Maaltijdservice Sorinnes

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sorinnes voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Sorinnes? Met behulp van www.maaltijdbutler.be ontdekt u overzichtelijk alle firma’s die aan huis leveren. Warme gerechten, of een dagvers gerecht die nog even in de microgolf moeten: u bepaalt het helemaal zelf. En dat al vanaf €3,60. Aanschuiven voor Gehaktschotel, spinazie en aardappeltjes met mozzarella kaassaus of Kipfilet met kippenjus, appelmoes en gebakken kriel? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er kan meer dan u denkt! Door de maaltijdendienst in Sorinnes ontvangt u vers bereidde maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieNamen
GemeenteDinant
ReactieWekelijks nieuwe gerechten
Postcode5503
Gemiddelde kosten€6,5
Meest gekozen maaltijdGebonden mosterdsoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Sorinnes

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de regio van Sorinnes. Denk dan aan veel gekozen organisaties als Dienstenthuis.be of 0. Maar ook in de buurt kunt u terecht bij tal van aanbieders en vrijwilligersorganisaties. Iedere partij heeft zo een “eigen” productaanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Dankzij www.maaltijdbutler.be kunt u de organisaties eenvoudig op een rijtje zetten. Een keuze maken voor een geschikte leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zodoende een stuk eenvoudiger. Twijfelt u nog? Ga dan eerst voor een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er maaltijdvoorkeuren als vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Sorinnes? Dat hoeft niet erg te zijn! Legio traiteurs voor bejaarden zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met 100% verse ingrediënten. Nadien worden ze snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door dit proces blijven voedingsstoffen en smaak ongeschonden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Maximale versheid
 • Vol van smaak
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken ingevroren via de shock-freeze methode. Structuur en smaak blijven zo erg lang goed. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sorinnes. Vaak toegepast door bijv. chronisch zieken die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. In de regel geïnitieerd door lokale vrijwilligers.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Extra hulp mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

De meeste bedrijven bieden ook een extra boodschappendienst voor gehandicapten. Hierdoor koop u eenvoudig broodnodige boodschappen als dieetproducten en zoetwaren. In algemene zin gratis bezorgd door de vaste bezorger.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Alles aan huis bezorgd
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Sorinnes vergelijken

Houdt u van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Sorinnes? Of geeft u de voorkeur aan een structurele oplossing zoals koelverse thuismaaltijden? Of prefereert u een lokale organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden flink wat thuismaaltijden die in lijn zijn met uw gesteldheid en mogelijke diëten. U kunt denken aan Vleesbrood Krieken En Aardappelen Met Peterselie of Dieet Rundstong Tomatensaus Puree? Aan de hand van deze website ontdekt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Dinant. Bekijk goed het proefpakket. Steeds vaker kan men voor aantrekkelijke prijzen smaakvolle bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder conserveringsmiddelenuittesten. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De gerechten worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. U zit niet vast aan een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sorinnes voor ouderen wijken nogal af. De prijs voor een gerecht hangt af van factoren als het bedrijf, de mate van versheid, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Hamburger Viergroentenstamppot is verkrijgbaar vanaf €6,3.
 • Diepvriesmaaltijd als Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool is er al voor €4,5.
 • Een warme daghap voor senioren als Gehaktbal, bloemkool, groentesaus, gek. aardappelen is beschikbaar vanaf €7,3.
Het eten kan men aanvullen met onder andere Witlofsoep, een extra salade en niet te vergeten een toetje als Dulce de leche achteraf. Beschikt u niet over voldoende geld? Dan kunt u mogelijk een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Dinant voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Rundvlees in jus
 • Gebakken witvis
 • Chili con carne
 • Aardappelpuree
 • Bloemkoolsoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Sorinnes regelen

 1. Inventariseer wensen

  Ga eerst na welk type maaltijdservice aansluit op uw leefpatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk aangesloten maaltijd-bedrijven en selecteer er een. Achterhaal altijd eerst de versheid van ingrediënten, de bestel en bezorgopties, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De professionele leveranciers hebben een zeer betaalbaar proefpakket. U moet dan denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Mede daarom kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met alle leveranciers.

 4. Vaste levermomenten

  Was het proefpakket naar wens? In dat geval kan men supersnel nog een bestelling doen. Gewoonlijk doet u dat door even te bellen, via een menulijst, of via internet. De seniorenmaaltijden worden gemiddeld genomen aan huis gebracht via een lokale leverancier in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij de koelverse variant, dan is er doorgaans een keuze menulijst van zo’n 20 maaltijden. Bij diepvries kan men kiezen uit 80+ blijvende menu’s. In het geval van tafeltje dekje krijgt men een vaststaand menu per dag. Soms is zelf gerechten samenstellen ook mogelijk.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, de meeste maaltijd-verzorgers werken met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als o.a. Runderlapje in jus, spruitjes en aardappelpartjes met peterselie of Hongaarse goulash. Doperwten. Witte rijst. Hierdoor krijgt iedereen geschikte thuismaaltijden voor senioren! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw bezorger.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen in het geval men deze ook zelf besteld heeft. Door het invullen van een handige bestellijst kunt u wekelijks zelf – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten inkopen.

Hoe werken de leveringen?

De verse maaltijden worden in de regel door een vaste bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. In het geval van koelvers: 1 of 2 keer per week. Bij vriesvers: 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een maaltijd met verse ingrediënten draagt bij aan een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagverse warme schotel is daarbij cruciaal. Sommige bejaarden of invaliden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Om die reden faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Dit heeft te maken met lactosevrij, gemalen, glutenvrij, natriumarm en niet te vergeten veganistisch, eiwitrijk, vegetarisch, koolhydraatarm: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Sorinnes. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij een situatie als glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit