Maaltijdservice Testelt

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Testelt voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Testelt? Met behulp van onze tool vindt u gemakkelijk alle firma’s die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdservice, of een koelvers gerecht die alleen maar even de microgolf in hoeven: u maakt zelf de keuze. Al beschikbaar vanaf €4,45 per maaltijd. Smullen van Kibbeling,Parijseworteltjes,doperwtjes,pommesmignonettes of Kipfilet in piri piri saus? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Geholpen door de maaltijddienst in Testelt profiteert u van gezonde gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteScherpenheuvel-Zichem
BeoordelingSociale & Signalerende functie
Postcode3272
Gemiddelde kosten€4,97
Populaire maaltijdNasi babi ketjap

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Testelt

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de regio van Testelt. Neem belangrijke services als Viangro en/of Ekomenu. Ook in deze plaats zelf kunt u terecht bij uitstekende organisaties en speciale eetpunten. Elke service biedt z’n eigen manier van bereiding en bestel- en bezorgmogelijkheden. Aan de hand van deze website kan u daarom de bezorgdiensten probleemloos naast elkaar zetten. Het kiezen van de beste leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook wat minder gecompliceerd. Eerst kijken of het wat is? Begin dan met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er maaltijdvoorkeuren zoals bijvoorbeeld eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Testelt? Er kan meer dan u denkt! Een aanzienlijk deel van de traiteurs in België worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Hierna worden deze producten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Om die reden blijven smaak en voedingswaarden ongeschonden. Te bewaren tot 1 week na levering.

  • Maximale versheid
  • Ruime keuze in maaltijden
  • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken ingevroren via de shock-freeze methode. Structuur en smaak gaan zo niet verloren. Voor meerdere maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is niet altijd nodig.

  • Direct inkopen voor hele maand
  • Vitamines en mineralen blijven behouden
  • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Testelt. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Normaliter geregeld via een gemeentelijke eetgelegenheid.

  • Direct aanschuiven
  • Mogelijke subsidie
  • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Een aantal bedrijven voorzien in een extra boodschappendienst voor ouderen. In dat geval krijgt u zonder moeite de supermarktartikelen als knäckebröd en zakdoekjes. Gewoonlijk kosteloos bezorgd tot in de keuken.

  • Minder afhankelijkheid van familie
  • Geen zware boodschappen tillen
  • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Testelt vergelijken

Liefhebber van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Testelt? Of neigt u meer naar een blijvende oplossing als koelverse thuismaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een aanbieder gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn allerlei menu’s die in lijn zijn met uw wensen en eventuele dieet. Wat dacht u van Kaasburger Met Spinazie En Puree en Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree? Verderop vergelijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en nabij Scherpenheuvel-Zichem. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Vaak kunnen ouderen via een proefbox smaakvolle bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig koolhydraten proeven. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Uw bestelling wordt bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. U zit niet vast aan een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Testelt voor ouderen wijken nogal af. De prijs wordt samengesteld door zaken als de aanbieder, het aanbod in gerechten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

  • Dagverse maaltijd zoals Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie is er al vanaf €5,9.
  • Diepvriesmaaltijd als Dieet Kippenbout Appelmoes Aardappelen bestelt u vanaf €3,8.
  • De daghap voor ouderen als Runderbraadworst met mosterdjus, rodekool met appeltjes en aardappelpuree bestelt u vanaf €5,5.
De gerechten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Rozenbottelsoep, een gezonde salade en iets fris zoals Bosvruchten yoghurt ijs om het feest compleet te maken. Is uw budget niet toereikend? Soms kan u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Scherpenheuvel-Zichem voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Top-5 bereide maaltijden

  • Witlofschotel met ham
  • Gebonden tomatensoep
  • Kipfilet in roomsaus
  • Kip Andorra schotel
  • Ribkarbonade in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Testelt bestellen

  1. Start met uw maaltijd-zoektocht

    Kijk eerst na wat voor bezorgmaaltijd rijmt met uw wensen. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

  2. Kies cateraar of traiteurwinkel

    Vergelijk gespecialiseerde maaltijd-bedrijven en maak een keuze. Let met name op de versheid van ingrediënten, op welke manieren u kunt bestellen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

  3. Het proefpakket laten bezorgen

    De professionele verstrekkers bieden een zeer betaalbaar proefpakket. U moet dan denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Daardoor kunt u op een prettige manier kennismaken met professionele maaltijd-verzorgers.

  4. Een vaste leverdag

    Bevalt het proefpakket? Mooi, dan kunt u moeiteloos weer nieuwe gerechten bestellen. Vaak doet u dat door te bellen, door de menukaart in te vullen, of online. De maaltijden voor ouderen worden steeds vaker bezorgd middels een persoonlijke bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u zelf kiezen van een bestellijst met circa 30 maaltijden. Bij diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 70+ vaste menu’s. Rondom tafeltje dekje is er sprake van een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Steeds vaker is zelf uw menu samenstellen een speciale feature.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke dienstverleners komen u tegemoet met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. ZoalsViscurry. Sajour boontjes. Couscous of Bami, quorn, satésaus. Op die manier ontvangt men altijd goede warme maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, leveranciers werken niet met een vast abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd zodra u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Middels een handige bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De gerechten worden normaliter door een eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Binnen het koelverse segment 2 wekelijks. Het vriesverse aanbod maandelijks.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Gezond en vers eten vormt de basis voor uw vitaliteit en gezondheid. Een dagelijkse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Veel bejaarden of beperkten eten volgens een bepaald dieet. Daarom zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis. Dit heeft te maken met natriumarm, zoutarm, gemalen, glutenvrij of wellicht eiwitrijk, vloeibaar, veganistisch, koolhydraatarm: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Testelt. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

  • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
  • Glutenvrij: praktisch in het geval van een glutenvrij dieet (coeliakie).
  • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen en/of slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit