Maaltijdservice Kaggevinne

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Kaggevinne voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Kaggevinne? Door gebruik te maken van maaltijdbutler.be ontdekt u probleemloos alle organisaties die bij u thuisbezorgen. Warme gerechten, of microgolf-maaltijden die nog even in de microgolf moeten: het kan allemaal. Verkrijgbaar vanaf €5,00 per maaltijd. Smullen van Kipvink in jus of Vegetarische groentestoof met pompoen met parelcouscous met tomaat en olijven? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door middel van de maaltijddienst in Kaggevinne beschikt u over gezonde maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteDiest
BeoordelingGemakkelijk bestellen
Postcode3293
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,01
Vaak gekozen maaltijdBabi ketjap, bami

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Kaggevinne

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in Kaggevinne. Denk aan veel gekozen aanbieders als Colruyt en HelloFresh. Maar ook op regionaal niveau ontstaan er verscheidene partijen en wijkrestaurants. Ieder bedrijf biedt een eigen type maaltijd en bestelvoorwaarden. D.m.v. deze pagina kunt u de services probleemloos naast elkaar bekijken. Het selecteren van de beste bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zo wat aangenamer. Twijfelt u nog? Bestel dan een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er maaltijdvoorkeuren als kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Kaggevinne? Ook dan bent u welkom! Flink wat traiteurs voor bejaarden kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met uitsluitend verse groenten. Later wordt de maaltijd snel teruggekoeld. Door dit proces blijven smaak en vitamines ongedeerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Vol van smaak
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak raken niet bedorven. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen is geen verplichting.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Kaggevinne. Ideaal voor bijv. chronisch zieken die het eten niet meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Doorgaans georganiseerd door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Diverse organisaties faciliteren daarnaast een speciale boodschappendienst voor bejaarden. Zodoende krijgt men gelijk verse of handige boodschappen als sinas en paté. Meestal kosteloos afgeleverd door uw eigen bezorger.

 • Direct alles in huis
 • Tot in de keuken geleverd
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Kaggevinne vergelijken

Houdt u van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Kaggevinne? Of zoekt u een structurele oplossing zoals koelverse bezorgmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een aanbieder die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden allerlei thuismaaltijden die kloppen met uw wensenlijstje en mogelijke diëten. Zelf maaltijden online bestellen als Koolvis Hollandaisesaus Preiroom Krielaardappel en Boereworst Rode Kool Aardappel Peterselie? Op maaltijdbutler.be treft u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Diest. Let ook goed op het proefpakket. Meestal kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling vers bereidde bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig zout beoordelen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Zij werken vaak niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Kaggevinne voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs per maaltijd hangt af van onderdelen als het bedrijf, het totale assortiment, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Gebraad Kruidige Saus Schorseneren Béchamel Kriel vindt u vaak al vanaf €4,55.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Kippenworst Spinazie Puree wordt al bezorgd vanaf €3,65.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Runderstooflapje met jus, andijvie à la crème en gekookte aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €6,55.
De recepten is niet waar het bij blijft. Ook Samgyetang, een lekker bijgerecht en iets lichts zoals Dame blanche als afsluiter. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan men vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Diest voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Populaire bereide maaltijden

 • Kruudmoes met gortepap
 • Rundvlees in tijmsaus
 • Verse rauwkostsalade
 • Aspergesoep met zalm
 • Stamppot boerenkool

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Kaggevinne aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Achterhaal eerst wat voor type seniorenmaaltijd matcht met uw leefpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk populaire maaltijdservices en geef de voorkeur door. Kijk goed na het maaltijd-aanbod, de wijze van bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  Het gros van de dienstverleners stunten met een scherp geprijsd proefpakket. U kunt denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een prettige manier kennismaken met alle verstrekkers.

 4. Wekelijks bestellen

  Beviel het proefpakket? Dat is fijn, nu kunt u zonder moeite weer nieuwe gerechten bestellen. In veel gevallen doet u dat per telefoon, met behulp van de menukaart, of via internet. Het eten wordt doorgaans bezorgd middels een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst met pakweg 15 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 50 – 100 vaste menu’s. Bij de tafeltje dekje service krijgt men één maaltijd per dag. Meer en meer is zelf gerechten samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle leveranciers voorzien in een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als bijv. Pittige Thaise soep en Varkensgehaktbal met vleesjus, aardappelpuree, sperziebonen. Zodoende kan iedereen genieten van warme maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw leverancier.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, aanbieders hanteren geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd wanneer men deze ook zelf besteld heeft. Met behulp van de standaard bestellijst kan men direct en zonder moeite – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten inkopen.

Hoe verloopt de bezorging?

De seniorenmaaltijden worden in de regel door een eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Binnen het koelverse segment om de 4 dagen. Bij vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een gewoon goede maaltijd is cruciaal voor uw energie en levenslust. Elke dag een warme schotel is daarbij een voorwaarde. Diverse bejaarden of mensen met een beperking hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Mede daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld lactosevrij, gemalen, zoutarm, natriumarm of misschien vegetarisch, koolhydraatarm, veganistisch, vloeibaar: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Kaggevinne. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij een situatie als glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en/of kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit