Maaltijdservice Spiere

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Spiere voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Spiere? D.m.v. de maaltijdservice-vergelijker doorzoekt u moeiteloos alle firma’s in de buurt! Een warme maaltijdvoorziening, of koelverse gerechten die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u maakt zelf de keuze. Nu al voor €5,25 per maal. Aanschuiven voor Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt of Hete Bliksem met een speklapje? Maar is zelf koken geen optie meer? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door de maaltijdendienst in Spiere ontvangt u ambachtelijke gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteSpiere-Helkijn
RecensieBelangrijke voedingsstoffen
Postcode8587
Gemiddelde kosten€6,87
Populaire maaltijdVisstukjes in kruidensaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Spiere

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de omgeving van Spiere. Bijvoorbeeld veel gekozen aanbieders als Home Cuisine of Delhaize. Maar ook lokaal ontwikkelen zich allerlei organisaties en restaurants. Elke partij levert een eigen aanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Dankzij onze vergelijker kan u daarom de bedrijven rustig tegen elkaar afzetten. Het kiezen van een degelijke aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo wat minder gecompliceerd. Zijn er nog twijfels? Profiteer nu van een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Spelen er allergieën of dieetwensen zoals bijv. lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Spiere? Ook dan bent u welkom! Veel cateraars en traiteurs passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd verse producten. Vervolgens worden deze maaltijden teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Daardoor blijven voedingsstoffen en smaak intact. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en shock-freeze ingevroren. Structuur en smaak blijven in goede conditie. 10 weken lang eetbaar. Elke week bestellen is dus niet noodzakelijk.

 • Lang houdbaar
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Spiere. Een prima oplossing voor bijv. chronisch zieken die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Dikwijls gedaan door een lokale zorginstelling.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verscheideneservices hebben ook een handige boodschappendienst voor chronisch zieken. Op die manier koop u probleemloos verse of handige boodschappen als sinaasappels of chocopasta. In algemene zin gratis bezorgd tot in de keuken.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Alles aan huis bezorgd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Spiere vergelijken

Houdt u van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Spiere? Of geeft u de voorkeur aan de meest verse koelverse opwarmmaaltijden? Of neigt u meer naar een bedrijf gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit een groot aantal type aanbieders die rijmen met uw eisen en eetpatroon. Zelf maaltijden online bestellen als Gehaktballetjes Tomatensaus Met Broccoli En Rösti of Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree? Verderop vindt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en nabij Spiere-Helkijn. Overweeg ook altijd het proefpakket. Meestal kan men voor aantrekkelijke prijzen complete bereide gerechten met dagverse artikelen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proeven. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Zij werken vaak niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Spiere voor ouderen zijn erg wisselend. Het tarief voor een maaltijd hangt af van zaken als de aanbieder, het totale assortiment, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen wordt al bezorgd vanaf €5,6.
 • Een vriesverse maaltijd als Dieet Hamburger Witloof Aardappelen vindt u vaak al vanaf €4,5.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Bami goreng met kipsaté is beschikbaar vanaf €6,65.
De recepten kan uitgebreid worden. Bestel ook Roomsoep, een extra rauwkostsalade en iets lichts zoals Aardbeien ijs om het feest compleet te maken. Heeft u weinig financiële middelen? In sommige gevallen kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Spiere-Helkijn voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Appelpannenkoek
 • Aspergesoep vg
 • Wild Crunches
 • Sperziebonen
 • Lekkerbekje

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Spiere aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Stel eerst vast welke vorm van een bezorgmaaltijd rijmt met uw eisen. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de professionele leveranciers en kies er een. Kijk goed na het soort gerechten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en recensies van andere klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De populaire verstrekkers werken met een scherp geprijsd proefpakket. Bijvoorbeeld 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Mede daarom kunt u laagdrempelig kennismaken met geschikte dienstverleners.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was het proefpakket naar wens? In dat geval kunt u moeiteloos een nieuwe bestelling plaatsen. Vaak doet u dat via de telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of via de iPad. De maaltijden voor senioren worden steeds vaker thuisbezorgd middels een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

In het geval van koelverse maaltijden is er doorgaans een keuze menulijst van zo’n 25 gerechten. In het aanbod van diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 70+ vaste vaste gerechten. Bij tafeltje dekje treft men een vast weekmenu. In steeds meer gevallen is zelf uw bord samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke aanbieders voorzien in een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Bijvoorbeeld Gehaktballetjes in satésaus of Vier-groentenstamppot. Op die manier zijn er voor alle ouderen warme maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw bezorger.

Is er een minimale afname?

Nee, aanbieders hanteren geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats zodra men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Middels de menulijsten kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of op papier – de gerechten inkopen.

Hoe verloopt de levering?

De bezorgmaaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week bezorgd. In het geval van koelvers: 2 wekelijks. Bij vriesvers is dat om de 2 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met verse ingrediënten stimuleert uw energie en levenslust. Een verse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Sommige ouderen of invaliden volgen een dieet of hebben een allergie. Daarom onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Bijvoorbeeld glutenvrij, gemalen, lactosevrij, zoutarm en niet te vergeten veganistisch, vegetarisch, eiwitrijk, vloeibaar: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Spiere. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden bij een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit