Maaltijdservice Dilsen-Stokkem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Dilsen-Stokkem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Dilsen-Stokkem? Dankzij maaltijdbutler.be achterhaalt u probleemloos alle organisaties die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdvoorziening, of dagverse gerechten die nog even in de microgolf moeten: u kunt alle kanten op. Al beschikbaar vanaf €4,75 per maal. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Wokgroenten en Spelt Risotto Tomatensaus, Groentemix? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Via de maaltijddienst in Dilsen-Stokkem beschikt u over verse gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLimburg
GemeenteDilsen-Stokkem
RecensieZelf bezorgdag kiezen
Postcode3650
Prijs per maaltijd€6,88
Maaltijd-topperHamlapje in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Dilsen-Stokkem

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten die bezorgen in Dilsen-Stokkem. We hebben het over belangrijke organisaties als Vlotter of Aldi. Ook binnen de gemeente zien we uitstekende leveranciers en speciale eetpunten. Iedere organisatie biedt een eigen type maaltijd en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Aan de hand van deze pagina kan u de aanbieders rustig op een aantal punten vergelijken. Het kiezen van een goede verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook leuker en makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel in dat geval een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Bestaan er menu-voorkeuren zoals onder andere gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Dilsen-Stokkem? Dat hoeft niet erg te zijn! Erg veel traiteurs zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met 100% verse ingrediënten. Vervolgens worden deze producten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Om die reden blijven structuur en smaak ongeschonden. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Altijd volledig vers
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding shock-freeze ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven zo intact. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Kleine en grote porties
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Dilsen-Stokkem. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. In veel gevallen op touw gezet door een plaatselijk restaurant.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Meerdere aanbieders hanteren ook een praktische boodschappendienst voor bejaarden. Op die manier bestelt u direct belangrijke boodschappen als koffiekoeken en afbakbroodjes. In de regel kosteloos afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Dilsen-Stokkem vergelijken

Zoekt u een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Dilsen-Stokkem? Of houdt u juist van een blijvende oplossing als koelverse bezorgmaaltijden? Of prefereert u een organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit vele leveranciers die voldoen aan uw eisen voedingspatroon. U kunt denken aan Spelt Risotto Tomatensaus, Groentemix of Champignonroomsoep? Op maaltijdbutler.be vindt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de gemeente Dilsen-Stokkem. Onze tip: begin met een proefpakket. Dikwijls kunt een voor een lage prijs vers bereidde bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig zout beoordelen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er is geen sprake van een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Dilsen-Stokkem voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs voor een gerecht hangt namelijk af van zaken als het bedrijf, herkomst ingrediënten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Lamsnavarin Prinsessenbonen Gebak. Aardappelkubus is er al voor €4,55.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen is verkrijgbaar vanaf €4,45.
 • De daghap voor ouderen als Snijbonenstamppot met slavink en jus kunt u al laten bezorgen vanaf €5,9.
Een verse maaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Bloemkoolsoep, extra groenten en voor de volledigheid een Dame blanche ijs als nagerecht. Heeft u weinig financiële middelen? Wellicht kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Dilsen-Stokkem voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Klapstuk met hutspot
 • Varkenslapjes in jus
 • Spinazie a la creme
 • Raapstelen stamppot
 • Chinese wokschotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Dilsen-Stokkem aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Achterhaal eerst welke vorm van een opwarmmaaltijd matcht met uw wensen. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk populaire aanbieders en kies er een. Let met name op het type maaltijden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De grote aanbieders hebben een extra goedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Door hier gebruik van te maken kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met geschikte maaltijd-verzorgers.

 4. Elke week een levering

  Was het proefpakket naar wens? Dat is fijn, nu kan men moeiteloos een nieuwe bestelling doorgeven. Steeds vaker doet u dat telefonisch, met behulp van de menukaart, of met de tablet. De maaltijden worden niet zelden tot in de keuken geleverd via een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij de koelverse variant, dan profiteert u van een menukaart met pakweg 20 gerechten. Spreken we over diepvries, dan kunt u kiezen uit 90+ blijvende menu’s. Bij tafeltje dekje gebruikt men een vast weekmenu. Steeds vaker is zelf uw menu samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijdverstrekkers werken met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Onder andere Gekruide krieltjes en Rundergehaktbal met jus, gemengde groenten en witte rijst. Zodoende zijn er voor iedereen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er is geen sprake van een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd indien u deze besteld heeft. Door het invullen van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u snel en simpel – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er geleverd?

De opwarmmaaltijden worden meestal door een vaste bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden 2 wekelijks. Het vriesverse aanbod 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een verse maaltijd is van belang voor uw algehele gesteldheid. Een warme schotel in de avond is daarbij van groot belang. Veel senioren of mensen met een beperking hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Op basis daarvan zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Het betreft gemalen, lactosevrij, natriumarm, zoutarm en ook eiwitrijk, koolhydraatarm, veganistisch, vloeibaar: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Dilsen-Stokkem. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Wat voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden in het geval van een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en/of kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente