Maaltijdservice Zulte

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Zulte voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Zulte? Aan de hand van www.maaltijdbutler.be vergelijkt u gemakkelijk alle bedrijven die aan huis leveren. Tafeltje dekje, of een koelvers gerecht die u zelf moet opwarmen: dat kunt u zelf beslissen. En dat al vanaf €3,50 per maal. Aan tafel voor Kiprollade tutti frutti met kruidenjus, witte rijst, spinazie of Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er is een oplossing! D.m.v. de maaltijddienst in Zulte profiteert u van gezonde maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteZulte
Recensie100% flexibel
Postcode9870
Maaltijd prijs€6,87
Maaltijd-topperGebakken witvis

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Zulte

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in en rondom Zulte. Denk dan aan landelijke bedrijven als Traiteur Goossens of Marley Spoon. Ook in deze plaats zelf kan men kiezen voor uitstekende instanties en restaurants. Iedere partij onderscheidt zich door een eigen manier van bereiding en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Via onze vergelijker kan u de services rustig naast elkaar zetten. Het uitkiezen van een relevante maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo een stuk gemakkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel dan een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er bepaalde voorkeuren als o.a. gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Zulte? Ook dan bent u welkom! Meer en meer traiteurs en cateraars zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Daarna wordt het gerecht direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door dit proces blijven geur, kleur en smaak optimaal behouden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven gewaarborgd. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week bestellen is hier niet aan de orde.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Kleine en grote porties
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Zulte. Perfect voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Vaak op touw gezet door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • 100% vers
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Veel organisaties hebben ook een praktische boodschappendienst voor gehandicapten. Daarmee koop u eenvoudig verse of handige boodschappen als margarine of katenspek. Normaliter kosteloos bezorgd met de maaltijden.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Zulte vergelijken

Af en toe profiteren van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Zulte? Of neigt u meer naar gezonde en lekkere koelverse thuismaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een instelling gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit velerlei thuismaaltijden die passen bij uw uw omstandigheden en voedingsadvies. Genieten van de lekkerste gerechten als Gemalen Zalm In Vissaus Met Wortelen En Puree en Kabeljauw Garnaal-Bieslook Saus Venkeltomaatpuree? Op maaltijdbutler.be treft u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de regio Zulte. Overweeg ook altijd het proefpakket. Doorgaans kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling de lekkerste bereide gerechten met verse producten en zonder conserveringsmiddelenuittesten. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De gerechten worden geleverd door uw eigen bezorger. Zij werken vaak niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Zulte voor ouderen variëren nogal. De prijs die wordt gerekend wordt gevormd door aspecten als de aanbieder, de grootte van de keuken, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Witloof Met Ham En Kaassaus Met Puree vindt u vaak al vanaf €5,75.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree is beschikbaar vanaf €4,05.
 • Een daghap aan huis als Runderlapje kan je kopen vanaf €5,6.
De gerechten is vaak uit te breiden met o.a. Burgersoep, een extra rauwkostsalade en iets lichts zoals Dulce de leche na. Heeft u weinig financiële middelen? Doorgaans kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Zulte voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Geliefde bereide maaltijden

 • Maaltijdpoffertjes
 • Verse fruitsalade
 • Lasagna bolognese
 • Gewokte spinazie
 • Kipfilet in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Zulte bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Onderzoek allereerst wat voor maaltijdservice in overeenkomst is met uw eetpatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk populaire bezorgdiensten en kies er een. Bekijk met name het type maaltijden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  Het gros van de maaltijd-verzorgers verstrekken een scherp geprijsd proefpakket. Denk dan aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Op basis daarvan kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met goede aanbieders.

 4. Maaltijden afnemen

  Genoten van de proefmaaltijd? Dan kan men wekelijks een nieuwe bestelling doorgeven. Doorgaans kan dit door even te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of via de iPad. De maaltijden voor thuis worden meestal tot in de keuken geleverd via een behulpzame bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden is er doorgaans een keuze menulijst van zo’n 30 gerechten. Bij diepvries is er een keus te maken uit 80+ blijvende maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er vaak een daghap, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw menu samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Praktisch alle leveranciers gebruiken een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Neem nou Appelpannenkoek of Runderboomstam met vleesjus, aardappelpuree, tuinbonen tuinkruiden. Daardoor kan iedereen gebruik maken van thuismaaltijden voor senioren! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen op het moment dat u deze besteld heeft. Met behulp van een speciale menukaart kunt u wekelijks zelf – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De maaltijden worden normaliter door een lokale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers: 2 wekelijks. Bij vriesvers spreken we van elke 14 dagen.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Gezond en vers eten helpt mee aan uw vitaliteit en gezondheid. Elke dag een warme schotel is heel belangrijk. Veel ouderen of mensen met een beperking hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Op basis daarvan zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. U kunt denken aan natriumarm, gemalen, lactosevrij, zoutarm en niet te vergeten koolhydraatarm, veganistisch, eiwitrijk, vloeibaar: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Zulte. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: perfect bij bijvoorbeeld coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen of slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente