Maaltijdservice Webbekom

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Webbekom voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Webbekom? Geholpen door maaltijdbutler.be treft u moeiteloos alle leveranciers die aan huis leveren. Een warme maaltijdvoorziening, of microgolf-maaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: u kunt alle kanten op. En dat al vanaf €4,10 per persoon. Ouderwets genieten van Cordon Bleu met groenten of Gekruide speklapjes in jus. Kapucijners met amandel. Aardappelpuree met tuinkruiden? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? U kunt gelukkig lekker blijven eten. D.m.v. de maaltijddienst in Webbekom geniet u van voedzame maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteDiest
ReactieHandige welkomstkorting
Postcode3290
Gemiddelde prijs€5
Meest gekozen maaltijdLasagna bolognese

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Webbekom

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in Webbekom. U kunt denken aan veel gekozen organisaties als Prego en/of 0. Ook binnen de gemeente zijn er verschillende partijen en zorginstellingen. Elk bedrijf wordt bestempeld door een eigen assortiment en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Dankzij onze vergelijker kan u de organisaties eenvoudig naast elkaar zetten. Het uitkiezen van een goede verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve een stuk gemakkelijker. Eerst eens proberen? Kijk dan eerst naar eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Spelen er menu-voorkeuren zoals glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Webbekom? Geen probleem! Opvallend veel traiteurs voor bejaarden passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Daaropvolgend worden deze maaltijden snel teruggekoeld. Met deze techniek blijven smaak en vitamines beschermd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Meest verse ingrediënten
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct middels de shock-freeze procedure ingevroren. Kleur, smaak en geur gaan zo niet verloren. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen is hier niet aan de orde.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Eenvoudig op te warmen
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Webbekom. Een goede vervanger voor bijv. gehandicapten die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Doorgaans geregeld via een meer lokale partij.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Meerdere leveranciers bieden ook een praktische boodschappendienst voor senioren. Hiermee haalt u direct belangrijke boodschappen als havermout en tofu naturel. Doorgaans gratis afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Direct alles in huis
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Webbekom vergelijken

Incidenteel eens genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Webbekom? Of prefereert u de meest verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of prefereert u een aanbieder gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden vele mogelijkheden die kloppen met uw eisen en mogelijke diëten. Wat dacht u van Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree of Dieet Vol Au Vent Puree? Hieronder treft u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de streek Diest. Bestel eerst eens een proefpakket. Dikwijls kunt een voor een lage prijs verse bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen proeven. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorger. Er is geen sprake van een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Webbekom voor ouderen wijken nogal af. De prijs die u betaalt is afhankelijk van onderdelen als de aanbieder, het aantal verwerkte maaltijden, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Kip Dragonsaus Groene Groenten En Aardappelpotje bestelt u vanaf €6,2.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Zalmfilet Dillesaus Boontjes Kriel vindt u vaak al vanaf €3,7.
 • De daghap voor ouderen als Vegetarische balletjes in satésaus. Tjap tjoy. Nasi goreng kan je kopen vanaf €6,5.
Een verse maaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Tomatensoep, extra groenten en voor de volledigheid een Hangop als afsluiter. Heeft u te maken met geldproblemen? Wellicht kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Diest voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Verse komkommersalade
 • Varkenssaucijs in jus
 • Venkelsoep met dille
 • Aspergesoep met zalm
 • Gegrilde kippenpoot

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Webbekom regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Achterhaal eerst welke vorm van een seniorenmaaltijd past bij uw situatie. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de aangeraden aanbieders en kies een geschikte. Controleer goed het maaltijd-aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de klantwaardering.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De grote verstrekkers stunten met een spotgoedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Op basis daarvan kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met alle dienstverleners.

 4. Elke week een levering

  Genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kunt u elke dag een nieuwe bestelling doorgeven. Bij veel aanbieders kan dit telefonisch, met behulp van de menukaart, of via internet. De bezorgmaaltijden worden gemiddeld genomen bezorgd tot in de keuken via een lokaal gezicht / bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu van zo’n 15 gerechten. In het aanbod van diepvries kunt u kiezen uit 50 – 100 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij tafeltje dekje is er sprake van een vaststaand menu per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw menu samenstellen ook een optie.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Zeker. Landelijke services werken met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als bijv. Rookworst met vleesjus, stamppot andijvie en Gebakken rijst. Hierdoor zijn er voor alle ouderen seniorenmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Is er een minimale afname?

Nee, er geldt geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd in het geval u een bestelling heeft doorgegeven. Door het invullen van de menulijsten kan men direct en zonder moeite – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De microgolf-maaltijden worden in de meeste gevallen door uw eigen bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Het koelverse aanbod elke week. Bij vriesvers: om de 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een verse maaltijd draagt bij aan uw vitaliteit en gezondheid. De warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Diverse ouderen of hulpbehoevenden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Mede daardoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met natriumarm, glutenvrij, lactosevrij, gemalen en ook eiwitrijk, vegetarisch, vloeibaar, veganistisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Webbekom. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect in het geval van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken en kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit