Maaltijdservice Zichem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Zichem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Zichem? Middels onze vergelijker bekijkt u gemakkelijk alle firma’s die aan huis leveren. Een warme maaltijdservice, of een dagvers gerecht die u zelf moet opwarmen: er is veel mogelijk. Te bestellen vanaf €3,85 per maal. Aanschuiven voor Sperziebonen met kipfilet in madrassaus en puree en Rookworst met stamppot boerenkool? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Er is gelukkig een alternatief. Geholpen door de maaltijddienst in Zichem ontvangt u complete maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteScherpenheuvel-Zichem
ErvaringSluit aan op dieetwensen
Postcode3271
Gemiddelde kosten€4,95
Geliefde maaltijdHollandse hachee

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Zichem

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de omgeving van Zichem. We hebben het over belangrijke bedrijven als Meal-Story en Carrefour. Echter, ook heel lokaal zien we uitstekende instanties en zorginstellingen. Elke aanbieder levert een “eigen” manier van bereiding en voorwaarden. Aan de hand van www.maaltijdbutler.be kunt u derhalve de bezorgers op uw gemak naast elkaar zetten. Het kiezen van de beste verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan leuker en makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Start eens met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er maaltijdvoorkeuren als bijv. eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Zichem? Er is een oplossing! Erg veel traiteurs houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, vol verse producten en veel groenten. Vervolgens wordt het gerecht gekoeld en goed verpakt. Daardoor blijven smaak en voedingswaarden gewaarborgd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken ingevroren via de shock-freeze methode. Structuur en smaak blijven zo intact. 10 weken lang eetbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is dan ook overbodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Zichem. Perfect voor bijv. hulpbehoevenden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! In veel gevallen geregeld via een meer lokale partij.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Veel aanbieders bieden ook een praktische boodschappendienst voor senioren. Hierdoor koop men eenvoudig de boodschappen zoals ontbijtproducten of leverpastei. Vaak gratis mee bezorgd door de vaste bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Zichem vergelijken

Zoekt u een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Zichem? Of prefereert u een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor senioren? Of prefereert u een lokale organisatie die zich focust op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden flink wat leveranciers die rijmen met uw situatie en diëten/allergieën. Genieten van de lekkerste gerechten als Kipbrochette Ratatouille En Gebakken Aardappelen en Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree? Onderstaand ontdekt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en nabij Scherpenheuvel-Zichem. Bekijk goed het proefpakket. Dikwijls kunt een voor een lage prijs heerlijke bereide gerechten met veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen testen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De gerechten worden geleverd door een vaste bezorger. U zit niet vast aan een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Zichem voor ouderen variëren nogal. Het tarief voor een maaltijd heeft te maken met o.a. de leverancier, het soort maaltijd, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kippenworst Spinazie Puree is er al vanaf €4,55.
 • Vriesverse maaltijd als Kervelsoep is beschikbaar vanaf €4,1.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Champignonsoep is beschikbaar vanaf €5,65.
De maaltijden is vaak uit te breiden met o.a. Burgersoep, een extra rauwkostsalade en iets fris zoals Rijstebrij om het feest compleet te maken. Is uw budget niet toereikend? Soms kan men een subsidie of regeling treffen met de gemeente Scherpenheuvel-Zichem voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Aardappelpannenkoeken
 • Klapstuk met hutspot
 • Draadjesvlees in jus
 • Spinazie a la creme
 • Heldere kippensoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Zichem regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Check als eerst wat voor categorie maaltijdservice aansluit op uw eetpatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de gespecialiseerde bezorgservices en selecteer er een. Achterhaal altijd eerst het maaltijd-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Een proefpakket nemen

  De professionele verstrekkers hanteren een goedkoop of gratis proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Op basis daarvan kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met geschikte maaltijd-verzorgers.

 4. Maaltijden afnemen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kan men overzichtelijk een nieuwe bestelling doorgeven. Steeds vaker kan dit via een speciaal telefoonnummer, door de menukaart in te vullen, of online. Het eten wordt standaard bezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij koelverse gerechten profiteert u van een menukaart van zo’n 15 menu’s. In het aanbod van diepvries kunt u kiezen uit 50 – 100 blijvende gerechten. Bij tafeltje dekje kiest u voor een daghap, zonder keuze. Meer en meer is zelf een maaltijd samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer services voorzien in een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Hamlapje in mosterdjus. Bloemkool à la crème. Aardappelpuree met bieslook en Gehakt in jus. Handig, want zo krijgt iedereen geschikte kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw maaltijdservice.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis indien u deze besteld heeft. Door middel van de welbekende bestellijst kunt u wekelijks zelf – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten laten brengen.

Hoe werkt de bezorging?

De maaltijden worden in de regel door een lokale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Binnen het koelverse segment om de 4 dagen. Het vriesverse assortiment elke 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een goede maaltijd helpt mee aan uw energie en levenslust. Een verse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Diverse bejaarden of hulpbehoevenden eten volgens een bepaald dieet. Hierom faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan zoutarm, glutenvrij, gemalen, natriumarm of juist eiwitrijk, veganistisch, vloeibaar, vegetarisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Zichem. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch bij bijvoorbeeld een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en/of kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit