Maaltijdservice Outrijve

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Outrijve voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Outrijve? Door middel van onze tool ontdekt u gemakkelijk alle bezorgers die leveren in uw plaats. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een kant-en-klaar maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: u bepaalt het helemaal zelf. Verkrijgbaar vanaf €5,45 per maaltijd. Flink uitpakken met Runderboomstammetje met vleesjus, gebakken aardappelen, rode bieten en Rundvlees in saus? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Middels de maaltijdendienst in Outrijve profiteert u van ambachtelijke maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteAvelgem
RecensieThuis uit eten!
Postcode8582
Gemiddelde menuprijs€6,84
Maaltijd-topperGrootmoeders kippannetje

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Outrijve

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de buurt van Outrijve. Denk dan aan grote partijen als Colruyt of Foodbag. Ook in de gemeente zelf zijn er verschillende organisaties en verswinkels. Iedere leverancier hanteert een heel eigen productaanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Aan de hand van deze pagina kan u de bedrijven probleemloos op een aantal punten vergelijken. Het kiezen van een relevante leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier wat overzichtelijker. Twijfelt u nog? Start eens met een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u te maken met dieetwensen zoals veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Outrijve? Er is gelukkig een alternatief. Flink wat traiteurs voor ouderen zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met de meest verse ingrediënten. Hierna wordt de maaltijd snel teruggekoeld. Om die reden blijven voedingsstoffen en smaak in topconditie. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Maximale versheid
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak, geur en mineralen raken niet bedorven. Maanden lang op te slaan. Iedere 7 dagen inkopen doen is niet altijd nodig.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Outrijve. Vaak toegepast door bijv. senioren die het eten niet meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Doorgaans op touw gezet door een meer lokale partij.

 • Warm thuisbezorgd
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verschillende bezorgers voorzien in een praktische boodschappendienst voor senioren. In dat geval haalt u probleemloos verse of handige boodschappen als palingworst of gebraden gehakt. In algemene zin zonder extra kosten bezorgd wanneer u dat wil.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Outrijve vergelijken

Houdt u van een voedzame diepvriesmaaltijd in Outrijve? Of zoekt u een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor ouderen? Of heeft u liever een aanbieder met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden verscheidene leveranciers die kloppen met uw eisen en mogelijke diëten. U kunt denken aan Runderrollade Jus Bloemkool Bechamel Aardappelen of Veg. Balletjes Italiaanse Saus, Volkoren Penne? Hieronder achterhaalt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de omgeving Avelgem. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Meestal kunt u tegen een zeer scherpe prijs uitstekende bereide gerechten met verse producten en weinig vet testen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De maaltijden worden geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Aanbieders werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Outrijve voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die wordt gerekend is afhankelijk van zaken als de leverancier, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Ardeensgebraad Italiaansesaus Gebak. Roseval Aard. is beschikbaar vanaf €4,55.
 • Vriesverse maaltijd als Gebraad Mosterdsaus Spruiten Knolselderpuree is er al voor €4,4.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen kunt u al bestellen vanaf €6,2.
Het diner is niet waar het bij blijft. Ook Komkommersoep, een extra rauwkostsalade en om het compleet te maken Dame blanche om mee af te sluiten. Heeft u moeite met de financiën? Mogelijk kan u dan ondersteuning aanvragen via uw gemeente Avelgem voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Populaire bereide maaltijden

 • Burpee Chicken
 • Groenteschotel
 • Pasta Venetia
 • Preiroomsoep
 • Tomatensoep

Plekken in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Outrijve aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Ga eerst na welk soort opwarmmaaltijd klopt met uw omstandigheden. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de aangeraden maaltijddiensten en bekijk de beschikbaarheid. Achterhaal altijd eerst het maaltijd-aanbod, de wijze van bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  De grote services werken met een goedkoop of gratis proefpakket. Typische acties zijn 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Door hier gebruik van te maken kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met geschikte services.

 4. Maaltijden afnemen

  Genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kunt u dagelijks opnieuw bestellen. Doorgaans kan dit door even te bellen, door gerechten in te vullen, of via de website. De maaltijden voor thuis worden veelal geleverd door een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Binnen het koelverse segment kunt u zelf kiezen van een bestellijst met om en nabij de 25 menu’s. In het aanbod van diepvries kan men kiezen uit 70+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij de tafeltje dekje service kiest u voor een vaststaand menu per dag. In sommige gevallen is zelf mixen en combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, de meeste dienstverleners hanteren een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als o.a. Scharrolletjes, hollandaisesaus, erwten, wilde spinazie, rijst en Vegetarische omelet, gekookte aardappelen, sperziebonen. Handig, want zo ontvangt men altijd goede kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw leverancier.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd als u een bestelling heeft doorgegeven. Middels een handige bestellijst kunt u gemakkelijk – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De maaltijden voor ouderen worden gewoonlijk door een regionale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden 1 of 2 keer per week. Bij vriesverse gerechten 1 of 2 keer per maand.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een goede maaltijd is van belang voor uw energie en levenslust. Een verse warme schotel is heel belangrijk. Veel senioren of beperkten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Hierom zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Het betreft gemalen, glutenvrij, lactosevrij, zoutarm of wellicht eiwitrijk, veganistisch, vegetarisch, vloeibaar: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Outrijve. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal als u te maken heeft met glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen en/of slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit