Maaltijdservice Eeklo

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Eeklo voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Eeklo? Met behulp van maaltijdbutler.be ontdekt u gemakkelijk alle bezorgers in uw eigen gemeente. Warme gerechten, of vriesverse maaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: u kunt alle kanten op. Nu al voor €3,80 per maaltijd. Genieten van Gehaktbal, witlof, gekookte aardappelen, bieslook of Gebakken heek in botersaus. Gesmoorde prei. Gekookte aardappelen? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. D.m.v. de maaltijddienst in Eeklo hebt u toegang tot uitstekende gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteEeklo
RecensieWeinig klachten
Postcode9900
Gemiddelde kosten€6,9
Maaltijd-topperKersenpannenkoek

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Eeklo

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de buurt van Eeklo. Denk aan veel gekozen partijen als Colruyt en Traiteur Goossens. Ook in deze plaats zelf ontwikkelen zich uitstekende initiatieven en vrijwilligersorganisaties. Elke organisatie hanteert een “eigen” manier van bereiding en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Met behulp van maaltijdbutler.be kunt u derhalve de bedrijven gemakkelijk op een rijtje zetten. De keuze maken voor de best passende bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan leuker en makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Start eens met een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u speciale voorkeuren zoals bijv. gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Eeklo? Er is een oplossing! Legio cateraars en traiteurs passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd verse producten. Daaropvolgend wordt het gerecht teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door deze handeling blijven vitaminen en mineralen gegarandeerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Met verse producten bereid
 • Rijke smaak en beleving
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak blijven zo erg lang goed. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen hoef je niet te doen.

 • Lang houdbaar
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Eeklo. Ideaal voor bijv. ouderendie het eten niet meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Vaak georganiseerd door een lokale zorginstelling.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

De meeste bezorgers hebben ook een speciale boodschappendienst voor senioren. Zo koop u direct belangrijke boodschappen als frisdrank en groenteburger. Dikwijls gratis afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Eeklo vergelijken

Liefhebber van een voedzame diepvriesmaaltijd in Eeklo? Of neigt u meer naar een blijvende oplossing als koelverse maaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een aanbieder die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit diverse soorten maaltijden die aansluiten bij uw omstandigheden voedingspatroon. Wat dacht u van Kip Op Grootmoeders Wijze of Kip Kerriesaus Met Rijst? Aan de hand van deze website ontdekt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de omgeving Eeklo. Bekijk goed het proefpakket. Dikwijls kunt een voor een lage prijs voedzame bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig vet uitproberen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden bezorgd door een persoonlijke bezorger. Er geldt geen vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Eeklo voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs wordt samengesteld door aspecten als de aanbieder, herkomst ingrediënten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree is er al vanaf €5,15.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree is verkrijgbaar vanaf €5,1.
 • Een warme daghap voor senioren als Kipfilet, appelmoes gekruide gebakken krieltjes is er al vanaf €6,85.
De gerechten kan men aanvullen met onder andere Kaassoep, iets te drinken en iets fris zoals Vlaflip na. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Eeklo voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Prei-gehaktschotel
 • Witlof a la creme
 • Stamppot zuurkool
 • Gegrilde paprika
 • Aardappelgratin

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Eeklo bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Check als eerst wat voor soort thuismaaltijd rijmt met uw voedingspatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk populaire leveranciers en geef de voorkeur door. Achterhaal altijd eerst de voedingswaarden, de bestel en bezorgopties, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De grote verstrekkers hebben een spotgoedkoop proefpakket. Denk dan aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zo kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met bepaalde maaltijd-verzorgers.

 4. Wekelijks bestellen

  Was het proefpakket naar wens? Gelukkig, nu kunt u dagelijks nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders doet u dat door even te bellen, via een menulijst, of online. De thuismaaltijden worden niet zelden thuisbezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij de koelverse variant, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met circa 30 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan kunt u meestal kiezen uit 100+ vaste menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan treft men een speciaal dagmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw menu samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, heel veel aanbieders komen u tegemoet met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. ZoalsRunderlapje in champignonsaus of Kipgehaktballetjes in jus met stamppot prei. Zo kan iedereen genieten van thuismaaltijden voor senioren! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er is geen sprake van een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd in het geval men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door middel van de welbekende bestellijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten laten brengen.

Hoe werkt de bezorging?

De verse maaltijden worden in de meeste gevallen door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers spreken we van elke week 2 keer. Vriesvers: maandelijks.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een goede maaltijd helpt mee aan uw vitaliteit en gezondheid. Een dagverse warme schotel is essentieel. Sommige senioren of hulpbehoevenden volgen een dieet of hebben een allergie. Mede daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. We hebben het over lactosevrij, gemalen, natriumarm, zoutarm en niet te vergeten koolhydraatarm, veganistisch, vegetarisch, eiwitrijk: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Eeklo. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden als er iets speelt als een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en/of kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit