Maaltijdservice Falmagne

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Falmagne voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Falmagne? Geholpen door maaltijdbutler.be ontdekt u snel en simpel alle leveranciers in de buurt! Een warme maaltijdservice, of dagverse gerechten die nog even in de microgolf moeten: dat kunt u zelf beslissen. Te bestellen vanaf €5,45 per maaltijd. Ouderwets genieten van Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree of Groenteburger, prei, aardappelen? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er kan meer dan u denkt! Via de maaltijddienst in Falmagne smult u weer van verse maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieNamen
GemeenteDinant
ReactiePersoonlijke bezorgdienst
Postcode5500
Maaltijd prijs€6,45
Populaire maaltijdVerse rauwkostsalade

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Falmagne

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in Falmagne. U kunt denken aan erkende leveranciers als Delhaize of 0. Maar ook lokaal ontstaan er interessante partijen en restaurants. Iedere organisatie wordt gekenmerkt door een eigen manier van bereiding en bestel- en bezorgmogelijkheden. Aan de hand van deze website kan u de services op uw gemak vergelijken op allerlei onderdelen. Uitkomen bij de beste dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan wat aangenamer. Eerst kijken of het wat is? Bestel dan een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval maaltijdvoorkeuren als onder andere zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Falmagne? Er is gelukkig een alternatief. Meer en meer traiteurs voor senioren zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. In de volgende stap worden deze maaltijden gekoeld en goed verpakt. Daardoor blijven voedingswaarden in topconditie. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Altijd volledig vers
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven gewaarborgd. Voor meerdere maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is geen verplichting.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Falmagne. Vaak toegepast door bijv. senioren die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. In de regel verzorgd door een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • WMO mogelijkheden
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verscheidenebezorgers faciliteren daarnaast een extra boodschappendienst voor ouderen. Zodoende koop men probleemloos broodnodige boodschappen als zakdoekjes en falafel burger. Doorgaans kosteloos bezorgd wanneer u dat wil.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Alles aan huis bezorgd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Falmagne vergelijken

Af en toe profiteren van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Falmagne? Of bent u meer op zoek naar echt 100% verse koelverse maaltijden? Of prefereert u een bedrijf gericht op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn veel verschillende thuismaaltijden die voldoen aan uw gesteldheid voedingspatroon. Genieten van de lekkerste gerechten als Dieet Kippenbout Perziken Puree of Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree? Verderop ontdekt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Dinant. Bekijk goed het proefpakket. Meestal kunt u tegen een zeer scherpe prijs voedzame bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig kunstmatige toevoegingen uittesten. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De maaltijden worden geleverd door een vaste bezorger. Zij werken vaak niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Falmagne voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die wordt gerekend wordt samengesteld door aspecten als de leverancier, het aanbod in gerechten, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees wordt al bezorgd vanaf €5,85.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Macaroni Ham Kaassaus kunt u al laten bezorgen vanaf €5,25.
 • Een thuisbezorgde daghap als Runderrollade Jus Bloemkool Bechamel Aardappelen bestelt u vanaf €5,75.
De gerechten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Tom yum, een extra salade en een dessert als Banaan ijs als nagerecht. Heeft u weinig financiële middelen? Soms kan men hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Dinant voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Zalm in roomsaus
 • Kip in roomsaus
 • Burpee Chicken
 • Groenteschotel
 • Preiroomsoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Falmagne aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Kijk eerst na welke vorm van een thuismaaltijd in lijn is met uw situatie. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de beschikbare leveranciers en bepaal uw voorkeuren. Controleer goed het maaltijd-aanbod, de manier van bezorging, en de klantwaardering.

 3. Probeer het proefpakket

  De belangrijkste maaltijd-verzorgers verstrekken een extra goedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Op basis daarvan kunt u op een prettige manier kennismaken met bekende maaltijd-verzorgers.

 4. Een vaste leverdag

  Genoten van de proefmaaltijd? Dan kan men eenvoudigopnieuw bestellen. Meestal kan dit door even te bellen, via de papieren bestellijst of via internet. De thuismaaltijden worden in de regel bezorgd tot in de keuken via een vriendelijke bezorgservice in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Zodra u kiest voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met circa 30 gerechten. Spreken we over diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 100+ blijvende gerechten. Rondom tafeltje dekje is er vaak een vast weekmenu. In steeds meer gevallen is zelf een maaltijd samenstellen ook mogelijk.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel leveranciers hebben een ruim assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Vegetarische abdijbierschotel. Selderijgroenten. Aardappelschijfjes met peterselie en Kalkoenfilet, sinaasappelsaus, halve peren, krieltjes. Zodoende krijgt iedereen geschikte warme maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw leverancier.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen zodra u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door gebruik te maken van de unieke menukaart / lijst kan men eenvoudig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Hoe werkt de bezorging?

De verse maaltijden worden normaliter door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Het koelverse aanbod wekelijks. Bij vriesvers spreken we van om de 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een voedzame maaltijd vormt de basis voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Een warme schotel in de avond ligt hieraan ten grondslag. Diverse ouderen of invaliden hebben bepaalde dieetwensen. Daardoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met lactosevrij, glutenvrij, zoutarm, gemalen en ook vegetarisch, veganistisch, koolhydraatarm, vloeibaar: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Falmagne. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch bij een situatie als glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en/of slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit