Maaltijdservice Bouvignes-Sur-Meuse

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bouvignes-Sur-Meuse voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Bouvignes-Sur-Meuse? Via de maaltijdservice-vergelijker doorzoekt u moeiteloos alle aanbieders in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdservice, of een dagvers maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: u bepaalt het helemaal zelf. Dit kan al vanaf €5,25 per gerecht. Ouderwets genieten van Hachee met rodekool en witte rijst of Tagliatelle, kip, paddestoelen? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Er kan meer dan u denkt! Met behulp van de maaltijdendienst in Bouvignes-Sur-Meuse profiteert u van verse maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieNamen
GemeenteDinant
BeoordelingGeen vaste verplichtingen
Postcode5500
Prijs per gerecht€6,43
Vaak bestelde maaltijdKip in zoetzure saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Bouvignes-Sur-Meuse

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die actief zijn in Bouvignes-Sur-Meuse. Neem veel gekozen partijen als Ekomenu en/of Ekomenu. Maar ook op regionaal niveau ontstaan er prima instanties en vrijwilligersorganisaties. Ieder bedrijf wordt gekenmerkt door een eigen productaanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Dankzij de maaltijdservice-vergelijker kunt u dus de bedrijven probleemloos op een aantal punten vergelijken. Uitkomen bij een relevante leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook een stuk gemakkelijker. Zijn er meerdere opties? Bestel dan eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u bepaalde wensen als onder andere zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Bouvignes-Sur-Meuse? Er is een oplossing! Meer en meer cateraars en traiteurs zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd verse producten. Nadien worden deze producten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Met deze techniek blijven smaak en vitamines beschermd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Ambachtelijk bereid
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven zo intact. Weken lang goed te houden. Iedere 7 dagen inkopen doen hoef je niet te doen.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bouvignes-Sur-Meuse. Een redding voor bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Veelvuldig afgehandeld door een meer lokale partij.

 • Warm thuisbezorgd
 • 100% vers
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verscheidenefirma’s hebben daarnaast een praktische boodschappendienst voor chronisch zieken. Zo koop men direct de supermarktartikelen als thee of boter. Niet zelden zonder bezorgkosten tot in de keuken.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Bouvignes-Sur-Meuse vergelijken

Zoekt u een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Bouvignes-Sur-Meuse? Of bent u meer op zoek naar de meest verse koelverse maaltijden voor senioren? Of prefereert u een instelling die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit flink wat soorten maaltijden die aansluiten bij uw wensen en menu voorkeuren. U kunt denken aan Witloof Met Ham En Kaassaus Met Puree of Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree? Verderop vergelijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Dinant. Onze tip: begin met een proefpakket. In veel gevallen is er een proef-mogelijkheid. U kan voedzame bereide gerechten met verse producten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen testen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De maaltijden worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bouvignes-Sur-Meuse voor ouderen lopen zeer uiteen. Het tarief voor een maaltijd is afhankelijk van bijvoorbeeld de leverancier, het soort maaltijd, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool wordt al bezorgd vanaf €6,35.
 • Vriesverse maaltijd als Gebraad Provencaalse Wijze Courgettemix Kriel is verkrijgbaar vanaf €5,45.
 • Een daghap aan huis als Speklapjes met jus en preistamppot is beschikbaar vanaf €7,2.
Het diner kan men aanvullen met onder andere Bamisoep, iets te drinken en een toetje als Haagse bluf als afsluiter. Heeft u een laag inkomen? Mogelijk kan u dan vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Dinant voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Populaire bereide maaltijden

 • Kersenpannenkoek
 • Chili sin carne
 • Ossestaartsoep
 • Slavink in jus
 • Broccolisoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bouvignes-Sur-Meuse aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Achterhaal eerst wat voor bezorgmaaltijd aansluit op uw eetpatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk aangeraden bezorgservices en kies er een. Let goed op het assortiment, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Proefpakket bestellen

  De belangrijkste maaltijd-verzorgers hebben een spotgoedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zodoende kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met goede services.

 4. Wekelijks bestellen

  Beviel het proefpakket? Zo ja, dan kan men moeiteloos nieuwe gerechten bestellen. Gewoonlijk is dat mogelijk per telefoon, met behulp van de menukaart, of online. De maaltijden worden in de regel bezorgd middels een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met gemiddeld 15 menu’s. Als we het hebben over diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 70+ blijvende gerechten. Rondom tafeltje dekje heeft u te maken met een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij sommige aanbieders is zelf ingrediënten combineren een mogelijkheid.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle maaltijd-verzorgers bieden een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Vis in fantasiesaus, rode bietjes, aardappelpuree of Rundergehakt, witlof, aardappelpuree. Handig, want zo ontvangt men altijd goede opwarmmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw leverancier.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd wanneer u een bestelling heeft doorgegeven. Aan de hand van de welbekende bestellijst kunt u gemakkelijk – op meerdere manieren – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De maaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Koelvers: elke 3/4 dagen. Bij vriesverse gerechten elke 14 dagen.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een verse maaltijd is cruciaal voor uw energie en levenslust. Elke dag een warme schotel is daarbij cruciaal. Sommige senioren of invaliden eten volgens een bepaald dieet. Daarom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. Denk aan gemalen, glutenvrij, zoutarm, natriumarm of misschien koolhydraatarm, vloeibaar, vegetarisch, eiwitrijk: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Bouvignes-Sur-Meuse. Heeft u moeite met de financiën? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal in het geval van een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken of kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit