Maaltijdservice Thynes

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Thynes voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Thynes? Dankzij onze vergelijker ontdekt u gemakkelijk alle aanbieders die bij u thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een opwarmmaaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: dat kunt u zelf beslissen. En dat al vanaf €3,60 p.p. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Gebakken kibbeling met vegetarische jus, aardappelpuree, broccoli en Pastaschotel: kip met broccoli? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Dat hoeft niet erg te zijn! Door middel van de maaltijddienst in Thynes geniet u van smaakvolle maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieNamen
GemeenteDinant
Waarom bestellen?Meer dan 20 maaltijden per week
Postcode5502
Prijs per gerecht€6,49
Geliefde maaltijdKlapstuk met hutspot

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Thynes

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de omgeving van Thynes. U kunt denken aan belangrijke partijen als Traiteur Goossens of Yumbel. Ook in deze plaats zelf kunt u terecht bij interessante initiatieven en zorginstellingen. Elk bedrijf hanteert een heel eigen productaanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Middels www.maaltijdbutler.be kan u daarom de aanbieders gemakkelijk met elkaar vergelijken. Het selecteren van een goede service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook een stuk eenvoudiger. Zijn er meerdere opties? Begin dan met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van dieetwensen als onder andere kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Thynes? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Flink wat traiteurs voor ouderen zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met uitsluitend verse groenten. Daaropvolgend worden deze producten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door deze handeling blijven geur, kleur en smaak intact. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Rijke smaak en beleving
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen raken niet bedorven. Weken lang goed te houden. Iedere 7 dagen inkopen doen is niet altijd nodig.

 • Lang houdbaar
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Thynes. Een redding voor bijv. ouderendie niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. In veel gevallen georganiseerd door een plaatselijk restaurant.

 • Vanuit de pan op het bord
 • WMO mogelijkheden
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

De meeste services hanteren ook een speciale boodschappendienst voor hulpbehoevenden. In dat geval bestelt men direct de supermarktartikelen als koeken of allesreiniger. In algemene zin zonder bezorgkosten door uw eigen bezorger.

 • Direct alles in huis
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Thynes vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Thynes? Of heeft u liever een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor ouderen? Of prefereert u een aanbieder die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er is de keuze uit veel verschillende seniorenmaaltijden die overeenstemmen met uw situatie en voedingsadvies. Genieten van de lekkerste gerechten als Gemalen Gehakt Met Prei En Aardappelpuree of Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree? Onderstaand treft u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en nabij Dinant. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Doorgaans kunnen ouderen via een proefbox smaakvolle bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig vet testen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden geleverd door een persoonlijke bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Thynes voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs voor een gerecht heeft te maken met onderdelen als de organisatie, het productieproces, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Kippenbout Groentenkrans Met Puree is er al voor €5,75.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Visfilet Dillesaus Groenten Aardappelen kan je kopen vanaf €3,65.
 • Een thuisbezorgde daghap als Spaghetti met broccoli kan je kopen vanaf €6,5.
De recepten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Kokos-bonensoep, een gezonde salade en iets fris zoals Vlaflip om het af te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? In sommige gevallen kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Dinant voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Populaire bereide maaltijden

 • Kipfilet in saus
 • Prei a la creme
 • Hutspot, hachee
 • Minestronesoep
 • Kreeftensoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Thynes aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Bedenk eerst wat voor type seniorenmaaltijd past bij uw gesteldheid. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de professionele aanbieders en bekijk de beschikbaarheid. Achterhaal altijd eerst het maaltijd-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De meeste leveranciers bieden een zeer betaalbaar proefpakket. Typische acties zijn 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zodoende kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met professionele verstrekkers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was de proefbestelling goed? Mooi, dan kunt u moeiteloos een nieuwe bestelling doorgeven. Gewoonlijk doet u dat per telefoon, met behulp van de menukaart, of online. De maaltijden worden gemiddeld genomen bezorgd tot in de keuken via een vriendelijke bezorgservice in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij koelverse gerechten is er vaak een menulijst met circa 25 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan kan men kiezen uit 90+ blijvende maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan krijgt men één maaltijd per dag. In sommige gevallen is zelf gerechten samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijdservices komen u tegemoet met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Denk aan Kerriesoep en Lasagne Bolognese. Hierdoor kan iedereen gebruik maken van gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd als men deze ook zelf besteld heeft. Via de menulijsten kan men op eigen houtje – op meerdere manieren – de gerechten inkopen.

Hoe werken de leveringen?

De menu’s worden gewoonlijk door uw eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelverse maaltijden 2 wekelijks. Het vriesverse aanbod om de 2 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een verse maaltijd bevordert een goede balans en energie. Een verse warme schotel is daarbij van groot belang. Sommige ouderen of hulpbehoevenden eten volgens een strikt dieet. Daarom ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden voor thuis. Bijvoorbeeld lactosevrij, natriumarm, gemalen, zoutarm of wellicht koolhydraatarm, vloeibaar, vegetarisch, veganistisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Thynes. Is uw inkomen niet toereikend? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: handig bij bijvoorbeeld een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken of kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit