Maaltijdservice De Pinte

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in De Pinte voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in De Pinte? Door middel van deze website achterhaalt u snel en simpel alle aanbieders die maaltijden thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of vriesverse maaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: het kan allemaal. Nu al voor €4,95 per keer. Genieten van Kipfilet in uienjus. Andijviestamppot of Zuurkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er is een oplossing! Met behulp van de maaltijdendienst in De Pinte beschikt u over gezonde gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteDe Pinte
BeoordelingVers, warm en vol vitaminen
Postcode9840
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,85
Vaak bestelde maaltijdRabarbercompote

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in De Pinte

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de regio van De Pinte. Bijvoorbeeld veel gekozen firma’s als Ekomenu en/of 0. Maar ook in de buurt zien we uitstekende instellingen en zorginstellingen. Elke leverancier onderscheidt zich door een eigen keuken en procedures rondom bestellen en betaling. Aan de hand van de maaltijdservice-vergelijker kunt u de bezorgdiensten rustig op een aantal punten vergelijken. Het kiezen van een solide verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor een stuk eenvoudiger. Moeite met kiezen? Ga dan eerst voor eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Bestaan er bepaalde voorkeuren als veganistische of andere verse dieetmaaltijden in De Pinte? Er is een oplossing! Flink wat traiteurs voor ouderen worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd kakelverse ingrediënten. Nadien worden deze maaltijden snel teruggekoeld. Met deze techniek blijven structuur en smaak onaangeroerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken shock-freeze ingevroren. Vitamines en mineralen blijven optimaal behouden. 10 weken lang eetbaar. Elke week een bezorging is niet altijd nodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Gezond en lekker
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in De Pinte. Een redding voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Vaak op touw gezet door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Verschillende firma’s hebben ook een extra boodschappendienst voor bejaarden. Hiermee haalt u eenvoudig de supermarktartikelen als scharreleieren of volle melk. Normaliter gratis mee bezorgd door de vaste bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in De Pinte vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in De Pinte? Of houdt u juist van vers bereidde koelverse seniorenmaaltijden? Of heeft u liever een leverancier die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er is de keuze uit een groot aantal leveranciers die kloppen met uw gesteldheid en voedingsadvies. Wat te denken van Groentesoep Met Balletjes of Linguine Zalm Met Erwten & Courgette? Aan de hand van deze website bekijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de regio De Pinte. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Gewoonlijk kunnen ouderen via een proefbox verse bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig zout uitproberen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De menu’s worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in De Pinte voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs voor een gerecht heeft te maken met aspecten als de leverancier, het totale assortiment, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Omelet Met Hollandaisesaus Broccoli En Puree is verkrijgbaar vanaf €4,75.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Ardeensgebraad Italiaansesaus Gebak. Roseval Aard. kunt u al laten bezorgen vanaf €4,95.
 • Een daghap aan huis als Gebonden goulashsoep bestelt u vanaf €6.
De gerechten is niet waar het bij blijft. Ook Thukpa, een gezonde salade en om het compleet te maken Bosvruchten yoghurt ijs na. Beschikt u niet over voldoende geld? Soms kan u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente De Pinte voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Beste bereide maaltijden

 • Flensjes met fruit
 • Rundvlees in saus
 • Lasagna bolognese
 • Gestoofde wortel
 • Macaronischotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in De Pinte aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Bedenk eerst welke vorm van een seniorenmaaltijd past bij uw situatie. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk aangesloten bezorgdiensten en kies een geschikte. Kijk goed na de versheid van ingrediënten, de wijze van bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Bestel het proefpakket

  De professionele verstrekkers geven een goedkoop of gratis proefpakket. Bijvoorbeeld 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Mede daarom kunt u zonder hoge kosten kennismaken met gespecialiseerde aanbieders.

 4. Elke week een levering

  Was het proefpakket naar wens? Zo ja, dan kunt u supersnel een nieuwe menulijst invullen. Doorgaans doet u dit door even te bellen, door de menukaart in te vullen, of online. De (warme) maaltijden wordt niet zelden bezorgd tot in de keuken via een lokaal gezicht / bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met gemiddeld 25 gerechten. Kiest u voor diepvries dan kunt u meestal kiezen uit 70 – 150 vaste menu’s. Bij tafeltje dekje gebruikt men één maaltijd per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, de meeste leveranciers hanteren een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Denk aan Vegetarische groentestoof met pompoen met parelcouscous met tomaat en olijven en Runderstooflapje met jus, bloemkool à la crème en gekookte aardappelen. Zo zijn er voor alle bejaarden seniorenmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen in het geval u een bestelling heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van de unieke menukaart / lijst kan men direct en zonder moeite – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling plaatsen.

Hoe werken de leveringen?

De kant-en-klaar maaltijden worden meestal door een vaste bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. In het geval van koelvers: elke 3/4 dagen. Binnen het vriesverse segment om de 2 weken.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een verse maaltijd vormt de basis voor uw algehele gesteldheid. Elke dag een warme schotel is daarbij van groot belang. Sommige senioren of gehandicapten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. Dit heeft te maken met glutenvrij, zoutarm, natriumarm, lactosevrij en ook eiwitrijk, vloeibaar, koolhydraatarm, vegetarisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen De Pinte. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal als u te maken heeft met een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en/of slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente