Maaltijdservice Schaffen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Schaffen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Schaffen? Geholpen door onze vergelijker treft u probleemloos alle bezorgers in de buurt! Een warme maaltijdvoorziening, of een diepvries maaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: de mogelijkheden zijn enorm. Nu al voor €4,80 per maaltijd. Ouderwets genieten van Slavink in uienjus en Kip, uiensaus, appelmoes, gebakken aardappelen? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Er is een oplossing! Door de maaltijdendienst in Schaffen ontvangt u vers bereidde maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteDiest
Waarom bestellen?Interessant proefpakket
Postcode3290
Kosten maaltijd (gemiddeld)€4,99
Meest gekozen maaltijdHeldere uiensoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Schaffen

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten die actief zijn in Schaffen. U kunt denken aan veel gekozen bedrijven als Smartmat en Lidl. Maar ook lokaal kunt u terecht bij verscheidene leveranciers en vrijwilligersorganisaties. Elke service heeft weer z’n eigen menu en procedures rondom bestellen en betaling. Dankzij deze pagina kunt u de services snel en makkelijk naast elkaar zetten. Het uitzoeken van een goede service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan een beetje makkelijker. Moeite met kiezen? Start eens met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u bepaalde wensen als bijvoorbeeld lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Schaffen? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Flink wat traiteurs voor bejaarden worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met de meest verse ingrediënten. In de volgende stap worden deze maaltijden gekoeld naar onder 5⁰C. Daardoor blijven voedingswaarden gewaarborgd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Meest verse maaltijden
 • Vol van smaak
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven optimaal behouden. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Eenvoudig op te warmen
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Schaffen. Ideaal voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. In veel gevallen op touw gezet door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Warm thuisbezorgd
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Diverse firma’s voorzien in een handige boodschappendienst voor ouderen. Op die manier bestelt men direct belangrijke boodschappen als desembrood rogge en chocopasta. Normaliter zonder bezorgkosten door de vaste bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Schaffen vergelijken

Zoekt u een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Schaffen? Of neigt u meer naar een wekelijkse bezorgde koelverse bezorgmaaltijden? Of heeft u liever een organisatie die zich focust op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden velerlei soorten maaltijden die voldoen aan uw situatie en eventuele dieet. Genieten van de lekkerste gerechten als Vispannetje Met Parijse Wortelen En Puree en Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen? Onderstaand ontdekt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de omgeving Diest. Overweeg ook altijd het proefpakket. Doorgaans kunt u extra voordelig smaakvolle bereide gerechten met veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen uitproberen. U kunt via verschillende manieren bestellen. Uw bestelling wordt bezorgd door een persoonlijke bezorger. Aanbieders werken niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Schaffen voor ouderen variëren nogal. De prijs die wordt gerekend hangt namelijk af van onderdelen als het bedrijf, het productieproces, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Gentse Waterzooi vindt u vaak al vanaf €4,65.
 • Diepvriesmaaltijd als Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin wordt al bezorgd vanaf €4,7.
 • De daghap voor ouderen als Sucadelapje met jus. Tuinbonen met ui en tijm. Aardappelgratin Mediteraans wordt al bezorgd vanaf €5,6.
De maaltijden is niet waar het bij blijft. Ook Pompoensoep, een lekker bijgerecht en een dessert als Bitterkoekjes mousse achteraf. Heeft u weinig financiële middelen? Mogelijk kan u dan een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Diest voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Gepaneerde kipstukjes
 • Bami, quorn, satésaus
 • Varkensvlees in saus
 • Pannenkoekenschotel
 • Runderlever in saus

Plaatsen in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Schaffen aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Kijk eerst na welk soort kant-en-klaar maaltijd in overeenkomst is met uw leefpatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de beschikbare maaltijd-bedrijven en bepaal uw voorkeuren. Bekijk met name het gerechten-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Bestel het proefpakket

  De meeste verstrekkers bieden een extra goedkoop proefpakket. U kunt denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Daardoor kunt u op een prettige manier kennismaken met alle maaltijdservices.

 4. Een vaste leverdag

  Was het proefpakket naar wens? Mooi, dan kan men supersnel een nieuwe menulijst invullen. Gewoonlijk kan dit telefonisch, door gerechten in te vullen, of met de computer. De seniorenmaaltijden worden meestal geleverd aan huis door een persoonlijke bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden krijgt u meestal te maken met een bestellijst met grofweg 15 menu’s. Kiest u voor diepvries dan is het aanbod gelimiteerd tot 100+ vaste maaltijden. In het geval van tafeltje dekje gebruikt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Meer en meer is zelf uw menu samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijdverstrekkers hanteren een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als bijv. Hachee van paddenstoelen. Rode bietjes met zilveruitjes. Aardappelpuree met tuinkruiden of Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree. Hierdoor zijn er voor alle bejaarden warme maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, leveranciers werken niet met een vast abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats op het moment dat men deze ook zelf besteld heeft. Met behulp van een speciale menukaart kan men op eigen houtje – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De maaltijden worden normaliter door een eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden 2 wekelijks. Bij vriesverse maaltijden maandelijks.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een goede maaltijd is van belang voor een vitaal en energiek lichaam. Elke dag een warme schotel is essentieel. Veel bejaarden of mensen met een beperking eten volgens een strikt dieet. Daardoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Het gaat om lactosevrij, gemalen, natriumarm, glutenvrij en ook veganistisch, eiwitrijk, vegetarisch, vloeibaar: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Schaffen. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch in het geval van coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en/of kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit