Maaltijdservice Kessenich

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Kessenich voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Kessenich? Door middel van deze pagina treft u snel en simpel alle aanbieders in uw eigen gemeente. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of dagverse maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: de mogelijkheden zijn enorm. Dit kan al vanaf €4,50 per maal. Aan tafel voor Hutspot, rundvlees of Macaroni-gehakt schotel? Maar lukt zelf koken niet meer? Er is een oplossing! Door middel van de maaltijddienst in Kessenich ontvangt u voedzame gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLimburg
GemeenteKinrooi
ReactieEenvoudig opzeggen
Postcode3640
Prijs per gerecht€6,8
Geliefde maaltijdDraadjesvlees in rode wijnsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Kessenich

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in en rondom Kessenich. Denk dan aan populaire bedrijven als Delimeal en/of Aldi. Echter, ook heel lokaal ontstaan er interessante initiatieven en zorginstellingen. Elke service hanteert een eigen manier van bereiding en bestel- en bezorgmogelijkheden. Met behulp van deze pagina kunt u derhalve de leveranciers probleemloos tegen elkaar afzetten. Het uitzoeken van de best passende leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier leuker en makkelijker. Zijn er meerdere opties? Profiteer nu van een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u speciale voorkeuren als onder andere zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Kessenich? Er is gelukkig een alternatief. Flink wat traiteurs in België houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd verse producten. Vervolgens wordt het eten gekoeld en goed verpakt. Door dit proces blijven smaak en vitamines optimaal behouden. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Altijd volledig vers
 • Vol van smaak
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven optimaal behouden. 10 weken lang eetbaar. Elke week een bezorging is niet altijd nodig.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Kessenich. Vaak toegepast door bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Vaak geïnitieerd door een lokale zorginstelling.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Extra hulp mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Meerdere services hanteren ook een nuttige boodschappendienst voor senioren. Zodoende bestelt u eenvoudig de boodschappen zoals salades of leverworst. In de regel zonder extra kosten bezorgd op een vast tijdstip.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Kessenich vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Kessenich? Of geeft u de voorkeur aan vers bereidde koelverse opwarmmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een lokale organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn veel verschillende thuismaaltijden die voldoen aan uw eisen en diëten/allergieën. Neem nu Spaghetti Carbonara of Gebraad Kruidige Saus Schorseneren Béchamel Kriel? Verderop achterhaalt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en nabij Kinrooi. Onze tip: begin met een proefpakket. Doorgaans kunnen ouderen via een proefbox verse bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig zout testen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Het eten wordt geleverd door een persoonlijke bezorger. Zij werken vaak niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Kessenich voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die wordt gerekend hangt namelijk af van bijvoorbeeld het bedrijf, het totale assortiment, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin vindt u vaak al vanaf €5,1.
 • Vriesverse maaltijd als Gemalen Rundsvlees Met Rode Kool En Aardappelpuree kunt u al bestellen vanaf €4,05.
 • De daghap voor ouderen als Medaillon Champignonsaus Groenten Gebakken Aard. wordt al bezorgd vanaf €5,7.
De avondmaaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Kreeftensoep, een gezonde salade en iets lichts zoals Schaafijs na. Heeft u een laag inkomen? In sommige gevallen kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Kinrooi voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Raapstelen stamppot met beenham
 • Hete Bliksem met een speklapje
 • Draadjesvlees in rode wijnsaus
 • Witlofschotel met ham en kaas
 • Linzensoep met bleekselderij

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Kessenich aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Stel eerst vast wat voor categorie ouderenmaaltijd matcht met uw leefpatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de aangesloten maaltijdservices en selecteer er een. Controleer goed het maaltijd-aanbod, de manier van bezorging, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Begin met het proefpakket

  De grote leveranciers werken met een extra goedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zodoende kunt u zonder hoge kosten kennismaken met bekende aanbieders.

 4. Wekelijks bestellen

  Genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kan men eenvoudigopnieuw bestellen. Steeds vaker kan dit via telefoon, via een menulijst, of via internet. Het eten wordt vaak geleverd door een vriendelijke bezorgservice in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met plusminus 20 gerechten. Binnen het diepvries-segment is het aanbod gelimiteerd tot 100+ vaste vaste gerechten. Met een tafeltje dekje treft men één maaltijd per dag. Soms is zelf een maaltijd samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Praktisch alle dienstverleners hebben een ruim assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Roodbaarsfilet met kappertjessaus, witte rijst, gemende groenten en Gebakken heek met bearnaisesaus. Risotto van zilvervliesrijst met groenten. Hiermee kan iedereen gebruik maken van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis in het geval u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Aan de hand van een handige bestellijst kunt u wekelijks zelf – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De bezorgmaaltijden worden in de meeste gevallen door uw persoonlijke bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. In het geval van koelvers: wekelijks. Vriesvers: om de 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een goede maaltijd draagt bij aan een optimale lichamelijke gesteldheid. Elke dag een warme schotel is heel belangrijk. Veel ouderen of gehandicapten volgen een dieet of hebben een allergie. Om die reden zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Dit heeft te maken met lactosevrij, gemalen, natriumarm, glutenvrij of juist koolhydraatarm, eiwitrijk, veganistisch, vloeibaar: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Kessenich. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden wanneer er sprake is van glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken of kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit