Maaltijdservice Averbode

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Averbode voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Averbode? D.m.v. maaltijdbutler.be vergelijkt u supersnel alle services in de buurt! Warm geleverd, of een dagvers gerecht die u zelf moet opwarmen: u bepaalt het helemaal zelf. Al te verkrijgen vanaf €3,70. Genieten van Stukjes rundvlees in saus of Kipfiletstukjes met kerriesaus, doperwten en witte rijst? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Met behulp van de maaltijdendienst in Averbode smult u weer van vers bereidde maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteScherpenheuvel-Zichem
ErvaringOok vegatarisch en vis
Postcode3271
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,99
Populaire maaltijdGegrilde paprika

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Averbode

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in en rondom Averbode. Denk dan aan populaire organisaties als Traiteur Goossens en Champion. Maar ook op regionaal niveau zien we prima initiatieven en slagerijen. Elk bedrijf hanteert een eigen manier van bereiding en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Door gebruik te maken van deze website kunt u dus de leveranciers rustig naast elkaar zetten. Het uitzoeken van een geschikte dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve een stuk gemakkelijker. Zijn er meerdere opties? Begin dan met een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er bepaalde wensen als kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Averbode? Dat hoeft niet erg te zijn! Steeds meer traiteurs voor senioren passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Hierna worden de ingrediënten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door dit proces blijven voedingsstoffen en smaak beschermd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Meest verse ingrediënten
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak raken niet bedorven. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Eenvoudig op te warmen
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Averbode. Perfect voor bijv. chronisch zieken die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Dikwijls geregeld via een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Veel firma’s faciliteren daarnaast een nuttige boodschappendienst voor gehandicapten. In dat geval koop u probleemloos nuttige boodschappen zoals jonge kaas of smeerkaas. Dikwijls gratis bezorgd met de maaltijden.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Averbode vergelijken

Af en toe profiteren van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Averbode? Of geeft u de voorkeur aan gezonde en lekkere koelverse bezorgmaaltijden? Of houdt u juist van een leverancier gericht op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit veel verschillende mogelijkheden die overeenstemmen met uw voorkeuren en voedingsadvies. U kunt denken aan Dieet Gehaktballetje Tomaat Prinsessen Aardappelen of Ardeensgebraad Italiaansesaus Gebak. Roseval Aard.? Onderstaand ziet u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Scherpenheuvel-Zichem. Onze tip: begin met een proefpakket. Bij veel aanbieders kan men voor aantrekkelijke prijzen ambachtelijke bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig koolhydraten proberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De maaltijden worden bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Zij werken vaak niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Averbode voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die u betaalt wordt samengesteld door elementen als de organisatie, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Kabeljauw Garnaal-Bieslook Saus Venkeltomaatpuree is beschikbaar vanaf €6,05.
 • Vriesverse maaltijd als Kippenbout Archiduc Saus Met Kroketten vindt u vaak al vanaf €4,4.
 • Een daghap aan huis als Pasta Venetia is er al vanaf €5,85.
De recepten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Bosintang, een stukje fruit en een dessert als Kwark om het af te maken. Heeft u een laag inkomen? Mogelijk kan u dan een subsidie of regeling treffen met de gemeente Scherpenheuvel-Zichem voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Geliefde bereide maaltijden

 • Pannenkoeken met spek
 • Donkey Kicks Chicken
 • Varkenslapjes in jus
 • Indisch gehaktbrood
 • Stroganoff du chef

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Averbode aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Kijk eerst na wat voor type kant-en-klaar maaltijd rijmt met uw eisen. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de aangeraden bezorgdiensten en bekijk de beschikbaarheid. Check vooral het aanbod, de manier van bezorging, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Begin met het proefpakket

  De grote verstrekkers verstrekken een spotgoedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Mede daarom kunt u zonder hoge kosten kennismaken met alle maaltijdservices.

 4. Bestellingen plaatsen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kan men dagelijks een nieuwe menulijst invullen. Vaak doet u dat via een speciaal telefoonnummer, via een menulijst, of met de computer. De maaltijden voor senioren worden dikwijls geleverd aan huis door een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst van zo’n 15 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan kunt u kiezen uit 50 – 100 blijvende maaltijden. In het geval van tafeltje dekje is er sprake van een vast weekmenu. Bij meer en meer leveranciers is vers op maat een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle aanbieders gebruiken een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als bijv. Varkensgehaktbal met vleesjus, aardappelpuree, broccoli of Spaghetti. Op die manier krijgt iedereen geschikte thuismaaltijden voor senioren! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen aanbieder.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er geldt geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd op het moment dat men deze ook zelf besteld heeft. Via een speciale menukaart kan men eenvoudig – op meerdere manieren – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De opwarmmaaltijden worden meestal door een eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Binnen het koelverse segment elke week 2 keer. Binnen het vriesverse segment 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met verse ingrediënten bevordert uw lichamelijke gezondheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is heel belangrijk. Diverse bejaarden of invaliden volgen een dieet of hebben een allergie. Mede daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan lactosevrij, natriumarm, gemalen, glutenvrij of wellicht veganistisch, koolhydraatarm, vloeibaar, eiwitrijk: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Averbode. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect bij bijvoorbeeld glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen & slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit