Maaltijdservice Beerst

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Beerst voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Beerst? Aan de hand van deze website ontdekt u eenvoudig alle services die maaltijden thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een vriesvers maaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: het kan allemaal. Nu al voor €3,95 per keer. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Gepaneerde kipnuggets en Kipcordon Bleu Appel/Abrikoos Met Puree? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er is gelukkig een alternatief. Met behulp van de maaltijdendienst in Beerst beschikt u over verse maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteDiksmuide
Waarom bestellen?Zelf eenvoudig opwarmen
Postcode8600
Gemiddelde menuprijs€6,88
Vaak bestelde maaltijdGarnalen in chili-roomsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Beerst

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Beerst. We hebben het over veel gekozen partijen als Meal-Story of Wink. Echter, ook heel lokaal zien we uitstekende initiatieven en zorginstellingen. Iedere service heeft weer een eigen type maaltijd en bestelvoorwaarden. Met behulp van maaltijdbutler.be kan u de organisaties op uw gemak op een aantal punten vergelijken. De keuze maken voor de best passende verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo een stuk gemakkelijker. Eerst kijken of het wat is? Kijk dan eerst naar een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Spelen er maaltijdvoorkeuren als bijv. lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Beerst? Er is gelukkig een alternatief. Erg veel traiteurs zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met 100% verse ingrediënten. Later wordt het eten snel teruggekoeld. Daardoor blijven vitaminen en mineralen in topconditie. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • 100% dagvers
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding middels de shock-freeze procedure ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven optimaal behouden. Maximaal 3 maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is dus niet noodzakelijk.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Beerst. Een uitkomst voor bijv. senioren waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Er is geen verdere handeling nodig. In de regel afgehandeld door een meer lokale partij.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Een aantal services hebben daarnaast een premium boodschappendienst voor ouderen. Zodoende krijgt men zonder moeite nuttige boodschappen zoals gekookte achterham en koffie. Doorgaans gratis afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Beerst vergelijken

Incidenteel eens genieten van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Beerst? Of zoekt u een blijvende oplossing als koelverse seniorenmaaltijden? Of houdt u juist van een organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden vele opties die rijmen met uw voorkeuren en mogelijke diëten. U kunt denken aan Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen of Kip Dragonsaus Groene Groenten En Aardappelpotje? Via onze vergelijker treft u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de streek Diksmuide. Onze tip: begin met een proefpakket. In veel gevallen is er een proef-mogelijkheid. U kan smaakvolle bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen keuren. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De maaltijden worden bezorgd door een persoonlijke bezorger. Er is geen sprake van een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Beerst voor ouderen variëren nogal. De prijs per maaltijd wordt gevormd door factoren als de leverancier, het totale assortiment, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel kunt u al laten bezorgen vanaf €4,55.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Vispannetje Met Parijse Wortelen En Puree kunt u al bestellen vanaf €5,15.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Vis in fantasiesaus, rode bietjes, aardappelpuree kan je kopen vanaf €6,25.
Het diner kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Kerriesoep, een extra rauwkostsalade en iets fris zoals Haagse bluf om het af te maken. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk ondersteuning aanvragen via uw gemeente Diksmuide voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Geliefde bereide maaltijden

 • Hutspot, hachee
 • Minestronesoep
 • Kervelroomsoep
 • Kreeftensoep
 • Nasi goreng

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Beerst aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Ga eerst na wat voor categorie kant-en-klaar maaltijd matcht met uw situatie. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk de beschikbare maaltijdvoorzieningen en geef de voorkeur door. Let goed op het soort gerechten, keuze in bezorgdagen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De populaire verstrekkers hanteren een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U moet dan denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Daardoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met voordelige maaltijdservices.

 4. Vaste levermomenten

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Zo ja, dan kan men gelijk nieuwe gerechten bestellen. In veel gevallen doet u dat telefonisch, door gerechten in te vullen, of email / internet. De gerechten worden in de regel tot in de keuken geleverd via een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij de koelverse variant, dan is er vaak een menulijst van zo’n 30 maaltijden. In het aanbod van diepvries is het assortiment beperkt tot 70+ blijvende maaltijden. Bij tafeltje dekje krijgt men een speciaal dagmenu. Bij sommige aanbieders is zelf samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer dienstverleners bieden een ruim assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Heldere uiensoep of Vegetarische nuggets in honing-mosterdsaus. Tuinbonen à la crème. Gekookte aardappelen. Hiermee krijgt iedereen geschikte gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er geldt geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis op het moment dat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Met behulp van de menulijsten kunt u gemakkelijk – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er geleverd?

De verse maaltijden worden in algemene zin door een eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Binnen het koelverse segment elke week. Vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een goede maaltijd helpt mee aan een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagverse warme schotel is daarbij cruciaal. Sommige bejaarden of mensen met een beperking volgen een dieet of hebben een allergie. Op basis daarvan ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis bezorgd. U kunt denken aan zoutarm, glutenvrij, lactosevrij, natriumarm of juist veganistisch, vegetarisch, koolhydraatarm, eiwitrijk: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Beerst. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal als er iets speelt als coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en/of kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit