Maaltijdservice Molenbeersel

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Molenbeersel voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over verse maaltijden aan huis voor ouderen in Molenbeersel? Geholpen door www.maaltijdbutler.be bekijkt u moeiteloos alle bedrijven die leveren in uw plaats. Tafeltje dekje, of een opwarmmaaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: er is veel mogelijk. Verkrijgbaar vanaf €4,35 per maal. Ouderwets genieten van Minestronesoep of Asperge beenham schotel? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Geen probleem! D.m.v. de maaltijddienst in Molenbeersel geniet u van de lekkerste maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLimburg
GemeenteKinrooi
ErvaringSimpel bestellen
Postcode3640
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,81
Vaak gekozen maaltijdStoofpotje (rundvlees)

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Molenbeersel

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de regio van Molenbeersel. Denk aan interessante leveranciers als Smartmat en/of HelloFresh. Ook in de gemeente zelf ontstaan er allerlei organisaties en restaurants. Iedere partij levert zijn eigen productaanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Aan de hand van deze pagina kan u daarom de aanbieders gemakkelijk met elkaar vergelijken. Het uitzoeken van de beste service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan ook leuker en makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Profiteer nu van een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er specifieke wensen zoals bijv. lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Molenbeersel? Dat is niet erg! Best veel traiteurs voor bejaarden zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met de meest verse ingrediënten. Daarna worden ze direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door dit proces blijven voedingswaarden in topconditie. Het is 1 week houdbaar.

 • Vers van het land
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven zo intact. 10 weken lang eetbaar. Elke week een bezorging hoef je niet te doen.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Porties ruim voldoende
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Molenbeersel. Vaak toegepast door bijv. gehandicapten die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. In de regel georganiseerd door een meer lokale partij.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Maximale versheid
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verscheideneorganisaties hebben daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Zo bestelt u moeiteloos belangrijke boodschappen als magere kwark of griekse yoghurt. Doorgaans gratis afgeleverd met de maaltijden.

 • Direct alles in huis
 • Op een vast moment in de week
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Molenbeersel vergelijken

Liefhebber van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Molenbeersel? Of prefereert u echt 100% verse koelverse bezorgmaaltijden? Of heeft u liever een organisatie die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit relatief veel type aanbieders die overeenstemmen met uw wensenlijstje en diëten/allergieën. Wat dacht u van Dieet Hamburger Viergroentenstamppot of Dieet Visfilet Portugese Wijze Pasta Groenten? Aan de hand van deze website ontdekt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de streek Kinrooi. Bekijk goed het proefpakket. Vaak kunt een voor een lage prijs complete bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig zout testen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De maaltijden worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. Er geldt geen abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Molenbeersel voor ouderen variëren nogal. Het uiteindelijke tarief komt tot stand door o.a. de aanbieder, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Linguine Zalm Met Erwten & Courgette kunt u al laten bezorgen vanaf €4,85.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Penne Pesto Kip Wokgroenten bestelt u vanaf €4,5.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Stamppot boerenkool is beschikbaar vanaf €7,05.
De maaltijden is niet waar het bij blijft. Ook Veloutésoep, een lekker bijgerecht en een toetje als Crema catalana als nagerecht. Zijn kosten voor u een probleem? Wellicht kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Kinrooi voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Geliefde bereide maaltijden

 • Groenteburger, prei, aardappelen
 • Runderhachee, stamppot hutspot
 • Pastaschotel: kip met broccoli
 • Chili con carne, gehakt, rijst
 • Kip kerrie ananas met risotto

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Molenbeersel aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Bedenk eerst welk type seniorenmaaltijd past bij uw eisen. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk populaire maaltijdvoorzieningen en maak een keuze. Let met name op het maaltijd-aanbod, de wijze van bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Proefpakket bestellen

  De populaire dienstverleners verstrekken een scherp geprijsd proefpakket. Bijvoorbeeld 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Door hier gebruik van te maken kunt u laagdrempelig kennismaken met professionele services.

 4. Wekelijks bestellen

  Bevalt het proefpakket? Dat is fijn, nu kan men dagelijks nog een bestelling doen. Meestal kan dit door te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of via de iPad. Het eten wordt in algemene zin aan huis gebracht via een lokale leverancier in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Binnen het koelverse segment krijgt u meestal te maken met een bestellijst met om en nabij de 20 maaltijden. Bij diepvries hebt u de keuze uit 90+ blijvende menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan gebruikt men één maaltijd per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf mixen en combineren ook een optie.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijdverstrekkers gebruiken een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Vegetarische Italiaanse carre met vegetarische jus, gebakken aardappelen, wortelen met peterselie en Procureurlapje in jus, spinazie a la crème en aardappelpuree. Zodoende kan iedereen gebruik maken van seniorenmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, aanbieders hanteren geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen als u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door gebruik te maken van een handige bestellijst kan men direct en zonder moeite – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De bezorgmaaltijden worden gewoonlijk door een vaste bezorger op een vast tijdstip geleverd. Binnen het koelverse segment elke week. Bij vriesvers spreken we van om de 2 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Verse voeding draagt bij aan uw energie en levenslust. Een dagverse warme schotel is daarbij van groot belang. Veel bejaarden of hulpbehoevenden eten volgens een strikt dieet. Daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden voor thuis. U kunt denken aan glutenvrij, lactosevrij, zoutarm, gemalen of juist vloeibaar, eiwitrijk, vegetarisch, koolhydraatarm: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Molenbeersel. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: aan te raden bij bijvoorbeeld een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en/of kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit