Maaltijdservice Helkijn

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Helkijn voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Helkijn? Middels onze tool ontdekt u moeiteloos alle organisaties die bij u thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een dagvers maaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: er is veel mogelijk. Dit kan al vanaf €4,60 per maaltijd. Flink uitpakken met Broccolisoep of Visfilet met gemengde groenten en krieltjes met peterselie? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Geen probleem! Geholpen door de maaltijddienst in Helkijn krijgt u ambachtelijke maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteSpiere-Helkijn
ReactieVol vitaminen en mineralen
Postcode8587
Gemiddelde prijs€6,86
Vaak bestelde maaltijdAlaska-koolvis in tomatensaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Helkijn

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de buurt van Helkijn. Neem bijv. interessante partijen als Dienstenthuis.be en/of Marley Spoon. Maar ook op regionaal niveau ontstaan er allerlei initiatieven en restaurants. Elke organisatie heeft weer z’n eigen menu en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Met behulp van onze vergelijker kan u daardoor de bezorgdiensten overzichtelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Uitkomen bij een geschikte verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook een stuk gemakkelijker. Eerst kijken of het wat is? Start eens met een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u bepaalde voorkeuren als o.a. eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Helkijn? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Legio traiteurs voor bejaarden zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met 100% verse ingrediënten. Later worden deze maaltijden gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door deze handeling blijven voedingswaarden gegarandeerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Vers van het land
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven zo erg lang goed. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Helkijn. Een redding voor bijv. chronisch zieken die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Veelvuldig op touw gezet door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Veel organisaties bieden ook een praktische boodschappendienst voor bejaarden. Daarmee bestelt u probleemloos de supermarktartikelen als sinaasappelsap en zuivelproducten. Normaal gratis afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Alles aan huis bezorgd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Helkijn vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Helkijn? Of bent u meer op zoek naar een wekelijkse bezorgde koelverse bezorgmaaltijden? Of zoekt u een bedrijf die zich focust op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden veel verschillende thuismaaltijden die aansluiten bij uw gesteldheid en menu voorkeuren. Zelf maaltijden online bestellen als Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree of Dieet Kippenworst Spinazie Puree? Aan de hand van deze website ziet u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de regio Spiere-Helkijn. Bestel eerst eens een proefpakket. Doorgaans is er een proef-mogelijkheid. U kan voedzame bereide gerechten met lekker veel groenten en zonder conserveringsmiddelentesten. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Het eten wordt bezorgd door een persoonlijke bezorger. Er geldt geen vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Helkijn voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die u betaalt hangt namelijk af van bijvoorbeeld de maaltijdservice, het totale assortiment, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Runderstoofpot Champignonsaus Sperziebonen Puree is beschikbaar vanaf €5,65.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Vlaamse Stoverij Appelmoes Aardappelen bestelt u vanaf €5,1.
 • De daghap voor ouderen als Kippendijstukjes in satésaus, nasi goreng is er al vanaf €5,6.
Het diner kan uitgebreid worden. Bestel ook Tom kha kai, een extra rauwkostsalade en om het compleet te maken Natas do Céu achteraf. Heeft u weinig financiële middelen? Dan kunt u mogelijk hulp aanvragen bij de gemeente Spiere-Helkijn voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Top-5 bereide maaltijden

 • Een pizza hawai
 • Runderbouillon
 • Bami kip saté
 • Kipschnitzel
 • Pompoensoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Helkijn bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Ga eerst na welk soort opwarmmaaltijd klopt met uw voedingspatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk aangeraden maaltijdvoorzieningen en kies een geschikte. Kijk goed na de voedingswaarden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Proefpakket bestellen

  De grote maaltijd-verzorgers werken met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Denk dan aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Daardoor kunt u op een prettige manier kennismaken met voordelige maaltijdservices.

 4. Wekelijks bestellen

  Was de proefbestelling goed? In dat geval kunt u direct weer nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders kan dit door te bellen, via de papieren bestellijst of online. De kant-en-klaar maaltijden worden in algemene zin geleverd aan huis door een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u zelf kiezen van een bestellijst met gemiddeld 20 maaltijden. Als we het hebben over diepvries kunt u kiezen uit 80+ blijvende menu’s. Rondom tafeltje dekje krijgt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In steeds meer gevallen is zelf mixen en combineren een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Praktisch alle services hebben een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Broccoli kaassaus en Runderlapje in jus. Zodoende kan iedereen gebruik maken van thuismaaltijden voor senioren! Vragen? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, leveranciers werken niet met een vast abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd nadat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Via de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u snel en simpel – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De microgolf-maaltijden worden in de meeste gevallen door een vaste bezorger op een vast tijdstip geleverd. Binnen het koelverse segment elke week. Bij vriesverse maaltijden 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een maaltijd met voldoende groenten draagt bij aan uw lichamelijke gezondheid. Een warme schotel in de avond ligt hieraan ten grondslag. Veel bejaarden of gehandicapten volgen een dieet of hebben een allergie. Mede daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het betreft gemalen, natriumarm, glutenvrij, lactosevrij of juist vegetarisch, koolhydraatarm, veganistisch, eiwitrijk: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Helkijn. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect als u te maken heeft met een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en/of slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit