemakkelijker. Zijn er nog twijfels? Kijk dan eerst naar een aantrekkelijk proefpakket! Spelen er bepaalde voorkeuren als bijvoorbeeld kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Oudegem? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Opvallend veel traiteurs zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met 100% verse ingrediënten. Later worden de ingrediënten gekoeld en goed verpakt. Om die reden blijven smaak en vitamines ongedeerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken ingevroren via de shock-freeze methode. Structuur en smaak raken niet bedorven. Maximaal 3 maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is geen verplichting.

 • Maandenlang te bewaren
 • Gezond en lekker
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Oudegem. Een prima oplossing voor bijv. chronisch zieken die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Veelvuldig geregeld via een lokale zorginstelling.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Veel bedrijven hanteren ook een nuttige boodschappendienst voor senioren. Hierdoor haalt u eenvoudig belangrijke boodschappen als roomboter en desem meergranen. In de regel zonder extra kosten bezorgd op een vast tijdstip.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Oudegem vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Oudegem? Of geeft u de voorkeur aan een structurele oplossing zoals koelverse opwarmmaaltijden? Of heeft u liever een bedrijf met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn meerdere bezorgmaaltijden die in lijn zijn met uw voorkeuren en eetpatroon. Zelf maaltijden online bestellen als Gemalen Gehakt Met Prei En Aardappelpuree of Gehaktsteak Aardappelgratin Met Broccoli? Onderstaand vergelijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de streek Dendermonde. Let ook goed op het proefpakket. In veel gevallen kunt een voor een lage prijs de lekkerste bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder ongezonde toevoegingen uittesten. U kunt via verschillende manieren bestellen. De maaltijden worden geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. U zit niet vast aan een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Oudegem voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs per maaltijd wordt samengesteld door factoren als de leverancier, het totale assortiment, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Penne Vier Kazen Spinazie & Tomaat vindt u vaak al vanaf €6,45.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Kippenbout Appelmoes Aardappelen is beschikbaar vanaf €4,7.
 • Een thuisbezorgde daghap als Erwtensoep met rookworst is er al vanaf €5,65.
Het eten is vaak uit te breiden met o.a. Uiensoep, een extra rauwkostsalade en een dessert als Banana split om mee af te sluiten. Heeft u moeite met de financiën? Mogelijk kan u dan hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Dendermonde voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Kip kantonees, rijstmix
 • Eieromelet in kaassaus
 • Zalmfilet in roomsaus
 • Gebonden mosterdsoep
 • Gestoofde spitskool

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Oudegem aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Onderzoek allereerst welke vorm van een maaltijdservice matcht met uw eisen. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk aangesloten bezorgservices en bekijk de beschikbaarheid. Let met name op het aanbod, keuze in bezorgdagen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Proefpakket bestellen

  De meeste dienstverleners hebben een extra goedkoop proefpakket. U kunt denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Mede daarom kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met geschikte maaltijdservices.

 4. Elke week een levering

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Zo ja, dan kunt u gelijk een nieuwe bestelling plaatsen. Bij veel aanbieders doet u dat via telefoon, met behulp van de menulijst, of online. Uw bestelling wordt meestal bezorgd tot in de keuken via een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst van zo’n 20 gerechten. Als we het hebben over diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 70 – 150 vaste maaltijden. Rondom tafeltje dekje is er vaak een speciaal dagmenu. Bij sommige aanbieders is zelf een maaltijd samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijdservices werken met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Denk aan Aspergesoep of Verse worst met jus. Rode kool met appeltjes. Aardappelpuree. Zodoende zijn er voor iedereen thuismaaltijden voor senioren! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw leverancier.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats op het moment dat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Aan de hand van een speciale menukaart kunt u wekelijks zelf – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er geleverd?

De opwarmmaaltijden worden gewoonlijk door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week bezorgd. Het koelverse assortiment 1 of 2 keer per week. Bij vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een voedzame maaltijd vormt het fundament van uw energie en levenslust. Een verse warme schotel is daarbij van groot belang. Sommige senioren of invaliden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Het gaat om gemalen, zoutarm, glutenvrij, natriumarm of juist veganistisch, vegetarisch, koolhydraatarm, eiwitrijk: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Oudegem. Voor ouderen met een laag inkomen bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: maaltijden met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: praktisch als u te maken heeft met coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: zodra als slikken & kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit