Maaltijdservice Lisogne

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Lisogne voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Lisogne? Aan de hand van deze pagina vindt u supersnel alle bedrijven in uw regio! Warme gerechten, of dagverse gerechten die u zelf moet opwarmen: dat kunt u zelf beslissen. Al beschikbaar vanaf €4,30 per maal. Flink uitpakken met Rundvlees in kokossaus met rijst en groenteschotel of Heldere uiensoep? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Geen probleem! Door de maaltijdendienst in Lisogne krijgt u de lekkerste gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieNamen
GemeenteDinant
RecensieUitgebreid assortiment
Postcode5501
Gemiddelde prijs€6,48
Meest gekozen maaltijdDonkey Kicks Chicken

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Lisogne

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in Lisogne. We hebben het over grote services als 15Gram of Delhaize. Maar ook in de buurt zijn er allerlei partijen en zorginstellingen. Elke optie wordt bestempeld door een eigen assortiment en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Door middel van maaltijdbutler.be kunt u de bedrijven eenvoudig op een rijtje zetten. Uitkomen bij de beste bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve wat overzichtelijker. Zijn er nog twijfels? Profiteer nu van een aantrekkelijk proefpakket! Is er sprake van speciale voorkeuren als bijvoorbeeld veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Lisogne? Er kan meer dan u denkt! Opvallend veel traiteurs voor ouderen passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. In de volgende stap wordt het eten gekoeld en goed verpakt. Door deze handeling blijven geur, kleur en smaak intact. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Altijd 200 gram groente
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak blijven optimaal behouden. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Lisogne. Een prima oplossing voor bijv. senioren die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Vaak georganiseerd door een plaatselijk restaurant.

 • Direct aanschuiven
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verschillende bedrijven hebben daarnaast een premium boodschappendienst voor gehandicapten. Zodoende bestelt men zonder moeite nuttige boodschappen zoals snoeptomaatjes en geitenkaas. Dikwijls zonder extra kosten bezorgd met de maaltijden.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Lisogne vergelijken

Zoekt u een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Lisogne? Of zoekt u gezonde en lekkere koelverse maaltijden? Of prefereert u een organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden veel verschillende seniorenmaaltijden die passen bij uw uw eisen en mogelijke diëten. Zelf maaltijden online bestellen als Varkensstoofvlees Andijvie En Krielaardappelen of Kervelsoep? Via onze vergelijker treft u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Dinant. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Vaak kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling ambachtelijke bereide gerechten met verse producten en weinig zout proeven. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Het eten wordt geleverd door een lokale / regionale bezorger. Er is geen sprake van een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Lisogne voor ouderen wijken nogal af. Het uiteindelijke tarief wordt gevormd door bijvoorbeeld de aanbieder, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Gemalen Zalm In Vissaus Met Wortelen En Puree bestelt u vanaf €5,7.
 • Vriesverse maaltijd als Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree kan je kopen vanaf €5.
 • Een thuisbezorgde daghap als Kipfilet in roomsaus kan je kopen vanaf €6,2.
De recepten is vaak uit te breiden met o.a. Ossenstaartsoep, een gezonde salade en voor de volledigheid een Vlaflip na. Beschikt u niet over voldoende geld? Doorgaans kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Dinant voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Spaghetti Napoli
 • Rabarbercompote
 • Appelpannenkoek
 • Aspergesoep vg
 • Sperziebonen

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Lisogne aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Achterhaal eerst welke vorm van een maaltijdservice aansluit op uw wensenlijstje. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de aangeraden leveranciers en kies er een. Check vooral het soort gerechten, de bestel en bezorgopties, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Een proefpakket nemen

  De professionele aanbieders bieden een extra goedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Mede daarom kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met alle maaltijdservices.

 4. Wekelijks bestellen

  Beviel het proefpakket? Vervolgens kunt u direct opnieuw bestellen. Bij veel aanbieders doet u dit via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menukaart, of email / internet. De kant-en-klaar maaltijden worden meestal bezorgd middels een lokale leverancier in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Binnen het koelverse segment kunt u gerechten kiezen op een lijst met om en nabij de 30 menu’s. In het aanbod van diepvries kunt u meestal kiezen uit 100+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Met een tafeltje dekje krijgt men één maaltijd per dag. In steeds meer gevallen is zelf uw menu samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijdverstrekkers hanteren een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als bijv. Kalfssaucijs met mosterdjus, gebakken wedges en bloemkool a la crème en Gebakken heek met béarnaisesaus en een groentenrisotto van zilvervliesrijst. Hierdoor kan iedereen genieten van opwarmmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Is er een minimale afname?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis als u zelf een bestelling geplaatst heeft. Met behulp van een handige bestellijst kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of op papier – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De microgolf-maaltijden worden in de regel door uw eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Het koelverse assortiment elke week 2 keer. In het geval van vriesvers: maandelijks.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een voedzame maaltijd vormt het fundament van een goede balans en energie. Een dagelijkse warme schotel is daarbij van groot belang. Diverse bejaarden of beperkten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Op basis daarvan faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden voor thuis. Dit heeft te maken met gemalen, natriumarm, glutenvrij, zoutarm en ook veganistisch, vloeibaar, vegetarisch, koolhydraatarm: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Lisogne. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen of slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit