Maaltijdservice Dréhance

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Dréhance voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Dréhance? Dankzij www.maaltijdbutler.be treft u moeiteloos alle firma’s die leveren in uw plaats. Maaltijden warm bezorgd, of een thuismaaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u maakt zelf de keuze. Al beschikbaar vanaf €4,70 per maaltijd. Genieten van Groenteschotel of Visburger met groenten? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er kan meer dan u denkt! Dankzij de maaltijdendienst in Dréhance ontvangt u de lekkerste maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieNamen
GemeenteDinant
BeoordelingGeen abonnement
Postcode5500
Gemiddelde prijs€6,44
Vaak bestelde maaltijdVenkelsoep met dille

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Dréhance

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de buurt van Dréhance. Denk aan grote bezorgers als Home Cuisine en 0. Maar ook op regionaal niveau ontstaan er tal van leveranciers en verswinkels. Ieder bedrijf wordt gekenmerkt door een heel eigen assortiment en procedures rondom bestellen en betaling. Door middel van de maaltijdservice-vergelijker kunt u derhalve de organisaties rustig naast elkaar bekijken. Het selecteren van een relevante bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo een stuk gemakkelijker. Moeite met kiezen? Kijk dan eerst naar eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Spelen er allergieën of dieetwensen zoals bijv. lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Dréhance? Ook dan bent u welkom! Legio traiteurs in België houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met uitsluitend verse groenten. Daaropvolgend worden deze maaltijden gekoeld naar onder 5⁰C. Om die reden blijven smaak en voedingswaarden in topconditie. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen blijven zo intact. Meerdere maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis is dan ook overbodig.

 • Lang houdbaar
 • Kleine en grote porties
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Dréhance. Een uitkomst voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Meestal verzorgd door een meer lokale partij.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

De meeste services faciliteren daarnaast een premium boodschappendienst voor chronisch zieken. Daarmee haalt men direct belangrijke boodschappen als thee en afbak broodmandje. Normaal zonder extra kosten bezorgd met de maaltijden.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Dréhance vergelijken

Zoekt u een heerlijke diepvriesmaaltijd in Dréhance? Of neigt u meer naar een structurele oplossing zoals koelverse opwarmmaaltijden? Of zoekt u een organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit relatief veel leveranciers die voldoen aan uw wensen voedingspatroon. Denk maar aan Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen of Boereworst Met Wortelstamppot? Verderop achterhaalt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Dinant. Bestel eerst eens een proefpakket. Bij veel aanbieders is er een proef-mogelijkheid. U kan verse bereide gerechten met lekker veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proeven. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Dréhance voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die wordt gerekend komt tot stand door onderdelen als de organisatie, het soort maaltijd, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kalfsworst Rode Kool Aardappel is er al voor €6,05.
 • Vriesverse maaltijd als Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree vindt u vaak al vanaf €4,25.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Vegetarische ragout met paddenstoelen, witte rijst, doperwten kan je kopen vanaf €6,75.
De gerechten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Kerriesoep, een lekker bijgerecht en een toetje als Tiramisu mousse als nagerecht. Zijn kosten voor u een probleem? Doorgaans kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Dinant voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Speklapje in jus
 • Kipfilet in jus
 • Gestoofde prei
 • Omelet in saus
 • Appelcompote

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Dréhance aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Onderzoek allereerst wat voor categorie ouderenmaaltijd matcht met uw omstandigheden. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de gespecialiseerde aanbieders en geef de voorkeur door. Let goed op de voedingswaarden, de wijze van bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Bestel het proefpakket

  De professionele maaltijd-verzorgers bieden een goedkoop of gratis proefpakket. U kunt denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zodoende kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met bepaalde aanbieders.

 4. Elke week een levering

  Was de proefbestelling goed? Zo ja, dan kunt u moeiteloos een nieuwe menulijst invullen. Vaak doet u dat per telefoon, via een menulijst, of via internet. De gerechten worden gemiddeld genomen bezorgd tot in de keuken via een behulpzame bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met om en nabij de 20 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan kan men kiezen uit 90+ blijvende gerechten. In het geval van tafeltje dekje krijgt men één maaltijd per dag. Steeds vaker is zelf een maaltijd samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, de meeste leveranciers komen u tegemoet met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Neem nou Gepaneerde varkensschnitzel of Varkens-groenteschotel. Hiermee zijn er voor alle bejaarden opwarmmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd nadat u deze besteld heeft. Door middel van de unieke menukaart / lijst kunt u wekelijks zelf – met de papieren lijst, online of telefonisch – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De gerechten worden normaliter door een regionale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden wekelijks. Bij vriesverse maaltijden om de 2 weken.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een gewoon goede maaltijd vormt het fundament van een optimale lichamelijke gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij cruciaal. Diverse senioren of mensen met een beperking eten volgens een strikt dieet. Om die reden zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het betreft lactosevrij, glutenvrij, gemalen, natriumarm of misschien veganistisch, vegetarisch, vloeibaar, koolhydraatarm: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Dréhance. Heeft u een laag inkomen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: praktisch bij een situatie als een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat als slikken & kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit